- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.109
İsyan etmen lazım.Merhaba hanımlar :)
Aslında biraz utanarak açacağım bu konuyu nerden başlasam bilemiyorum. 10 aylık bir evliliğim var. Daha öncesinde 7 sene beraberdik. Tabi bu 7 senede yakınlaşmalar oldu ama cinsellik yaşamadık. Eşim 29 ben 26 yaşındayız. İkimiz de çalışıyoruz ikimizin de yoğun iş temposu var fakat eşimin işi biraz daha yorucu. Ev işlerine pek yardımcı olmaz bunu söyledim ki evde yorulmadığını bilin diye. Akşam 6 buçuk gibi gelir eve yemeğini yer TV'nin karşısında mayışır. Sorunum şu ki cinsellik haftada bir ben zorlarsam iki defa anca oluyor. Ve bu evlendigimiz ilk günden beri aynı. Yeni evli arkadaşlarımın anlattıklarına bakınca çok şaşırıyorum. Bazı geceler yanaşırım hatta birçok gece ben yanaşırım ama yorgunum der. 10 defa başıma gelmiştir bu olay. Ben de kendimi gurursuz hissetmeye başladım artık. Onunla konuşmayı denedim ama sadece görüyorsun çok yoğunum çok yoruluyorum anlayışlı ol lütfen falan diyor. Nasıl bir tavır takınmalıyım sizce? Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Teşekkür ederim şimdiden
Haftasonu tatilinde beraber bir yere kahvaltıya gidin.
Yeni evli olduğunuzu, kendisini anladığını yoğun iş temposu yüzünden hak verdiğini, ancak cinsellik yaşayamadan evliliğe devam edemeyeceğini söyleyin çooook kibar ve naif bir şekilde ve GÜLÜMSEYEREK.
O gün çok şık ve özenli giyinin. Tam bir dişi olun.
Canım çok istiyor, seni çok seviyorum ama bu duruma ne kadar daha tahammül edebilirim bilemiyorum.
Bir şeyler yapmamız lazım, senin tarafından arzulanmadıkça, sen beni reddettikçe ben soğuyorum canım.
Diyecek ve 3 ay süre vereceksin.
Bu üç aylık sürede yine güler yüzlü ol aynı yatakta uyu ama dişini sık bak bakalım sana yanaşıyor mu?
Yanaşmıyorsa yapabileceğin bir şey yok. Boşanacaksın. Sakın çocuk yapma.
Sonra konuşup boşanmak istediğini söyle ve ayrıl. Maalesef başka çözümü yok.
Haa bir de aile terapisti var evet. Tercih senin.
çocuk yapma.