Eşim için görünmezim sanki!

janejune

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
668
1.268
113
45
İşler ne ara burada yazmaya kadar geldi bilmiyorum. Arkadaşsızlık, yalnızlık belki. Eşim normal şartlarda çok iyi bir baba, efendi bir erkek, çoook kibar ve düşünceli bir kocadır. Yani dışarıdan bakan birine anlatsam bana şaşırır. O yüzden kimseye dert yanamıyorum. Ama bir şey var ki bu gerçek: Oldukça mutsuzum.( O da mutsuz ama birbirimize söyleyemiyoruz) Çocuktan sonra her şey sarpa sardı. Birbirimizle konuşmuyoruz, biri konuşurken diğeri telefonuna bakıyor, hı hı diye geçiştiriyor. Çoook kibar, ama herkese zaten öyle, bana özel bir tavrı yok. Acaba kimim? Bazen abim gibi hissettiriyor ya da ne bileyim iyi bir aile dostu. Ama asla sevgili-eş değil. Bittik biz ya... Ne konuşuyorum ki burada. Sevgiler... ( Ha bir de sevgililer gününüz kutlu olsun)

Neden konuşmuyorsunuz? İletişiminiz yok mu?

Eşin de senin kadar rahatsız değilse, sen de değer verme derim.. Zira değer verdikçe değersizleşiyoruz bence

Çoook genel konularda. Hava durumu, çocukla ilgili şeyler, fatura, ne yesek... Ah unutmadan... Sevgililer günü için cuma günü işten çıkıp çiçek aldı koştur koştur. Masaya bıraktı. Günlük süt almış gibi. Haftasonu çıkamam diye. Zorunda çünkü. Ama bana vermedi.

Peki sebep ne? Neden oldu böyle? Rahatsız olmuyor mu o bu durumdan? Hiç konuştunuz mu daha önce bunun üzerine?

Peki sebep ne? Neden oldu böyle? Rahatsız olmuyor mu o bu durumdan? Hiç konuştunuz mu daha önce bunun üzerine?
Hayır olmuyor işte. Gayet normal onun için problem yok. Hayati gerekler yerine getirildiği sürece bir derdimiz olması ona çok saçma geliyor. Nasl desem çoook realist ve düz biri. Düz ne demekse... Anladınız bence

Bazen aşk sevgiye dönüşmüyor, alışkanlık olarak kalıyor. Bir vazoyu hep aynı masada görmenin alışkanlığı gibi. Yıllar yıpratıyor, hayat gailesi yıpratıyor. Şunu sorun kendinize, o ve siz hala bir takım mısınız? Dünyaya karşı yalnız ikiniz ? Onu çekici buluyor musunuz? Onu istiyor musunuz? Onu seviyor musunuz? Onunla yaşlanmak istiyor musunuz ? Yanıtınız evetse genç kız gibi olun! Heyecana motive edin kendinizi, bir yerden sonra o da aynı hislere sahipse 2. Baharınızı yaşarsınız.

Bunu kendisiyle konuştunuz mu? Birbirimize sevgi ve ilgi göstermekten vazgeçmeyelim, birbirimize özen gösterelim ki mutluluğumuzu kaybetmeyelim dediniz mi? Ne bileyim eşiniz için süslenip özenli bir akşam yemeği hazırlayıp yanağına bir öpücük kondurup "hayat boyu konuşurken birbirimizi dikkatle dinleyen, birbirini ihmal etmeyen eşlerden olalım, senden özen ve sevgi talep ediyorum. Lütfen bu konuda birbirimizi uyaralım" dediniz mi? Tam da bugün sevgililer günüyken ona eşiniz olmanın yanı sıra sevgiliniz olduğunu hatırlattınız mı?? Belki de hiç bir talebiniz yok diye böyle devam ediyor olabilir mi??

Okurken burnum sızladı. Sanırım ben de istemiyorum artık...

Hep söylerim aşırı kibar efendi erkekler tehlikelidir,çünkü onlar sürekli övgü aldıkları için kendilerini Dışarıya adeta bir hediye paketi gibi gösterirler,Kusursuz görünmek zorundadırlar.ama insanız biz kusurlarımız var hepimizin ,bu erkeklerde kusurlarını genelde evlerinde karısına cocuguna karşı açığa çıkarırlar ve mutsuz olurlar geneli de narsisttir.

Cocugunuz kac yasinda ? Yani cocuktan sonra boyle olabiliyor ama bunu asmak sizin elinizde, dediginz gibi esiniz anlayisli biriyse bunu konussursaniz ve sadece lafta kalmayip bir iki adim atarsaniz o da kayitsiz kalmaz...yani bazi seyleri karsidan beklemeye gerek yok siz yapin duzelir bence ama birseyler yaparken gercekten istediginz icin samimi olarak yapin, mecburiyet gibi olmasin bak ben birseyler yaptim demek icin olmasin

Süper bir tesbit

Ne güzel bir yorum bu

Hmm aslinda biraz fazla bir genelleme olmus yani ben katilmiyorum, ben en cok kibarliktan etkilenirim yani efendilikten kastinz nedir bilmiyorum ama bence bir kadinla nasil konusacagini bilmesi, temiz ve kibar olmasi cok onemli, esimde de en cok kibarligndan etkilenmistim ve hic sasrtmadi yani bana karsi asla kabalasmaz, kalbimi kirmaz...zaten konu sahibi esini kotu huylarindan bahsetmiyor aralarinda kopan iliskiden bahsediyor bunun kibarlikla cok alakasi yok kaba bir insanla da cocuk olduktan sonra bu sorunu yasayabilirsinz, bence konu sahibinde de birseyler kopmus yani ikisinin de suan icinden gelmiyor

Okurken burnum sızladı. Sanırım ben de istemiyorum artık...
Siz talep etmeyince cevap da olmuyor işte. Bakın eşim kaba saba incelik bilmeyen bir insan deseydiniz işiniz zordu, kişiliğini değiştiremezsiniz, kızarak zorlayarak öğretin bile diyebilirdim. Ama ince bir adam diyorsunuz, gülünü düşünüp dünden alıp geldi diyorsunuz. Öyle güzel bir ortam hazırlayın ki bugün gidip o gülü masadan alıp koşarak size getirsin. Akıl edemiyorsa yanına sokulup kulağına "hani benim gülümü vermedin?" diye fısıldayın. Erkeklerin iyilerinin %98 i yönlendirmeyle öğreniyor, alışıyor bu incelikleri yapmaya emin olun. Üzülmeyin hissettirin ve öğretin. Direnirse konuşun, arada kızın filan. Bir kaç yıl emek verin ki bu konularda hassastır benim eşim desin ve devamında o yapsın

Hmmm..Eşiniz bay mükemmel olmak,daha doğrusu öyle görünmek istiyor..O yüzden o kadar kibar ve kusursuz gibi.Ama oldukça da kusurlu.Şu yukarıda yazdıklarınız o kadar üzücü ki..Okurken üzüldüm şahsen..Sevgililer gününde bile adam görev aşkıyla iş yapıyor ,içinden geldiği için değil..Terapi alırsanız ve belki hatalarını fark edip düzelmeye çalışırsa bişiler değişir ki bu da bana ufak bir olasılık gibi geldi. Birilerine boşan demek bencilce geliyor ama evliyken de bekar gibisiniz sanki.Hangisi daha kötü bilemedim.Hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…