• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ikinci evliliği cok takıyorum

Onu daha cok sevseydi anlasabilseydiler bosanmazlardi. Bu kadar basit! Yok yere canini sıkma. Uzme kendini.
Sevmese kusup kadın tekrar gidip getırmez di bırde kadın yurtdışına gitme burda çalış demıs dınleyp gıtmemis eşim hıc sevmedim dıyor zaten kaynnmn akrabası bayan annemin zoruyla evlendım dıyor bende kendime dıyorum madem sevmedin nye gidip getırıyorsun dinlıyon esım hıc yüzünü doğru dürüst görmedım evlenmeye annem zoruyla dıyor kadın benden baya büyük benden üstünde degıl ama bu düşünceler esımın herseyı bana anlatması sankı benı kandırıyor gıbı kaç kere o kadını arattırıyor sun ben 6 senelık karıyı silmişim senimı silmiycem demesi daha bir sürü sey sevmıyen biri böyle demez kadın herkese biz eşimle mutluyduk anlaşıyorduk kaynanam yüzünden boşandık demiş

Siz 2. evlilik olduğunu bile bile evlenmediniz mi ?

Adam herhalde ilk eşine de ilgi göstermiştir, sevmiştir. Birlikte 6 yıl geçirmişler. Robot gibi yaşayacak halleri yok ya. Biraz gerçekçi olun. Sonra demek ki ipler kopmuş ayrılmışlar. Çocuğu olsaydı elbette gider görürdü, ilgilenirdi. 2. evlilik için insan evladindan vazgeçecek değil ya.

Ayrıca böyle geçmişe takılır kalırsan asla mutlu olamazsın.

Konuyu Türkçe yoksunu goge açmış ama arada Ayfer cevap vermiş. Ayfer'in de Türkçe ile problemi var. Başka üyelik varsa o daha anlaşılır yazabilir mi lütfen?

Edit: benim beyin falan hep yandı. Nickler isteyince şekil değiştirebiliyor mu kim ne yazıyor konu sahibi hangisi bilemedim ben.

Konuya dönecek olursak, kardeş ben kocamı boşasam gider kaslı yakışıklı birini düşünürüm. Denediğim ve boşadığım adamın zihnimde işi ne.

Siz 2. evlilik olduğunu bile bile evlenmediniz mi ?

Adam herhalde ilk eşine de ilgi göstermiştir, sevmiştir. Birlikte 6 yıl geçirmişler. Robot gibi yaşayacak halleri yok ya. Biraz gerçekçi olun. Sonra demek ki ipler kopmuş ayrılmışlar. Çocuğu olsaydı elbette gider görürdü, ilgilenirdi. 2. evlilik için insan evladindan vazgeçecek değil ya.

Ayrıca böyle geçmişe takılır kalırsan asla mutlu olamazsın.
Evet bile bile hatta hiç takmıyordum taki sürekli anlatılana kadar aklıma zorla soktular ayrıca 11sene yatak odası almadı eşim okadar dememe rağmen rakı yatak odasını kullandık bunları hep kafama taka taka daha anlatamadığım onca şey bu hale geldim

Evet bile bile hatta hiç takmıyordum taki sürekli anlatılana kadar aklıma zorla soktular ayrıca 11sene yatak odası almadı eşim okadar dememe rağmen rakı yatak odasını kullandık bunları hep kafama taka taka daha anlatamadığım onca şey bu hale geldim
Pardon eski yatak odası nı kullandık

Şu an onu seviyor olsa neden sizinle evli kalsın? Severek ya da sevmeyerek bir şekilde evlenmiş, olmayınca boşanmış.
Bunları düşünecek kadar zamanınız bol mu? 3 çocuk olmuş, kaç sene geçmiş. Adam unutmuştur çoktan.
"Eski eş nokta kullanıyor muydu acaba?" diye sorgulasanız herkes için daha hayırlı olur bence.

Oooo bak bu olmaz. Hicbir kadın kabul etmez etmemeli. En başta neden değiştirmesini istemedin ?

Eski yatak odasini kullanmakta sacmalik yani bari nevrwsimleride degistirtmeseymis..

Adı ustunde eski eş kalmıski olmus 3 cocuk suan o yok siz varsınız yani cocuguda yokmus eski sevgli gozuyle bakilabilir bnce takmayın bu kadar her an szin yaninizda sizle uyuyor sizle kalkıyor sze ilgi gozteriyor eski esiylede gorusup konusmuyirsa sıkıntı yok yani

Siz gorucu usulumu evlendiniz..bu kadar ilgisiz sevgisiz biriyse 10 senede 3 cocuk neden

Oooo bak bu olmaz. Hicbir kadın kabul etmez etmemeli. En başta neden değiştirmesini istemedin ?
Ben kabul etmedim ki ama bir turlu degiştırıcem dedı maalesef 11.senenin sonunda değişti

Sevmese kusup kadın tekrar gidip getırmez di bırde kadın yurtdışına gitme burda çalış demıs dınleyp gıtmemis eşim hıc sevmedim dıyor zaten kaynnmn akrabası bayan annemin zoruyla evlendım dıyor bende kendime dıyorum madem sevmedin nye gidip getırıyorsun dinlıyon esım hıc yüzünü doğru dürüst görmedım evlenmeye annem zoruyla dıyor kadın benden baya büyük benden üstünde degıl ama bu düşünceler esımın herseyı bana anlatması sankı benı kandırıyor gıbı kaç kere o kadını arattırıyor sun ben 6 senelık karıyı silmişim senimı silmiycem demesi daha bir sürü sey sevmıyen biri böyle demez kadın herkese biz eşimle mutluyduk anlaşıyorduk kaynanam yüzünden boşandık demiş

Demesi kolay biliyorum ama gecmise takilip kalma.

Eşinin o kadından çocuğu olduğuna şüphe mi ediyorsun. Çok açık bir yazı olmamış. Öyle bir şüphen varsa git nufüs müdürlüğüne kayıt belgesi al. Yada eşinin e devlet şifresini biliyorsan ordan bak. Üzerine kayıtlı çocuk varsa görürsün

Eşinizin ilk eşinden çocuğunun olması kadar normal bir şey yok. Anormal olan bunun sizden gizlenmesidir.
Bir de allah aşkına yeterli olgunluğa gelmemiş kadınlar boşanmış erkekle evlenmesin.
Adamın geçmişi ortada, 10 yıl olmuş hala yandım Allah diyorsunuz.

Telefonunuzdan once t9 otomatik duzeltme gibi zimbirtilari kapatin.YÖK se anlasilmiyor pek kelimeler..
O kadar dillerinden dusurmedikleri insani neden gecmiste birakmislar?? Ayrilma sebebini dogru bildiginizde emin misiniz?
Siz uzuldukce,buzuldukce moraliniz bozuldukca devam edecekler belli ki bu durumdan keyif aliyorlar.
Siz de eski esinizden bahsetseniz cok hoslarina gidecek galiba!!
Ve bir ara herkesin bulundugu ortamda kisa oz cumle fakat anlayacaklari dilde bu durumu istemediginizi anlatmayi unutmayin..
Gecmis gecmis,yeni bir hayat yeni bir insan varken guncelleseler ya hayatlarini..
Iyi niyetle yapilan bir mevzu degil gerekli tepkiyi gerekli sekilde gösterin konu sahibi..

Son düzenleme:
İmla hataları var da anlaşılmayacak bişey yok abartılmış biraz. İlk karısını kafaya takıyomuş. O kadının bir tane de çocuğu varmış. O çocuk kime ait şüpheye düşmüş konuyu açan kişi. Çünkü eşi ilk karısından çocuğunun olmadığını söylemiş. Şüphelenmiş durumdan.. özet.

İmla hataları var da anlaşılmayacak bişey yok abartılmış biraz. İlk karısını kafaya takıyomuş. O kadının bir tane de çocuğu varmış. O çocuk kime ait şüpheye düşmüş konuyu açan kişi. Çünkü eşi ilk karısından çocuğunun olmadığını söylemiş. Şüphelenmiş durumdan.. özet.

teşekkür ederiz. :KK25:

Back
X