• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ikinci evliliği cok takıyorum

İstemeseydi ayrılmazdı deniyor ama o iş öyle olmuyor arkadaşlar. Aynı soru işaretleri bende de var. Seni anlıyorum. Bunu yaşamayan bilemez. Uzaktan kolaydır öyle "amaaaan evlenmişsin hala neyi takıyosun" demek.
Evi toplarken bi defter görürsün üzerinde notlar alınmış ve düğün hazırlığında "bitanemin akrabaları" yazılmış. İçin yanar, çünkü senin evliliğinde senin akrabalarından öyle bahsedilmemiştir.
Eşyaları toplarken yine bir fotoğraf kayar gider. Bir bakarsın ikisinin fotoğrafı. Atmaya kıyamamış mı yoksa unutmuş mu diye için içini yer. Çünkü bırak saklamayı, ikinizin fotoğrafını çıkarttırmamıştır bile.
Daha böyle neler neler sıralarım ama gerek yok. Ben seni anladım.:KK50:
Duygulandım üzüldüm... Benim böyle bir durumumda yok. Umarım bir daha karşınıza çıkmaz.

Yok öyle değil. Hepsi tamam bir tek şu noktayı ben farklı anladım. Kadının çocuğu olmuyor diye boşanmışlar kadının şuan çocuğu var demek ki oluyor. Benim kocamdan da var mı diye takıntı yapmış.

wuhuuu karışıklığa bak. ya varsa adamın suçu ne?? varsa var yapacak bir şey yok. kadın zaten biraz bozmuş kafayı.

wuhuuu karışıklığa bak. ya varsa adamın suçu ne?? varsa var yapacak bir şey yok. kadın zaten biraz bozmuş kafayı.
Severek ayrılmışlar kayınvalide yüzünden şeklinde duyum almış. Biraz takıntı yapmış. Çocukta vardır hala görüşüyorladır sanıyor galiba. Okuduğumdan anladıklarım böyle.

Severek ayrılmışlar kayınvalide yüzünden şeklinde duyum almış. Biraz takıntı yapmış. Çocukta vardır hala görüşüyorladır sanıyor galiba. Okuduğumdan anladıklarım böyle.

o zaman 3 çocuk yapmasaymış keşke.
anne misiniz bilmiyorum ama çocuk hayattaki en büyük sorumluluk en can alıcı yer. bu kadar şüphe sıkıntı varken bu duruma çocuk eklemek çok mantıksız. hadi yaptın çocuk şu saatten sonra adama ayıracağın saçma enerjiyi evlatlarına ayır yani. varsa var . çok miden bulanırsa boşarsın.

Derman olunsun istiyorsanız,önce derdinizi anlatmayı bilmelisiniz.

Anladığım kadarıyla evliyken çocukları olmayınca severek ayrılmak zorunda kalmışlar sanırım.Sen de bu durumu 10 yıldan sonra kafana taktığına göre eşinden o ilgiyi göremiyorsun,eski eşini hala düşünüyor diyorsun bence ve anlattığın gibiyse böyle düşünmekte haklısın.Kvde de bu huyunu bilip gaza getiriyor sanırım sizle geçinemiyorsa.

Merhaba arkadaşlar ne olur bana akıl verın ınanın kafayı yıycem ilk karışını cok takıyorum kafama tabıkı bunun sebebi sureklı kaynanamla r yok kadınla böyle YÖK öyle YÖK böyle 3cocugum var onla 6sene kalmışlar evlı çocuk olmamış dıyordu esım ama kadının da çocuğu var suan araştırdım bundan varmı acaba şaklıyor mu ama ogrenemedım hp kafamda onu acaba sevdımı ona benden daha çokmu ılgı gosterdı
Sen kayınvalidene bir daha geçmişle ilgili cümle duymak istemiyorum kendime hakaret kabul ederim diyemiyor musun

İnşallah ta olmasın zaten öyle bi durumunuz. Şikayet edemem benim tercihimdi.:KK43:
Resim ne oldu acaba belki Eşiniz farkında bile değil. Benim eşimde önceden nişanlanmış ama ben ne resim ne not görmedim. Hatta ara sıra ben konuyu açmıştım oda eline su dökemeyecek kişilerin nesini konuşuyorsun yeter demişti.

Resim ne oldu acaba belki Eşiniz farkında bile değil. Benim eşimde önceden nişanlanmış ama ben ne resim ne not görmedim. Hatta ara sıra ben konuyu açmıştım oda eline su dökemeyecek kişilerin nesini konuşuyorsun yeter demişti.
Belki de farkında değildi bilmiyorum. Yok benim eşim hep iyi anlatırdı onu. Arkadaştık o zamanlar anlatırdı biliyorum. İyi bir insanmış ama anlaşamıyorlarmış. Yalnız yazışmalarını okumuştum. Kız ayrılmak istemiş, bana da kendisinin ayrıldığını söylemişti.:63:

Back
X