- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
-
- Konu Sahibi Mutluanne88
Ama burası da internet ortamı. Birbirimizi tanımıyoruz ve muhabbet ediyoruz.Internet ortamı sacma zaten. Tanimadigin etmedigin insanlarla ne muhabbeti olsun isterim bende yani. Isi gucu yok mu bunun diye dusunurum. Hobi falan edinin bence. Dil vs ogrenmek lazim sanal alem boş bir alem görgüsüz insanlarla kayniyor.
Çok boğucu bir durum .Arkadaşlar eşimle benim aramızda biraz kültür farkı var çok iyi anlaşırız ama bazen pürüzler olabiliyor. Benim psikolojik bir sıkıntım var bununla ilgili destek alıyorum zaten ve internette face de üye olduğum grup var bununla ilgili. Eşim de bu gruba üye olmuş beni takip etmek için. Hiç bir paylaşım ve yorum yapamıyorum. Geçen yazdım sayfaya arkadaşlar durumlar nasıl diye bayan erkek yorum yapmışlar iyi fena değil diye. Sadece eşim demiş kötü diye. Sonra da bana hesap soruyor sana ne milletten diye. Çok bunalıyorum bir akıl verir misiniz
Rahatsızlığım la ilgili yazamıyorm eşim görür rencide olurum diyeKocam öyle bir grupta olsa hal hatır sorsa kadınlar da yazsa ben kızarım. Muhabbetin nereden nereye gideceği belli olmuyor sosyal medyada. Millet yuvasını yıkıyor bir iki mesajlaştığı insanlar için. Aile saadeti denilen şey, ben özgürüm internette istediğim gruba yazarım dertleşirim özel alanım var denilerek gözardı edilecek bir şey değil. Özel alan eşlerin karşı cinsle gruplarda muhabbet etmesi demek değil. Benim de üye olduğum gruplar var ve bilgi paylaşımı amaçlı yazdığım olur. Hal hatır sormak sohbete giriyor başka bir şey bu. Rahatsızlığınla ilgili bir soru sorsan anlarım.
Öyle mi diyorsunAyyyy ne şanslısın cinimmm yaaa ...
Eşin sana ne kadar düşkün
Seni ne kadar çok kıskanıyor
Bunlar Çok sevmekten bence hep... ❤❤❤
Eşinle empati kuruyorum; Eşim kendi sorunu ile ilgili, onu anlayacak kişilerin olduğu mecrada paylaşım yapsa kızmam, ama "iş özel mesajlaşmaya gitmesin amacından sapmasın lütfen" diye uyarırım.
Adım adım takip etmem ama gözlemlerim..
Eşin açık açık müdahale ederek saygısızlık yapıyor.
Eşim benim kk ya takıldığımı biliyor. Telefonun ana sayfasında kısayol bile var ama hiç açıp bakmamıştır.
Karma bir forum olsaydı bakardı ama bu kadar kontrolcü olmazdı. Ya da en fazla sitem ederdi..
eşini haklı buldum...Arkadaşlar eşimle benim aramızda biraz kültür farkı var çok iyi anlaşırız ama bazen pürüzler olabiliyor. Benim psikolojik bir sıkıntım var bununla ilgili destek alıyorum zaten ve internette face de üye olduğum grup var bununla ilgili. Eşim de bu gruba üye olmuş beni takip etmek için. Hiç bir paylaşım ve yorum yapamıyorum. Geçen yazdım sayfaya arkadaşlar durumlar nasıl diye bayan erkek yorum yapmışlar iyi fena değil diye. Sadece eşim demiş kötü diye. Sonra da bana hesap soruyor sana ne milletten diye. Çok bunalıyorum bir akıl verir misiniz
Bence siz durumu normallestirmissiniz. Normal bir sohbete hatır sormaya kadın erkek olarak değil insan olarak bakmak gerekir. Bu durumu Kıskanmak normal değil.Esinizi siz iyi bilirsiniz ama bence bu cogu erkegin kiskanacagi bi durum anormal derecede kiskanclik degil sonucta orda baska erkeklerle sohbet etmeye turk erkegi kizar benim esimde olsa kizar bende esime kizarim hatta ne elalemin kadinlarindan sanane diye