Canım sallıyorum ciddiye alma. eşinin işle ilgili problemleri var. Daha doğrusu iş yerinden biriyle. O konuda yanında olmaya çalış. Destek ver. Ya da işyerinde güvendiği birinden yardım alsın. Bir süre bu gibi sıkıntılar yaşayabilir. Sonrasında kenara attığınız ya da ümidinizi kestiğiniz bir dileğiniz gerçekleşecek. Ev alma ya da taşınma söz konusu olmuş. O konuyu ihmal etmeyin. Sizin için daha iyi olur. Şimdi çıkmam lazım senin fala da dönünce bakcm
Canım sallıyorum ciddiye alma. eşinin işle ilgili problemleri var. Daha doğrusu iş yerinden biriyle. O konuda yanında olmaya çalış. Destek ver. Ya da işyerinde güvendiği birinden yardım alsın. Bir süre bu gibi sıkıntılar yaşayabilir. Sonrasında kenara attığınız ya da ümidinizi kestiğiniz bir dileğiniz gerçekleşecek. Ev alma ya da taşınma söz konusu olmuş. O konuyu ihmal etmeyin. Sizin için daha iyi olur. Şimdi çıkmam lazım senin fala da dönünce bakcm
doğru fincanın dibinde bir anahtar gördüm bende.ev oluyor oda sanırım.ev alcam diye mi artık içini atıp stres yapmışlar sankim
Merhabalarrr:)
akşam türk kahvesi keyfi yapmıştık eşimle ve kapattık fincanları.
sonra o benimkine ben onunkine bakıcaktık ama hiç bişi anlamadık doğal olarak,atmasyonda yapamadık:)
insan herşeyini bildiği kişiye bişeyde atamıyor güldük geçtik..
ama ben fincanların hemen resimlerini çektim,geçenlerde forumda dolaşırken bikaç arkadaş bu şekilde resim çekip yorum istemiş..
ee ben kusur kalmıyım dedim ve kızlar inanırmısınız ççookk uzun zamandır fal baktırmıyorum..
anlayan arkadaşlarımdan bir iki bişiler çıkarsa sevinirim..
şimdiden ağzınıza sağlık:)
bu arada ilk 3 resim yani sadece tabak eşimin falının..çünkü fincanı tabağı boşattıktan sonra aklıma geldi:)
Eki Görüntüle 384424 Eki Görüntüle 384428 Eki Görüntüle 384426
alttaki resimlerde benim falım :)
Eki Görüntüle 384446 Eki Görüntüle 384440 Eki Görüntüle 384435 Eki Görüntüle 384434 Eki Görüntüle 384433 Eki Görüntüle 384432 Eki Görüntüle 384431 Eki Görüntüle 384430 Eki Görüntüle 384429 Eki Görüntüle 384441
Eşinizin falında sıkıntı veren bir insan çıkmış ama bu atlatılmış İlişkiniz şu anda çok güzel gidiyor Ama sizi takip eden arkanızda bir bayan var ona dikkat edin Son günlerde bebek isteme gibi durumunuz oldu mu
sağol canım ağzına sağlık
evet bebek istiyoruzda olmuyor:S
olucaksada uğraşıyorum şu ara kürlerle falan
iş konusu evet çok doğru canım atlattı o kişiyi
ama takip eden kadın kim acaba:S
sağol canım ağzına sağlık
evet bebek istiyoruzda olmuyor:S
olucaksada uğraşıyorum şu ara kürlerle falan
iş konusu evet çok doğru canım atlattı o kişiyi
ama takip eden kadın kim acaba:S
Hafif toplu orta boyda kısa saçlı isminin içinde e harfi olan birazda size yakın biri
Bebek konusunda biraz süreniz var sıkıntıdan sonra gelicek ama olucak istediğiniz
inşlh canım Allah büyük ben çok inanıyorum olucak elbet..
çok sağol valla ağzına sağlık canımm
süperrrrr rumuzun gibi süpersin tatlım ya senn:))
ev ile ilgili çok doluyor diline ama şu an azıcık zor gibi..ama planımız arasında kafasını sürekli bununla meşgul ediyor son zaman:))))
teşekkürler tatlım bunu duymak çok güzel..hehe