• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ikinci evliliği cok takıyorum

Goge

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
20
2
1
38
Merhaba arkadaşlar ne olur bana akıl verın ınanın kafayı yıycem ilk karışını cok takıyorum kafama tabıkı bunun sebebi sureklı kaynanamla r yok kadınla böyle YÖK öyle YÖK böyle 3cocugum var onla 6sene kalmışlar evlı çocuk olmamış dıyordu esım ama kadının da çocuğu var suan araştırdım bundan varmı acaba şaklıyor mu ama ogrenemedım hp kafamda onu acaba sevdımı ona benden daha çokmu ılgı gosterdı

Okursanız ıyıce anlarsınız yazdığımda anlaşılmayacak yokkkı

Kaç sene geçmiş 3 çocuğunuz var unutun artık . Çocuğu olsa gidip görürdü baba olarak herhalde o kadar sorumsuz değildir.

Kv nin gazına gelmeyin .

Ben okadar dedım eşimde bazen kaç kez gündeme getırdı kızdım edım cok ılgısız suratı evlendıgımız günden berı asık

Merhaba arkadaşlar ne olur bana akıl verın ınanın kafayı yıycem ilk karışını cok takıyorum kafama tabıkı bunun sebebi sureklı kaynanamla r yok kadınla böyle YÖK öyle YÖK böyle 3cocugum var onla 6sene kalmışlar evlı çocuk olmamış dıyordu esım ama kadının da çocuğu var suan araştırdım bundan varmı acaba şaklıyor mu ama ogrenemedım hp kafamda onu acaba sevdımı ona benden daha çokmu ılgı gosterdı
Takma canım taktıkça kendine edersin sinirden stresten başka hiç bişr şey geçmez eline, geçmişi bırak sonuçta bu adamın 2..eşi olmayı kabul edip evlendin o yüzden takma hiçbişeyi.

3 çocuk var eşinden?
Kaç senedir evlisin hala onu araştırıyorsun?
10sene ama bu benım umrumda degıldı en son aklıma sokmayı başardılar lanet olsun kı abuk subuk düşünceler le kafayı yıycem

Yeni ese eski esi devamli anlatmak serefsizliktir bana göre (biraz agir olabilir, ama dogru bulmuyorum). Kv denin kafanizi alak bullak etmesine izin vermeyin."Gecmis gitmis mesele. Bir daha benim yanimda eski esi hakkinda konusmayin" de
Okadar dıyorum ama yinede tüm konularda o var

G Goge

ah eski es de nasil olsa da kardelen ayferin esiyle fantezi yapsam, catir catir sevissem diye dusunuyordur su an...
hayat gecmis, yol yurunmus, siz hala ayni yastiga bas koydugunuz adama guvenmeyi ogrenememissiniz. cok yazik.
istisna durumlar ve insanlari tenzih ederek belirtmek isterim ki ne ilk esler eski eslerini bulup da catir catir fantezi dusluyor... ne de esiniz yaninizda bas koymus yatarken gonlunu ardinda biraktigina kaciriyor.

Mevzulara bak yaaa ! Bu kadar mı uzak yaşıyorsunuz eşinle ? Kafanda soru işaretleri varsa bir kerede sor ve cevap al . Sürekli elalemin gazına gelme ,arkandan bi taraflariyla gülüyorlardır emin ol ..
Evet çünkü hıc bır soruma cevap vermez konuşma z konuşsa da benı sankı kandırıyormus gıbı

Back
X