Eşim ikinci evliliği cok takıyorum

Duygulandım üzüldüm... Benim böyle bir durumumda yok. Umarım bir daha karşınıza çıkmaz.

wuhuuu karışıklığa bak. ya varsa adamın suçu ne?? varsa var yapacak bir şey yok. kadın zaten biraz bozmuş kafayı.

wuhuuu karışıklığa bak. ya varsa adamın suçu ne?? varsa var yapacak bir şey yok. kadın zaten biraz bozmuş kafayı.
Severek ayrılmışlar kayınvalide yüzünden şeklinde duyum almış. Biraz takıntı yapmış. Çocukta vardır hala görüşüyorladır sanıyor galiba. Okuduğumdan anladıklarım böyle.

Severek ayrılmışlar kayınvalide yüzünden şeklinde duyum almış. Biraz takıntı yapmış. Çocukta vardır hala görüşüyorladır sanıyor galiba. Okuduğumdan anladıklarım böyle.

o zaman 3 çocuk yapmasaymış keşke.
anne misiniz bilmiyorum ama çocuk hayattaki en büyük sorumluluk en can alıcı yer. bu kadar şüphe sıkıntı varken bu duruma çocuk eklemek çok mantıksız. hadi yaptın çocuk şu saatten sonra adama ayıracağın saçma enerjiyi evlatlarına ayır yani. varsa var . çok miden bulanırsa boşarsın.

Derman olunsun istiyorsanız,önce derdinizi anlatmayı bilmelisiniz.

Anladığım kadarıyla evliyken çocukları olmayınca severek ayrılmak zorunda kalmışlar sanırım.Sen de bu durumu 10 yıldan sonra kafana taktığına göre eşinden o ilgiyi göremiyorsun,eski eşini hala düşünüyor diyorsun bence ve anlattığın gibiyse böyle düşünmekte haklısın.Kvde de bu huyunu bilip gaza getiriyor sanırım sizle geçinemiyorsa.

Sen kayınvalidene bir daha geçmişle ilgili cümle duymak istemiyorum kendime hakaret kabul ederim diyemiyor musun

İnşallah ta olmasın zaten öyle bi durumunuz. Şikayet edemem benim tercihimdi.
Resim ne oldu acaba belki Eşiniz farkında bile değil. Benim eşimde önceden nişanlanmış ama ben ne resim ne not görmedim. Hatta ara sıra ben konuyu açmıştım oda eline su dökemeyecek kişilerin nesini konuşuyorsun yeter demişti.

Belki de farkında değildi bilmiyorum. Yok benim eşim hep iyi anlatırdı onu. Arkadaştık o zamanlar anlatırdı biliyorum. İyi bir insanmış ama anlaşamıyorlarmış. Yalnız yazışmalarını okumuştum. Kız ayrılmak istemiş, bana da kendisinin ayrıldığını söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…