• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ikinci evliliği cok takıyorum

Nokta, virgül vs kullansanız daha iyi olurdu sanki. Hiçbir şey anlamadım ben olaydan.

Merhaba arkadaşlar ne olur bana akıl verın ınanın kafayı yıycem ilk karışını cok takıyorum kafama tabıkı bunun sebebi sureklı kaynanamla r yok kadınla böyle YÖK öyle YÖK böyle 3cocugum var onla 6sene kalmışlar evlı çocuk olmamış dıyordu esım ama kadının da çocuğu var suan araştırdım bundan varmı acaba şaklıyor mu ama ogrenemedım hp kafamda onu acaba sevdımı ona benden daha çokmu ılgı gosterdı
Bende eşimin 2. evliliğiyim 2 sene evli kalmış. bizde 3 yıldır evliyiz ama hiç böyle şeylerle yıpratmadım ilşkimizi. :çocuğu yok. Kayınvalidem saolsun hiç konusunu açmaz birkere dertleşmiştik sadece.Bence unutun onu sevse onunla evli kalırdı. Normal bir şey evlenmiş ve ayrılmış tabi neden ayrıldıkları da önemli ama bu konuda eşinin ne dediğine inanmaktan başka şansın yok zaten, tek taraflı dinliyoruz olan biteni. Karıştırma derim.

Benım kafama onlar soktu tavırlar konuşmalar hareketler yaşadıkları seyler mantıklı kadın olarak düşündüğümde bana yapmadığını ona yapmış çünkü cok sevgısını gösteremedi ilgısıni hep soguk affedersiniz ben Belkı yanaşmasam çocuklarda olmazdı
Benim eşim çok ilgilidir belkide ondan hiç aklıma bile gelmiyor eskiden evlenmiş olduğu..

10 sene geçmiş 3 çocuk yapmışsın hala eski karısı muhabbetleri :olamaz:
Senin koca öküz sen eski karısını boşver

3 çocuğun olmuş evlenmiş bir hayat kurmuşsun . Kv nin gazına gelme . Eşin hiç bahsediyor mu eski Eşinden sana karşı Davranışları nasıl buna bak

İstemeseydi ayrılmazdı deniyor ama o iş öyle olmuyor arkadaşlar. Aynı soru işaretleri bende de var. Seni anlıyorum. Bunu yaşamayan bilemez. Uzaktan kolaydır öyle "amaaaan evlenmişsin hala neyi takıyosun" demek.
Evi toplarken bi defter görürsün üzerinde notlar alınmış ve düğün hazırlığında "bitanemin akrabaları" yazılmış. İçin yanar, çünkü senin evliliğinde senin akrabalarından öyle bahsedilmemiştir.
Eşyaları toplarken yine bir fotoğraf kayar gider. Bir bakarsın ikisinin fotoğrafı. Atmaya kıyamamış mı yoksa unutmuş mu diye için içini yer. Çünkü bırak saklamayı, ikinizin fotoğrafını çıkarttırmamıştır bile.
Daha böyle neler neler sıralarım ama gerek yok. Ben seni anladım.:KK50:

Yazdıklarınızı tekrar dönüp okumuyor musunuz yahu bir düzenleme yapamıyor musunuz? Türkçeye hakaret:işsiz:

Türkçeniz bozuksa keşke başta söyleseydiniz.
ben okuduğunu anlayan bir tipim. bu konuda sıkıntım olmadığını düşünüyorum ama yazınızdan parça parça şeyler anlaşılıyor.
sanırım 10 yıllık evli 3 çocuk annesisin.
eşin konuşmayı sevmez sorularına cevap vermez.
kaynanan sürekli eski eşten bahseder.
ve eşinin eski karısından çocuğu var sen bunu yeni öğrendin kendi çabanla.
buraya kadar okuduklarım doğruysa tek sorun adamın önceki çocuğuna sahip çıkmaması saklaması.
gerisi sorun değil. eski eş illa gündeme gelir. yani kaynana getirir. sen adama sürekli 10 yıl önceki mevzuyu sorarsan o da cevap vermez. çünkü olmuş bitmiş.

Merhaba arkadaşlar ne olur bana akıl verın ınanın kafayı yıycem ilk karışını cok takıyorum kafama tabıkı bunun sebebi sureklı kaynanamla r yok kadınla böyle YÖK öyle YÖK böyle 3cocugum var onla 6sene kalmışlar evlı çocuk olmamış dıyordu esım ama kadının da çocuğu var suan araştırdım bundan varmı acaba şaklıyor mu ama ogrenemedım hp kafamda onu acaba sevdımı ona benden daha çokmu ılgı gosterdı
kendinizi öldürmeye mi çalışıyorsunuz?
sizinde sevdiginiz birileri olmuştur.
şimdi oda onu takıp delirsin mi ?
böyle yaparak kocanızı soğutursunuz.
o kadında kendine bir hayat kurmuş eşinizde
önünüze bakın.

Konuyu açmadan önce acaba ne yazdım diye dönüp okusaydın bir keşke.
Böyle bir anlatıma diyecek birşey bulamıyorum.
Bir kaç kez okuyunca anca anlayabildim ama tepki olarak konuyla ilgili yorum yapmıyorum

eğer kafana takmaya devam edersen boğulur gidersin o takıntılarla sonunda evliliğinin bitmesine neden olur mu bu takıntılar dersen olur. eğer istediğin takıntılarla bir evliliğinin sonunu getirmek değilse kendine engel ol, aklına eski karısı geldiğinde üzerine düşünme bu fikirleri uzaklaştır beyninden başka şeyler düşün, sonuçta o artık senin eşin eski bitmiş gitmiş üzerinde düşünmek sadece seni üzer, kayınvaliden eski eşten daha büyük bir sorun söyleyeyim sana onu da ya güzel bir dille uyar saygı çerçevesi içinde artık bu adam benimle evli eski karısının adı bu evde geçmeyecek diye tavır koy, ya da o konuşmaya başladı mı odadan çık ne bilym uzaklaş sallama kadını yani bu şekilde sana yapılmak istenene izin veriyorsun izin verme

Türkçeniz bozuksa keşke başta söyleseydiniz.
ben okuduğunu anlayan bir tipim. bu konuda sıkıntım olmadığını düşünüyorum ama yazınızdan parça parça şeyler anlaşılıyor.
sanırım 10 yıllık evli 3 çocuk annesisin.
eşin konuşmayı sevmez sorularına cevap vermez.
kaynanan sürekli eski eşten bahseder.
ve eşinin eski karısından çocuğu var sen bunu yeni öğrendin kendi çabanla.
buraya kadar okuduklarım doğruysa tek sorun adamın önceki çocuğuna sahip çıkmaması saklaması.
gerisi sorun değil. eski eş illa gündeme gelir. yani kaynana getirir. sen adama sürekli 10 yıl önceki mevzuyu sorarsan o da cevap vermez. çünkü olmuş bitmiş.
Yok öyle değil. Hepsi tamam bir tek şu noktayı ben farklı anladım. Kadının çocuğu olmuyor diye boşanmışlar kadının şuan çocuğu var demek ki oluyor. Benim kocamdan da var mı diye takıntı yapmış.

Ee evlenirken bilmiyor muydunuz ikinci evlendiğini eşimle boşanma aşmasındayım olurda bir gün evlenirsem eşim böyle konuşursa sonradan ciddiyim onu da boşarım

Back
X