Eşim herşeyim...

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
21
benneyaptımki:emir_bebek:BELKİ UZUN ZAMAN OLDU SENİ GÖRMEYELİ,SANA DOKUNAMAYALI,SENİ ÖPMEYELİ,SARILIP AĞLAMAYALI...BEN SENSİZ 3 AYDIR SENİ ÖZLER,SENİ BEKLER,SENİ İSTER OLDUM YOKLUĞUNDA. YOKLUĞUN ÖYLE ZOR MUŞ Kİ BUNA ALIŞMAK DİİL YAŞAMAK BİLE EN ZORUYMUŞ! ARADA DERDİM HATIRLIYORUMDA:
-GİT BAŞIMDANDA NEREYE GİDERSEN GİT,AL HERŞEYİNİ ARTIK HAYATIMDAN DEFOL GİT,İSTEMİYORUM ARTIK NE SENİ NE DE SEVGİNİ,GİT HAYATIMDAN ÇIK GİT BENİ BANA VE KIZIMA BIRAK GİT! derdim .SENİ İSTİYORUM ,AİLEMİ İSTİYORUM,EVİMİ DÜZENİMİ ARIYORUM BİZ SENSİZ SEN BİZSİZ YABAN ELLERDE KALMA NOLUR DÖN GEL !
KIZIMIZ OKULA BAŞLADI BABASI GELECEK UMUDUYLA KOŞUYOR OKUL YOLLARINA...SENİ ARIYOR HER CAM KENARINDA...YOLDAKİ HERŞEYE BAKIP SENİ ANIYOR...GÖRDÜĞÜ BABALARDA ÖFKE SAÇIYOR...TATİLİNİ YAŞAYAMADI..SENİNLE KUMDAN KALE YAPAMADI...SANA SARILIP YATAMADI...HER AĞLADIĞINDA SUSTURAN BİTANEM DEDİĞİ BABASI BU SEFER ONU İLK KEZ KENDİSİ İÇİN AĞLATTI ...
SENDE BİZİ ÖZLEDİN BİLİYORUZ BİTTİ BİTECEK BU AYRILIK ÇABUK OL DÖN GEL ARTIK DİYORUZ...EŞİM HERŞEYİM,CANIM KIZIMIN BİTANESİ SENİ ÇOK SEVİYORUZ...
EŞİN HERŞEYİN
BENİM GİBİ EŞİNİN SEVDİĞİNİN ÖZLEMİNDEN YANA MUZDARİP OLAN TÜM HERKESE SABIR VE VUSLAT DİLİYORUM...

geçer bu da...yeter ki, güçlü ve sabırlı olmayı bilelim...özlenen günler gelecekse;çekilen acılar kutsaldır...

ya canım dünyada hiç bişey dörtdörtlük degildir bak ortada çok güzel bi sevgi var eşini deli gibi seviyosun her güzellin bi acı yanı vardır. sizinkide hasret allah başka bişey vermesin rabbim muhabbetinizi bozmasın seni anlıyorum ama sabret güçlü ol ...........özlemek güzeldir sevilen seven oluncaa.........

Allah kavuştursun canım benimm kıyamammm senağlama özlem ayrılık zorr senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bende badem gözlümü askere gittiğinde çok özlemiştim
halada özlerim,
evde içeriki odaya gider ben onun gözlerini özlerim
aşkım benim

aynen katılıyorum canım...
allah sevdiğine kavuştursun canım yaa...

amin çok az kaldı pazartesideli gibi özle yanımda kollarımda ama özlemekten ya çok akıllı yada eli özlemle gelcek napıcam ben ya eywah tam 5 ay oluo nerdeyse:asigim:

of :nazar:

çok duygulandırdın beni be :nazar:

canım benim kıyamam ya...

rabbim tez zamanda kavuştursun inşalla...geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları bir an önce unutun ve birbirinize sımsıkı aşk dolu sarılın kavuşunca a.s.

herşey çokgüzel olur umarım hayatınızda bundan sonra ! yeni bir sayfa özlemlerinizden sonra bence çok daha iyi olur !bunca zaman özlemek beklemek herşeyi bence güzel olması için yeterli bile!sabrına hayran kaldım ...ne mutlu eşine senin gibi birisi ile evli olduğu için çok şanslı bence ve bana kalırsa seni çok fazla yalnız bırakmasın ki:yanındayken yaşasın seninle özlemeyiii...

X