- 2 Ağustos 2018
- 2.912
- 5.386
Hanımefendi eşinin iş yerindeki molasında babasıyla uzun uzun konuşmasını ve kendisine haber vermemesini dert etmişti. Bu gidişle evliliğini bitirecekmiş. Nasıl haber vermezmiş ve molada neden onuda aramazmış..Tuh yaa ben konuyu okuyamadan silinmis kacirdim
Omgkonu sahibinin eşi annesini,babasını,kız kardeşini arıyormuş işteyken,öğlen aralarında onlarla konuşup konu sahibine kiminle konuştuğunu söylemiyormuş.hanım kız da boşanacakmış bu yüzden
buyurun özeti
eh artık bi like ınızı alırım
konu sahibinin eşi annesini,babasını,kız kardeşini arıyormuş işteyken,öğlen aralarında onlarla konuşup konu sahibine kiminle konuştuğunu söylemiyormuş.hanım kız da boşanacakmış bu yüzden
buyurun özeti
binlerce like benden size gelsinkonu sahibinin eşi annesini,babasını,kız kardeşini arıyormuş işteyken,öğlen aralarında onlarla konuşup konu sahibine kiminle konuştuğunu söylemiyormuş.hanım kız da boşanacakmış bu yüzden
buyurun özeti
Ama kocalarınız her gün ne yaptıklarını, kimlerle konuştuklarını, gün sonu faaliyet raporu olarak masanıza bırakmıyorlar mı?konu sahibinin eşi annesini,babasını,kız kardeşini arıyormuş işteyken,öğlen aralarında onlarla konuşup konu sahibine kiminle konuştuğunu söylemiyormuş.hanım kız da boşanacakmış bu yüzden
buyurun özeti
tm tm bişey yok tmtamam yanlis anladiniz beni kusra bakmayin.
Yaa kizmasin bana konu sahibi ama bi gulesim geldi simdiHanımefendi eşinin iş yerindeki molasında babasıyla uzun uzun konuşmasını ve kendisine haber vermemesini dert etmişti. Bu gidişle evliliğini bitirecekmiş. Nasıl haber vermezmiş ve molada neden onuda aramazmış..
Yine mi benzer konu bugün kaç oldu buprenses gelinler bizi kocalarıyla karıştırıp bir de atarla karışık naz yapıyor he mi
bu senenin modası buYine mi benzer konu bugün kaç oldu bu
Sene de bitiyor gelecek senenin modası korkutmaya başladı şimdiden benibu senenin modası bu
işte üzerine gidilce "tmm ozmn" dedi ve gittiYaa kizmasin bana konu sahibi ama bi gulesim geldi simdi
Evliligi ayakta tutmak zor istir.. bitirmek cok kolaydir onemli olan ayakta tutabilmektir karsilikli sevgi saygiyla.. bukadar basit bi mesele yuzunden evlilik mi bitirilirmis tee allam yarabbim yaa
Evlilik gibi onemli bi muesseseyi kaldiramiyor daha burdaki yorumlari nasil kaldirsin..işte üzerine gidilce "tmm ozmn" dedi ve gittioluyo böyle napalım