- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zevkti benim içinteşekkür ederiz.
Bende eşimin 2. evliliğiyim 2 sene evli kalmış. bizde 3 yıldır evliyiz ama hiç böyle şeylerle yıpratmadım ilşkimizi. :çocuğu yok. Kayınvalidem saolsun hiç konusunu açmaz birkere dertleşmiştik sadece.Bence unutun onu sevse onunla evli kalırdı. Normal bir şey evlenmiş ve ayrılmış tabi neden ayrıldıkları da önemli ama bu konuda eşinin ne dediğine inanmaktan başka şansın yok zaten, tek taraflı dinliyoruz olan biteni. Karıştırma derim.Merhaba arkadaşlar ne olur bana akıl verın ınanın kafayı yıycem ilk karışını cok takıyorum kafama tabıkı bunun sebebi sureklı kaynanamla r yok kadınla böyle YÖK öyle YÖK böyle 3cocugum var onla 6sene kalmışlar evlı çocuk olmamış dıyordu esım ama kadının da çocuğu var suan araştırdım bundan varmı acaba şaklıyor mu ama ogrenemedım hp kafamda onu acaba sevdımı ona benden daha çokmu ılgı gosterdı
Benim eşim çok ilgilidir belkide ondan hiç aklıma bile gelmiyor eskiden evlenmiş olduğu..Benım kafama onlar soktu tavırlar konuşmalar hareketler yaşadıkları seyler mantıklı kadın olarak düşündüğümde bana yapmadığını ona yapmış çünkü cok sevgısını gösteremedi ilgısıni hep soguk affedersiniz ben Belkı yanaşmasam çocuklarda olmazdı
Kaynana amacına ulaşmış
:))))))kusura bakmayın ben okuyamamışım özür dilerim hanımefendi. genel anlamda okuduğumu anlamakta sıkıntı çekerim ben zaten.
kendinizi öldürmeye mi çalışıyorsunuz?Merhaba arkadaşlar ne olur bana akıl verın ınanın kafayı yıycem ilk karışını cok takıyorum kafama tabıkı bunun sebebi sureklı kaynanamla r yok kadınla böyle YÖK öyle YÖK böyle 3cocugum var onla 6sene kalmışlar evlı çocuk olmamış dıyordu esım ama kadının da çocuğu var suan araştırdım bundan varmı acaba şaklıyor mu ama ogrenemedım hp kafamda onu acaba sevdımı ona benden daha çokmu ılgı gosterdı
Merhaba arkadaşlar ne olur bana akıl verın ınanın kafayı yıycem ilk karışını cok takıyorum kafama tabıkı bunun sebebi sureklı kaynanamla r yok kadınla böyle YÖK öyle YÖK böyle 3cocugum var onla 6sene kalmışlar evlı çocuk olmamış dıyordu esım ama kadının da çocuğu var suan araştırdım bundan varmı acaba şaklıyor mu ama ogrenemedım hp kafamda onu acaba sevdımı ona benden daha çokmu ılgı gosterdı
Yok öyle değil. Hepsi tamam bir tek şu noktayı ben farklı anladım. Kadının çocuğu olmuyor diye boşanmışlar kadının şuan çocuğu var demek ki oluyor. Benim kocamdan da var mı diye takıntı yapmış.Türkçeniz bozuksa keşke başta söyleseydiniz.
ben okuduğunu anlayan bir tipim. bu konuda sıkıntım olmadığını düşünüyorum ama yazınızdan parça parça şeyler anlaşılıyor.
sanırım 10 yıllık evli 3 çocuk annesisin.
eşin konuşmayı sevmez sorularına cevap vermez.
kaynanan sürekli eski eşten bahseder.
ve eşinin eski karısından çocuğu var sen bunu yeni öğrendin kendi çabanla.
buraya kadar okuduklarım doğruysa tek sorun adamın önceki çocuğuna sahip çıkmaması saklaması.
gerisi sorun değil. eski eş illa gündeme gelir. yani kaynana getirir. sen adama sürekli 10 yıl önceki mevzuyu sorarsan o da cevap vermez. çünkü olmuş bitmiş.
Ee evlenirken bilmiyor muydunuz ikinci evlendiğini eşimle boşanma aşmasındayım olurda bir gün evlenirsem eşim böyle konuşursa sonradan ciddiyim onu da boşarımMerhaba arkadaşlar ne olur bana akıl verın ınanın kafayı yıycem ilk karışını cok takıyorum kafama tabıkı bunun sebebi sureklı kaynanamla r yok kadınla böyle YÖK öyle YÖK böyle 3cocugum var onla 6sene kalmışlar evlı çocuk olmamış dıyordu esım ama kadının da çocuğu var suan araştırdım bundan varmı acaba şaklıyor mu ama ogrenemedım hp kafamda onu acaba sevdımı ona benden daha çokmu ılgı gosterdı