Eşim ikinci evliliği cok takıyorum

Esin eski karisiylami ilgileniyoda sen onu kafana takiyosun farkli suphelerin varmi?cocugu olsa gorurdu giderdi bence

Esin eski karisiylami ilgileniyoda sen onu kafana takiyosun farkli suphelerin varmi?cocugu olsa gorurdu giderdi bence
İlgılenme yok ta ne bileyim eşim bana önceden cok soguktu ne zaman kı ben artık dayanamayıp tartışma çıkarana kadar Ağlama krızlerı artık yasıyorum KESK’e hıc evlenmeseydım dıyorum gerçekten çok zor kadın umrumda degıl sadece eşim ona acaba daha mı ıyıdi bana neden böyle çünkü asalamak yada dalga geçemiyorum çünkü sonuçta hepımız insanız hanı güzel de degıl ama çırkin şansı var dıyorum

Benım kafama onlar soktu tavırlar konuşmalar hareketler yaşadıkları seyler mantıklı kadın olarak düşündüğümde bana yapmadığını ona yapmış çünkü cok sevgısını gösteremedi ilgısıni hep soguk affedersiniz ben Belkı yanaşmasam çocuklarda olmazdı

Canim esin eski karisina iyi olsaydi zaten ayrilmazlardi.bazen erkeklerin yapisi bu oluyo evlilikte belli bi sure gectikten sonra saliyolar herseyi umursamiyolar.sende eger bi seyden suphelenmiosan yada bisey gormediysen takma kafana cogu kadinin derdi bu

Suan zaten ananesiyle görüşmüyorum ama zaten görüşsem ne olur görüşmesem ne sonuç olarak artık pskoljmı bozduktan sonra

Tek annesı degılkı eşimde kaç kez durduk yere konuyu açtı

Benım
bıldıgım kadarıyla kadın kaynanam yüzünden demıs ayrılmışım ustelık bır kez kusup eşim tekrar gidip getırmıs ben gitsem 3cocukla eşim hayatta gelıpte benı almaz kendımi degersız hıssedıyorum esımde bana hıc sevdıgını yada ılgısını gösteremedi Belkıde o yüzden bu kadar cok taktım

Evlenmiş, çocuğu olmuş yapmayın böyle sizin kocanızdan olsaydı niye saklasın?
Keşke evlenmeseymişsiniz psikolojinize yazık, kv yi de dinlemek yerine susturun bence.

6 yıl nikahsız mı yaşamışlar? Oha!
Evet biz nıkaha bas vurunca muhtarlıkta kadınla ılgılı kağıtlar falan verıldı eşime ben okuyacakken babam elımde aldı okuyamadım resmî nıkah yoksa muhtarlıkta kadının kaydı neden olur onu anlamadım zaten

Evlenmiş, çocuğu olmuş yapmayın böyle sizin kocanızdan olsaydı niye saklasın?
Keşke evlenmeseymişsiniz psikolojinize yazık, kv yi de dinlemek yerine susturun bence.
Keşke bende dıyorum esımi gerçekten sevıyorum ama bunları takıncada sevdıgıme bile pişman oluyorum

3cocugum var bırı daha bebek

Bdv nın en büyük derdi yazıların anlaşılamaması.

Evlendıgını saklamadıysa cocugu oldugunu da saklamaz. Patavatsız kaynana oyle bır sey olsaydı ne yapar ne eder soylerdı dıye dusunuyorum. Ha onunla ılgılı konusmaya yenı basladıysa etegındekı tasları yavas yavas dokecektır. Zamanla ortaya cıkar yani. Bir de nafaka durumları falan olur cocuk varsa. Hesapları varsa para akısını kontrol edın oradan bellı olur.

Onu daha cok sevseydi anlasabilseydiler bosanmazlardi. Bu kadar basit! Yok yere canini sıkma. Uzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…