Esim gözümün icine baka baka yalan söylüyo nede? bakin simdi ben almanyadan o tr den o buraya geldi. hersey iyi hos ama gecen hastaydim baya bi kötü oda isdeydi yazdi etti sagolsun da sonra molada bana sade de3di moaldayim diye. sonra tik yok babasini aramis tüm mola boyunca konusmuslar tabi bana söylemiyo ben baktim tlfina. dünde sinir oldum cunku konussun tabiki ama benden neden sakliyo ona sinri oluyom gözüm icine baka baka yalan söyledi iste söyle oldu Boyle oldu herseyi anlatiyo ama o detaji atliyo neden yani ya biz kari kocayiz ötesi varmi? ben ondan bisey gizlemezken onun böyle yapmasi beni cildirtiyo ...
babasi Gilde masallah yani Adam calisiyo bunlar 3 4 kere ariyoalr acmioya anlaki müsait degil.
kardesiyle konusuyo aynisi annesiyle konususyo aynisis yaw ben konusurken benimkielrle onun yaninda hatta seslideyxken tlf konusuyorum bisey gizlemyiom etmiyom.
neyse ne bana neden demiyo onu anlamiyorum. o böyle yapinca soguyorumda güvenmiyorumda asiri da cok uzuluyorum.
biseyde diyemiyom ona gizliden baktim diye tlfuna adetim degildir ama yaptim iste.
böyle giderse eger evliligimizi bitircek.
babasi Gilde masallah yani Adam calisiyo bunlar 3 4 kere ariyoalr acmioya anlaki müsait degil.
kardesiyle konusuyo aynisi annesiyle konususyo aynisis yaw ben konusurken benimkielrle onun yaninda hatta seslideyxken tlf konusuyorum bisey gizlemyiom etmiyom.
neyse ne bana neden demiyo onu anlamiyorum. o böyle yapinca soguyorumda güvenmiyorumda asiri da cok uzuluyorum.
biseyde diyemiyom ona gizliden baktim diye tlfuna adetim degildir ama yaptim iste.
böyle giderse eger evliligimizi bitircek.