Eşim İle Benim Kahve Falım

Elossa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6.684
159
Merhabalarrr:)
akşam türk kahvesi keyfi yapmıştık eşimle ve kapattık fincanları.
sonra o benimkine ben onunkine bakıcaktık ama hiç bişi anlamadık doğal olarak,atmasyonda yapamadık:)
insan herşeyini bildiği kişiye bişeyde atamıyor güldük geçtik..
ama ben fincanların hemen resimlerini çektim,geçenlerde forumda dolaşırken bikaç arkadaş bu şekilde resim çekip yorum istemiş..
ee ben kusur kalmıyım dedim ve kızlar inanırmısınız ççookk uzun zamandır fal baktırmıyorum..
anlayan arkadaşlarımdan bir iki bişiler çıkarsa sevinirim..
şimdiden ağzınıza sağlık:)
bu arada ilk 3 resim yani sadece tabak eşimin falının..çünkü fincanı tabağı boşattıktan sonra aklıma geldi:)

alttaki resimlerde benim falım :)

Son düzenleme:
kızlar 31 kişi görüntülemiş lütfen bişiler yazın ama

Kahve falindan ne gibi beklentin varki canim?
Her ictigin bardaktan baska fal cikmar.

Kahve falindan ne gibi beklentin varki canim?
Her ictigin bardaktan baska fal cikmar.

beklentim hiç yok canım benim..
sadece merak
yani inanmam asla ama işyerimdeki kızlar kendi aralarında bakıyorlar bende hazır kapatmışken buradan arkadaşlar neler söylicek merak ettim
yoksa hayatımı böyle şeylere uyarlayıp yön değiştirmem asla

Son düzenleme:
ne karışık bir hayatın var öyle kız..bir sürüde gitmen gereken yol iki yol ortak yönede birleşiyor temiz bir yol o sana.

ne karışık bir hayatın var öyle kız..bir sürüde gitmen gereken yol iki yol ortak yönede birleşiyor temiz bir yol o sana.

aslında karışık değiil hayatım :))
ama yollar var gerçektende hatta 1 tanesine haftasonu gidicem kısmetse:))
bildin bildiinnnnnnn.)))

inşlh ya hayırlı bişey için gidicez bakalım...inşlh hayırlı haberlerle döneriz:))
evet yolu biliriz o zaman gerisinide getir bakemm:))))

alalal sanki biliyorumda şekil sallması bunlar canım..alltaki fincan ..karı kocamı sevgilimi artık öyle birbirine yapışık ve baglılarki fena

erkeğin arkası sağlam tertemiz.ama kadının ki biraz düşüncelimi karışıkmı öyle birşey..

ivittt o birbirine yapışık biziz gerçektende:))))))
ay evet kocişim çok temiz yüreklidir ama benim kafamda milyon tane plan dolaşıyor şu günlerde o yüzden karışık çıkmış olabilir:)

hemde bu kadının peşinde biri var kız erkek sanırım..alttan alttan birşeyler çevriyor herhalde.takipte

ivittt o birbirine yapışık biziz gerçektende:))))))
ay evet kocişim çok temiz yüreklidir ama benim kafamda milyon tane plan dolaşıyor şu günlerde o yüzden karışık çıkmış olabilir:)

o zaman eşin daha çok saf duygularla baglı sana ama sen ondan biraz daha aşagıdasın bu konuda o daha çok seviyor diyelim

o zaman eşin daha çok saf duygularla baglı sana ama sen ondan biraz daha aşagıdasın bu konuda o daha çok seviyor diyelim

ya evet çok bağlı bana Allahım bozmasın ama bende öyleyim çok aşığım çokkkta seviyorum,ama bazen cinliğim tutuyor tabi kıvrandırıyorum o ayrı:)))
ağzına sağlık canım benimm yordum senidee:)))

yok yok sağlam zaten aşkınız fena hemde o derece..

puhaha rica ederim görende beni biliyor sanacak bilmiyorum arkadaşlar

yok yok sağlam zaten aşkınız fena hemde o derece..

puhaha rica ederim görende beni biliyor sanacak bilmiyorum arkadaşlar

ivittt:)))
bu arada şimdi millet sana yazıyormuşş hadi bana da bişiler söyle diyee:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…