Eşim için görünmezim sanki!

Sarılıp film izleyin arada.
Duygusal bağ kopmamalı.
Yada öpüşüp koklaşmasan uyumayın.
Bunları sen de yapabilirsin.
Tabi sen yaptığında rahatsız okuduğunu hissedersen o zaman ilişki bitmiş diyebilirsin.
Ama önce bişeyler yap belki o da senden bekliyordur.

Heyecan ucmus heralde.toparlananılır ya karamsar olmayın. bı tarafın noluyo bıze deyip harelete geçmesi lazıö sadece

Biraz melankolik olabilir misiniz ? Yorumlarınız bunu hissettirdi sadece. Eğer öyleyse 3 puanlık hareket veya hareketsizlik sizde 13 puanlık karşılıK buluyor olabilir mi?

Bizim de oğlumdan sonra öyle oldu. Eşim ben görünmezim gibi davranıyordu. Ne yapsam faydası olmadı. Sonra aynı evi paylaşan okul arkadaşı gibi olduk. Yatakta da askerlik arkadaşı.. derken daha fazla dayanamayıp babamlara geldim. 2 ay olacak. Anlaşmalı boşanmak için keyfini bekliyorum.

Ben böyle hissettiğim zamanlarda önce kendime bi el atıyorum ne bileyim iyi hissedecek bişe yapıyorum ben mutlu olunca modum yükselince daha cilveli daha keyifli bi insan oluyorum eşime karşı, anında karşılık buluyor. Ben sizi fazla depresif buldum yok çiçek almış da size vermemiş, şöyle gözleriniz ışıldayarak bi baksaydınız yüzüne eminim size verirdi burdaki cevaplarınız gibi pehh çiçek almış görev gibi diye adama böcekmiş gibi baktıysanız usulca masaya koymuştur. Üzgünüm bana geçen enerjiniz bu.

Ya korkmayın, her ilişki farklı. 5 yıldır evliyiz, çocuğumuz 2 yaşında. O değişmedi aslında ilişkimiz değişti.
5 yıldır evliyiz 2 yaşında çocuğum var, uzun zamandır eşimle sadece çocuğumuzla veya işle ilgili konuşuyoruz. İşlerimizi ayırmaya karar verdim, yavaş yavaş boşanmaya hazırlanıyorum sanırım. Ne kavga ne birşey, dışarıdan görenler ne kadar mükemmel bir eşin var diyor. ayrıca sizinki gibi benim oğlumun da uyumaması buna neden oldu diye düşünüyorum, hala şöyle gece yatıp sabah kalkmıyor oğlum, hala emzirmekten bitap düşüyorum, bana kalan azıcık zamanı da eşimle harcamak istemiyorum artık. İnşallah geçici bir psikolojidir, artık doğru dürüst gülmüyorum bile..

Sorunum olduğuna inanmaz demek istemiştim. Mutsuz olabilme ihtimalime inanmaz.
O zaman rol yapmayı bırakın .Ona kendinizi belli edin .Zira ikinizde oyun oynuyor gibi mutluluk rolü yapıyorsunuz .Ayrıca bir sözünüz dikkatimi çekti .İkimizde mutsuzuz ,bunun kanısına vardıysanız .Oda biliyorsa neden rol yapıyorsunuz .Birbirinizi kandırmaya çalışıyorsunuz .Gerçekten ortada yaman bir çelişki var .

Bizi anlatmissiniz sanki. 5 yillik evlilik, 2 yasinda oglumuz...uzun suren bir birlikteligin ardindan evlendik ve cocuktan sonra hicbir sey eskisi gibi degil. Biz diye bir sey kalmadi. Ama esime gore hicbir sorun yok. Sizin aksinize ben cogu kez dile getirdim rahatsizligimi ama onemsenmedim. Kucuk cocuklu her cift boyleymis, ne bekliyormusim ki, abartiyormusum vs...sizinki gorev gibi de olsa bir cicek almis bari iyi. Benimkinde o bile yok. Bunca yil aldiklarima say diye gevrek gevrek guluyor. Belki ben bir adim atsam devami gelecek ama benim de enerjim yok, istegim yok. Her yuk bnde ama yorulan esim. Demek bu adam beni ozlemuyor sevmiyor artik diye dusunuyorum. Ne bi guzel soz ne ince dusunce, ne romantizm, onlari gectim ne bir takdir...30 yasinda ruhumu 70 gibi hissediyorum...
Icinizi daha cok kararttim belki ama bi cozumum yok. Paylasmak istedim sadece

Yaptığım tam olarak bu ama işe yarar değil; yalnızlık büyüdükçe büyüyor ve iyi gelmiyor

Çocuktan sonra birçok aile böyle oluyor sanırım. Eşimle hep çok iyi bir ilişkimiz vardı, sağlam temellerimiz vardı. Oğlum doğduğunda ilişkimiz daha da sağlamlaşmıştı aslında ama. Oğlum 3.5 yaşında. Son 2 yıldır ben de benzer hisler içerisindeyim. Oturup konuştuk da birkaç kez ama pek bir şey değişmedi Aslında isteklerimiz de basit ama olmadı, olduramadık bir türlü. Hayatımız sürekli bir telaşa içerisinde olduğundan sanırım birbirimizi ihmal ettik biraz, şu iki aydık da ciddi sağlık sorunları yaşıyoruz ailecek. Çocuktan sonra cinsel hayatımız çok değişti, ben de hem kalben hem fiziken bu sebepten uzaklaştım sanırım. Çünkü libidosu yüksek olan benim, bu da bana iyi hissettirmiyor. Ama beğenilmeyi, arzu edilmeyi de çok özledim. Ama yok Yok
Bugün ruh halim çok değişkendi, gene kendimi daha az değerli hissettiğim anlardaydım (evi topla, temizle bilmem ne, haftasonu çöp yani, bu da sanki hizmetçiymişim, başla bir vasfım yokmuş gibi hissettiriyor). Oğlumla gitmişler çiçek almışlar, çok mutlu hissettim iyi hissettim. Bizzat kendi vermese de düşünmüş olması yetti bana (oğlum verdi). Görev olarak bakmadım, almış olması yeterliydi. Belki de beklentileri azaltmak gerekiyor, tekrar yavaş yavaş alıştırmak. Gücü olana tabii...

Kriz potansiyeliniz kaç yıldır devam ediyo.
Yani kaç yıllık ilişki?
Genelde 3 yıl ömür tanıyorlar da öylesi aşk haline.
Rekor sizde olabilir belki

Olumsuz cevap mı veriyorum? Pekii teşekkür ederim.

Ahhh... Neden böyle... Çocuk beklemek öyle büyülüyken sonrası nasıl tepetaklak olabiliyor. Çoook doğru çok

Vaziyetler hep aynı, bu şekilde...

Çok ilginctir ki 5 yillik evli iken bizimde böyle bir dönem oldu benim iki çocuğum vardi hatta ve cok yoruluyordum eşime vakit ayırmak aklima bile gelmezdi ki o da ayni durumdaydi. Aile terapistine gittik çok faydasi oldu esim de sinir streste çoktu ayrica o zamanlar. Simdi on yıllık evliyiz cocuklar büyüdü tabi hersey cok daha güzel simdi. Hep birlikte vakit gecirmek müthiş birseyy. Yemek yemek bile öyle. Hatta canımız sıkılınca oturup isim şehir oynuyoruz . Ben daha sakinim mesela eşim de öyle. Çocukların sorumluluğu anne ve babayi yıpratıyor biraz ama inanın büyüdüklerinde rahatliyorsunuz. Hatta eşim 3. Çocuğu istiyor ama ben insallah asla istemiyorum yapmam da. Sizin durumunuzda bunalmış olmanizdandir. Depresyonda gibisiniz zaten pandemi donemi hepimizi etkiledi. Insallah herşey geçecek geçer...

Karartmadınız, belki bi dönemdir diyorum, kestirip atmak istemiyorum ama hiç kıpırtı yok, ışıltı yok... Bilmiyorum

Ahhh... Neden böyle... Çocuk beklemek öyle büyülüyken sonrası nasıl tepetaklak olabiliyor. Çoook doğru çok
Ki biz neredeyse 5 yıla yakın çocuk için uğraştık. Tedaviler, ameliyatlar, tüp bebek.. çocuğumuz da oldu hiç derdimiz kalmaz diyordum ki evliliğim bitti. Eşimin evde hayalet gibi gezip, beni de görmezden gelmesine daha fazla katlanabilseydim çocuk için devam ederdi ama yapamadım. Ailesi ile ilgili de artık sabrım bitmişti zaten. Artık kısmet nasip..

Kadın-erkek ilişkiniz nasıl ?
Bazı yorumlarda çok antipatik sorun çıkaran zor kadın gibi görünmüşüm... ama başımıza gelenler var.... doğumdan sonra, büyük bebek, doğum travmaları( büyük yırtıklar)oluştu ve zor iyileşti, sonrasında kist ameliyatı ve sonra rahim ağzı yaraları bitmek bilmedi. Doğumdan sonraki depresyonu ve hala uyumayan bebeği eklersek!...İlişki mi? O da ne?!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…