• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim, görümcem ve kayınvalidem

kızlar ya dün gece eşimle çok kötü kavga ettik. görünüşte hiç bir sorunumuz yok gibi. ama dün gece herşey ortaya döküldü. meğersem anası ve görümceler hep onu dolduruyormuş ama bu garibim de farkında değil. benim kaynana ve 2 görümce var hepsi çok tatlı dilli ve çok konuşuyolar. mesela kaynanam ananemleri aramış kandilde duymamışlar açmamışlar bi daha geri dönmedi diye eşime demişki sana bişey söylicem ama sakın kin gütme. ananeleri aradım normalde hep aradığımda geri dönerlerdi şimdi dönmediler bende aramıycam demiş. eşimde şimdi bana diyoki kaç yaşında kadın onlara oturmaya gittiğimizde bile annen nasıl demiyor. bende artık gitmek istemiyorum dedi. benim atama saygı göstermeyene bende göstermem dedi.ve ben çok üzüldüm. duymamışlardır dedim ama kasıtlı gibi dşünüyo. hep böyle insanların hareketlerine bakıp bişey çıkartıyolar. biz daha nişanlıyken de yok ben hep saate bakıyomuşum oraya gitmek istemiyomuşum falan falan...daha böyle bir sürü şey çok bunaldım kızlar ve dün boşanmayı bile düşündüm. çünkü biz bebek istiyoruz birde olmuyo bizim çocuğumuz( her şerde de bi hayr vardır gerçi) . oyüzden korkuyorum çocuk olduktan sonra daha sarpa saracak diye. eşiminde babası yok benimde babam yok bu arada. keşke babam sağ olsaymış en azından arkamda olduğunu bilmek yeterdi

Seninkiler Hürrem modeliymiş ..
Sen de bundan sonra mesafeni korursun,
eşine de annen böyle ufacık şeylerde sebep arıyorsa iyi niyetli değil demek ki de
sen de annene fesat yaklaşana gitme o zaman ..

Düpedüz doldurmak hem de tatlı dille "bak oğlum sana bir şey söyleyeceğim ama sakın kin gütme" :)
çok tatlı dilli oldukları için hep onlar haklı. ben onun ailesini kabullenememişim. onlar bana hep sıcak davranmış. tmm boşanmak için yeterli bir sebep değil belki ama çocuk olunca daha kötü olmasından korkuyorum.

çok tatlı dilli oldukları için hep onlar haklı. ben onun ailesini kabullenememişim. onlar bana hep sıcak davranmış. tmm boşanmak için yeterli bir sebep değil belki ama çocuk olunca daha kötü olmasından korkuyorum.

Allah yardımcın olsun canım işin zor tatlı tatlı götürüyorlar işlerini. Sende bundan sonra tıpkı onlar gibi yap, eşinin yanında tatlı dilli ol, eşine de söyleyeceklerini alttan alttan tatlı dille anlat.

Allah yardımcın olsun canım işin zor tatlı tatlı götürüyorlar işlerini. Sende bundan sonra tıpkı onlar gibi yap, eşinin yanında tatlı dilli ol, eşine de söyleyeceklerini alttan alttan tatlı dille anlat.
saolasın cnm allah yardımcım olsun ama bazen alıp başımı gidesim geliyor. çünkü ben senin ailen benim ailem durumları olmasın istiyordum offf

2 grümcem var birde.bi görümcemle de aram iyi ama diğeriyle de aram iyi değil. çünkü kına gecemizde küçük görümceye hoşgeldin dememişim. ona ağlamış benim kına gecemde. bende sonradan öğrendim.ve belki önce öğrenseydim bu durumdan dolayı ayrılcaktık. küçük görümcem uzakta oturuyor. geçen yaz ne olduysa yine bi türlendi bunlar. sonra bir akşam eşimi arayıp sadece sen gel diye çağırdılar. ve ben buna çok alındım. beni ayırdılar diye. dün eşime sordum kardeşimle benim aramda bi sorundu dedi ve anlatmadı. böyle bişey olabilirmi yaa
Çok tehlikeli insan modeli bunlar. Tecrubeyle sabit, içten içten kendilerini melek göstere göstere doldururlar sizi de şeytan yaparlar. Yüzünüze iyi olup arkanızdan ince ince işlerler. En nefret ettiğim insan tipi. Çok tehlikeliler çok, daha göreceğiniz çok şey olur onlarla:KK43:
Yaşadım bizzat, boşanıp onlardan da kurtulacağım:D

kızlar ya dün gece eşimle çok kötü kavga ettik. görünüşte hiç bir sorunumuz yok gibi. ama dün gece herşey ortaya döküldü. meğersem anası ve görümceler hep onu dolduruyormuş ama bu garibim de farkında değil. benim kaynana ve 2 görümce var hepsi çok tatlı dilli ve çok konuşuyolar. mesela kaynanam ananemleri aramış kandilde duymamışlar açmamışlar bi daha geri dönmedi diye eşime demişki sana bişey söylicem ama sakın kin gütme. ananeleri aradım normalde hep aradığımda geri dönerlerdi şimdi dönmediler bende aramıycam demiş. eşimde şimdi bana diyoki kaç yaşında kadın onlara oturmaya gittiğimizde bile annen nasıl demiyor. bende artık gitmek istemiyorum dedi. benim atama saygı göstermeyene bende göstermem dedi.ve ben çok üzüldüm. duymamışlardır dedim ama kasıtlı gibi dşünüyo. hep böyle insanların hareketlerine bakıp bişey çıkartıyolar. biz daha nişanlıyken de yok ben hep saate bakıyomuşum oraya gitmek istemiyomuşum falan falan...daha böyle bir sürü şey çok bunaldım kızlar ve dün boşanmayı bile düşündüm. çünkü biz bebek istiyoruz birde olmuyo bizim çocuğumuz( her şerde de bi hayr vardır gerçi) . oyüzden korkuyorum çocuk olduktan sonra daha sarpa saracak diye. eşiminde babası yok benimde babam yok bu arada. keşke babam sağ olsaymış en azından arkamda olduğunu bilmek yeterdi

cnm kv de suç yok eşinde var

kv bir geri dönmediler demesiyle annene gitmem ne demek adamın alnını karışlarlar bu ne

kaç yıllık evlisiniz

cnm kv de suç yok eşinde var

kv bir geri dönmediler demesiyle annene gitmem ne demek adamın alnını karışlarlar bu ne

kaç yıllık evlisiniz
CANIM ANNEME GİTMEM DEMİYO ZATEN. BENİM ANANEME GİTMEM DİYOR OLAY ANANEMLE İLGİLİ

Kaynana ne kadar fesatmis ..
Esinde onlardan beter , mantikli dusunur biraz insan ..
Aramistir duymamistir , geri dobmek istemistir ama unutmustur ..

Hemen bidaha oraya gitmemde neyin nesi oluyor yahu , siz bir ailesiniz bunlarin konusu bile edilmemeli ..

Kesinlikle bebek yapma. Benim annemde babamda yok ustelik kardesim benimle kaliyor. Bide hamileyim. Bizdede ailesi yuzunden 1 aydir ciddi kavgalar var. Neymis asagi inmiyomusum hic (ailesi alt katta oturuyor) ya arkadas hergun annen geliyor zaten bi saat bizde oturalim bi saat orda mi ne sacma gelmesin o zaman doldurmuslar bi suru. Cekip gitsem kardesimde burda kaliyo. Gidecek yerim yok hamileyim vs vs ya aman niye evlendim bilmem ki

konuşmak istemiyorsam telefonlara bakmıyorum bende açıkça da söylüyorum annemle falan faceden yazışıyorum kv arayınca da açmıyorum eşimle konuşulurken selam selam o kadar herkesin huyu var bana kimse uymak zorunda değil keza bende kimseye uymak zorunda değilim yağmur yağıyo dersin vay bana ördek dedin diye surat sallandirir bazıları çokta lülü

Eş-görümce-kaynana voltranı oluşturmuşlar, tek başınıza sağ çıkamazsınız:KK43:

Back
X