Eşim in internette bile beni rahat bırakmaması

Yani bu kadın can derdinde, sağlığıyla ilgili bir paylaşım grubuna üye . Adam da başka adamlarla konuşmasın derdinde. Bu kıskançlık değil zihniyet bozuklugu ve rezillik bence. Sagliginin derdinde olan bir insan aaa burda da adamlar var onlarla da gelmisken konusayim der mi yahu??

Konu sahibesi bence siz gayet sağlıklısınız ama eşiniz sanki biraz ruh hastası:olamaz: Yaptigi da buyuk bir saygisizlik. Sizin yerinizde olsam moderatorle konusurum, yaptigi saygisizca yorumu da gosterir gruptan atilmasini saglarim.

Bundan ne güzel işte diye bahseden kişiler bile varken kendimden şüphe ettim valla..
Bu kadın birileriyle konuşma derdinde olsa o hesaptan yazmaz herhalde dimi..
Bir insanın fikri neyse zikri de odur. Salağın biri özelden asılsa bu kadın gayet de bertaraf edip engelleyebilir. Ki eşinin ruhu bile duymaz..

Şu durumu tatlı bulanlar olmuş. Benim için tatlı da değil normal de değil.
Bu kadar takıntılı adama ben olsam güvenmem. Özel mesaj bile değil, herkese açık bir yerde yapılan sohbetle ilgili kötü düşünüyorsa kendisi konuştuğu her kadına kötü niyetle yaklaşıyor demek ki.
Çok boğucu ve sinir bozucu.
Sizden önce eşiniz tedavi olsun bence.

Aynen. Bir insan internete = kari kiz dusurme yeri olarak bakiyorsa kimbilir ne cevizler kirmistir, asla boyle bir tipe guvenmem

Ama burası da internet ortamı. Birbirimizi tanımıyoruz ve muhabbet ediyoruz. :rolleyes:
[/QUOTE]

Buranin face gibi oldugunu dusunmuyorum
Burdaki muhabbet seviyeli insanlar yapişmiyor ama birebir cok muhabbet ettigim yok. Tamamen internet birakilsin demiyorum her yerde hesabın olması sacma insanı mesgul ediyor. Burayi kafa dagitmak adina yeniden actim. Uzun suredir kullanmiyordum.

Aynen. Bir insan internete = kari kiz dusurme yeri olarak bakiyorsa kimbilir ne cevizler kirmistir, asla boyle bir tipe guvenmem

Güvenilir adam kolay kolay güven problemi yaşamıyor zaten.
İki muhabbetle olayın bir yere varacağını düşünüyorsa durum vahim. Kaldı ki amacı belli olan bir grupta yapılan muhabbet bu. Haddini aşan olursa engeller geçersin.
Facebook'u çok aktif kullanmıyorum ama bir sürü gruba üyeyim. Herkes birbirine yardımcı oluyor, kimse kimsenin üstüne atlamıyor. Bu mantıkla sokağa da çıkmayalım, çalışmayalım o zaman.

:KK45::halay: burda bayanların olduğunu biliyor Allah dan yoksa şimdi ye kadar yüz kere basmıştı burayı da
Valla ben burada kadin olduğu kadar erkek olduğunu da düşünüyorum..eşimin iş yerinde birisi buraya kayitli ve sürekli orada anlatıp dalga konusu yapıyor. .Ama ben kafaya koydum onun nickini bulacam..eşimin iş yerinden bayan bir iş arkadaşıyla anlaşmayı düşünüyorum. .mune ye verecem nicki ibreti alem için meydanda engeli bassın ona

Bence siz durumu normallestirmissiniz. Normal bir sohbete hatır sormaya kadın erkek olarak değil insan olarak bakmak gerekir. Bu durumu Kıskanmak normal değil.
Sizin icin normal olabilir ama benim icin degil cunku artik insanlar iyi niyetli degil tanidigim biriyle konusabilir ama tanimadigim bi insanla arkadasida olsa telfnda veya sosyal medyada sohbet edemez benim gorusum bu tabi

benimkide numaramı sil beni bi daha arama konuşma diyor😁evli olduğumuzu unutuyor çıkarken de böyle yapardı
Aynısını maalesef benim kocam bey de diyor daha önce msjlasirken seninle konuşmamam gerekiyor dedi. Sanki sevgiliyiz de ayrılıp trip yapıyoruz öyle yaparken ağzına kürekle kuvvetli vurasım geliyor

Aynısını maalesef benim kocam bey de diyor daha önce msjlasirken seninle konuşmamam gerekiyor dedi. Sanki sevgiliyiz de ayrılıp trip yapıyoruz öyle yaparken ağzına kürekle kuvvetli vurasım geliyor
valla benim de öyle bi sınır basıyor bana zaten küsünce direkt yatar uyur cocuguda basima.bırakır .oh ne rahat valla

X