Eşim İle Benim Kahve Falım

Canım sallıyorum ciddiye alma. eşinin işle ilgili problemleri var. Daha doğrusu iş yerinden biriyle. O konuda yanında olmaya çalış. Destek ver. Ya da işyerinde güvendiği birinden yardım alsın. Bir süre bu gibi sıkıntılar yaşayabilir. Sonrasında kenara attığınız ya da ümidinizi kestiğiniz bir dileğiniz gerçekleşecek. Ev alma ya da taşınma söz konusu olmuş. O konuyu ihmal etmeyin. Sizin için daha iyi olur. Şimdi çıkmam lazım senin fala da dönünce bakcm

doğru fincanın dibinde bir anahtar gördüm bende.ev oluyor oda sanırım.ev alcam diye mi artık içini atıp stres yapmışlar sankim

canımsın yaa yemin ediyorum birebir herşey doğru..işyerinde biri eşime takmaya çalışıyorda Allahtan işverenlerin gözdesi eşim..
hatta dün konusu geçti evdebu kadar olur yaa..
ağzın bal yesinnnn bekliyorumm devamını banane bananeee:))))

doğru fincanın dibinde bir anahtar gördüm bende.ev oluyor oda sanırım.ev alcam diye mi artık içini atıp stres yapmışlar sankim

süperrrrr rumuzun gibi süpersin tatlım ya senn:))
ev ile ilgili çok doluyor diline ama şu an azıcık zor gibi..ama planımız arasında kafasını sürekli bununla meşgul ediyor son zaman:))))

Son düzenleme:

Eşinizin falında sıkıntı veren bir insan çıkmış ama bu atlatılmış İlişkiniz şu anda çok güzel gidiyor Ama sizi takip eden arkanızda bir bayan var ona dikkat edin Son günlerde bebek isteme gibi durumunuz oldu mu

sağol canım ağzına sağlık
evet bebek istiyoruzda olmuyor:S
olucaksada uğraşıyorum şu ara kürlerle falan
iş konusu evet çok doğru canım atlattı o kişiyi
ama takip eden kadın kim acaba:S

Hafif toplu orta boyda kısa saçlı isminin içinde e harfi olan birazda size yakın biri

Bebek konusunda biraz süreniz var sıkıntıdan sonra gelicek ama olucak istediğiniz

süperrrrr rumuzun gibi süpersin tatlım ya senn:))
ev ile ilgili çok doluyor diline ama şu an azıcık zor gibi..ama planımız arasında kafasını sürekli bununla meşgul ediyor son zaman:))))

teşekkürler tatlım bunu duymak çok güzel..hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…