Esim gözümün icine baka baka yalan söylüyo nede?

konu sahibinin eşi annesini,babasını,kız kardeşini arıyormuş işteyken,öğlen aralarında onlarla konuşup konu sahibine kiminle konuştuğunu söylemiyormuş.hanım kız da boşanacakmış bu yüzden

buyurun özeti

eh artık bi like ınızı alırım :KK53:
Omg
Adam kızı ailesiyle mi aldatıyormus ben şok

konu sahibinin eşi annesini,babasını,kız kardeşini arıyormuş işteyken,öğlen aralarında onlarla konuşup konu sahibine kiminle konuştuğunu söylemiyormuş.hanım kız da boşanacakmış bu yüzden

buyurun özeti

:spor: zaten birazdan Mune Mune gelir içerikte gelir:21:

buyurun özeti

binlerce like benden size gelsin :KK52:
hönkk diye kalakaldım :KK57::KK57::KK57: böyle boşanma sebebi mi olurmuş ayy, kaç yaşında konu sahibi acaba?
oooooooo eşim de ben de gün içindeki bütün konuşmalarımızı birbirimize anlatsak çenemiz ağrır heralde :tokat:

buyurun özeti

Ama kocalarınız her gün ne yaptıklarını, kimlerle konuştuklarını, gün sonu faaliyet raporu olarak masanıza bırakmıyorlar mı? :confused: Boşanmak için yaratıcı sebepler konulu araştırma yapılsa, KK acayip sağlam bir kaynak olur vallahi.

Hanımefendi eşinin iş yerindeki molasında babasıyla uzun uzun konuşmasını ve kendisine haber vermemesini dert etmişti. Bu gidişle evliliğini bitirecekmiş. Nasıl haber vermezmiş ve molada neden onuda aramazmış..:işsiz:
Yaa kizmasin bana konu sahibi ama bi gulesim geldi simdi :KK70:

Evliligi ayakta tutmak zor istir.. bitirmek cok kolaydir onemli olan ayakta tutabilmektir karsilikli sevgi saygiyla.. bukadar basit bi mesele yuzunden evlilik mi bitirilirmis tee allam yarabbim yaa:olamaz:

Yaa kizmasin bana konu sahibi ama bi gulesim geldi simdi :KK70:

Evliligi ayakta tutmak zor istir.. bitirmek cok kolaydir onemli olan ayakta tutabilmektir karsilikli sevgi saygiyla.. bukadar basit bi mesele yuzunden evlilik mi bitirilirmis tee allam yarabbim yaa:olamaz:
işte üzerine gidilce "tmm ozmn" dedi ve gitti :KK53: oluyo böyle napalım:KK45:

X