eşim gay olabilirmi? :(

ben sapıklık olarak görmüyorum insanlar nasıl yaşamak istiyosa öyle yaşasınlar banane

Arkadaşlar şunu düşünemiyoruz sanırım belkide adam biseksüel

forum sayfasinin yukarsinda yukarda gey reklami varrr
ben hiç bi yere girmedim bu konuyla ilgili burasi hariç
nerden çikdiki $imdi bu reklammm

bu nasil oluyor
inat ettim sormuycam google a bugun bu konuda bi$ey
size soruyum :)

erkeklerdende , kadınlardanda hoşlanan inanlara biseksüel deniyor , ikisine karşıda hem cinsel hemde duygusal birşeyler besleyebilirler yane

normal derken ? nasıl sorduğunuzu anlayamadım

genel bi soruydu aslinda size ozel deil alintinin arasina kaynadi
tercih melesesi oldugunu sapiklik olmadigini savunan arkada$lar normal kar$iliyor ya gey yada lezbiyeni
biseksuel içinde aynsinimi du$unuyolar acaba dedim
seçim dir dogru ama evlenmeseeler olmuyormuki ( buda genel bi soru : ) )

Ben anlamadım sımdı facebookta aratılanları karısı nasıl goruyor ? ınsan kendı profılınden ne aratırsa herkes acık bısekılde ne arattgını goruyor mu ?

ben de doğal karışılıyorum çünkü kendi kuzenim gey birebir gördüğüm dinlediğim için ondan anlayabildim , bizler erkeklere karşı neler hissediyorsak onlarda da aynısı oluyor değişen hiçbirşey yok , belki bende eleştiri alacağım bu yazdığımla ama böyle. evlenme konusunu bilemem

maral cım sence sapıklık olabilir bence normal çünkü insanların özel hayatı beni ilgilendirmez o bakımdan yani

ülkemizde yasak zaten hoş herşeyi yaşıyolar evlenseler neolur kimsedende saklanmıyolar zaten

Kimsenin hormonları kimseyi ilgilendirmez. Bu böyle.
Hep demişimdir, ALLAH büyük konuşturtmasın tabi ki inşallah her şey olağan şekilde olur.
Ama oğlum gay filan olursa, asla arkamı dönmem.
Ama ben sizin eşinizin meraktan baktığını düşünüyorum şahsen .

Konu sahibi bence eşin meraktan bakmıştır, bir yerde denk gelip dalga geçmek gülmek için bile bakmış olabilir. özellikle facebookta çok komik sayfalar, gruplar var. Ben de geçenlerde bir arkadaşımın listesinde değişik tipli bir kadın görüp tıklayıp, oradan üye olduğu travesti gruplarının resimlerine bakıp saatlerce hayretler içinde kalarak incelemiştim.

hareketler dökümüme bakılsa, beni de travesti sanarlar ozaman? :) olur böyle alt tarafı facebook.

benim eşimin gay sayfalara baktığını görsem, açık açık sorardım biraz daha espirili bir dille hatta .. ki yüz ifadesinden anlayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…