Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar eşime parfüm hediye almayı planlıyorum. Sizce hangisi hoş olur? Misk kokusunu ve ağır kokuları sevmiyoruz, ferah olmalı...
Bvlgari Aqva Marine for Men
Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme
Paco Rabanne 1 Million
Canım benim nişanlım Hugo Boss'un bi parfümünü kullanıyo ama klasik olan serisi değil ismi bişeydi hatrlayamadım şimdi pfff :26:
Dp'den alıyoruz zaten, yolun düşerse bi denemeni öneririm bende bayılıyorum kokusuna
He bide Burberry ve 'LAURA BİAGİOTTİ- ROMA'
Biz bunların hepsini Dp'den temin edebiliyoruz.Ordan kokuya karar verip istersen orjinalini de sonradan temin edebilirsin. Kolay gelsinn :)
Kızlar eşime parfüm hediye almayı planlıyorum. Sizce hangisi hoş olur? Misk kokusunu ve ağır kokuları sevmiyoruz, ferah olmalı...
Bvlgari Aqva Marine for Men
Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme
Paco Rabanne 1 Million
bvlgari favorim...fakat yeni birparfüm önerecegim..hayran kalacaksınız..
paco rabanne invintus..( 1 millionu unutun derim)
hımm ferah bir kokusu mu var canım? ağır, misk içeren kokuları pek sevmiyoruz da..
bvlgari favorim...fakat yeni birparfüm önerecegim..hayran kalacaksınız..
paco rabanne invintus..( 1 millionu unutun derim)
cemre selamlar,
senın dediğin bulgarı hangısı?Bende bulgarı hayranıyım.:)
poca rabanna invictus yeni lansman ve bence çok çekici dış görünüm itibariylede eşinizi güçlü hissettirecektir bu aralar en çok sattığımız koku diyebilirim bunun dışında tabiki chanel allure ötesi yok!
yeni çok koku var calvin clein marc jacops lancome armani gucci yeni lansmanlar çıkardı nasıl kokular seviyosun baharat ve şeker kış için uygun tabi ama zevkini bilirsem ona göre öneririm arkadaşım.Bayanda en cok satan nedir? önerecegin güzel bir koku varmı..?
yeni çok koku var calvin clein marc jacops lancome armani gucci yeni lansmanlar çıkardı nasıl kokular seviyosun baharat ve şeker kış için uygun tabi ama zevkini bilirsem ona göre öneririm arkadaşım.
euphoria duydunmu hiç ?2007den beri kullanıyorum.herkeste var demeyin her tende duruşu farklı ve her tende çok kalıcı ben onu ve chanel mademosille hiçbirşeye değişmem.cok ağır olmayacak fakat..sıktıgımda herkeside etkileyecek olsun..bu parfumun adı ne diye sorsun herkes.
baharat degilde..çiceksi ve şekerli kokular..mesela armoni code begeniyorum..o tarz kokular diyebilirim..
euphoria duydunmu hiç ?2007den beri kullanıyorum.herkeste var demeyin her tende duruşu farklı ve her tende çok kalıcı ben onu ve chanel mademosille hiçbirşeye değişmem.
rica ederim beğenmeyene denk gelmedim:) chanel aşığı biri olarak ck euphoria değişmem yani.....calvin clein evet cok kullanılan parfum ama eupria denemedim hiç..onu deneyecegim..birde chaneli deneyim..tşk ederim..:)
Öneriler için teşekkürler kızlar ben hepsine bi bakayım. Ama şu an deniz kokusu,turunçgil ve hafif odunsu olması, ferah olması açısından bvgarı aqua önde gidiyor :)
erkek parfümü başlığında bızde faydalandık uzman arkadaştan
çok teşekkürler....
canım benım de sana önerdıklerım ferah kokulardır.
chanelin erkek kokuları ferah mı ki acaba? bana hep chanel kokuları ağırmış gibi geliyor birkaçı dışında... msela misk içeren kokuları hiç sevemiyorum :/