Eşim ile ailesi arasına girmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Askim filan diyince sevgili oluyorsun iste ya 15 yasinda ne derinlihi yasanabilir zaten. Ben de sandim yetişkinlikte olan bisey.

Askim filan diyince sevgili oluyorsun iste ya 15 yasinda ne derinlihi yasanabilir zaten. Ben de sandim yetişkinlikte olan bisey.
Evet ben de öyle sanmıştım. Bu durumda eşinin unutamadığı geliyor akla. Belki doğru değil ama ilk akla gelen bu

Evet ben de öyle sanmıştım. Bu durumda eşinin unutamadığı geliyor akla. Belki doğru değil ama ilk akla gelen bu

Herkes begenmedim butonunu cokertse de ben baştan beri konu sahibinin eşinin tepkilerini abartili bulmustum.
Sonucta kardesi o kadini secerek abisiyle gorusmemeyi goze almissa daha baski yapmaya, evliligi engellemeye, ana babayi silmeye gerek var mi? Konu sahibi 1 haftalik bisey oldugu icin ve esinin sevmedigine emin oldugu icin rahatmis, sevmese bile şu hareketleri sergilemek disardan bakinca hiç hoş gorunmuyor bence.

Yorumları okumadım açıkçası,sizinkini görünce okumama gerek kalmadı . Ben olsam amma abarttın bir haftalık şeyi hayırdır diye eşimi bi şarlardım.

size katiliyorum aklima gelen bu oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…