- 31 Mayıs 2008
- 1.122
- 161
- 648
- Konu Sahibi candostlar
-
konunu dışardan takipcisi çok ve konu sahibinin ilk konusu olunca biraz gerçekliğinden şüphede etsem yazmak istedim ,aslında evet ilğilendirmez ama , eğer merak değilde bir tercihse bu karısının ve çocuğun hayatını mahvetmiş okucak.Kimsenin hormonları kimseyi ilgilendirmez. Bu böyle.
Hep demişimdir, ALLAH büyük konuşturtmasın tabi ki inşallah her şey olağan şekilde olur.
Ama oğlum gay filan olursa, asla arkamı dönmem.
Ama ben sizin eşinizin meraktan baktığını düşünüyorum şahsen .
konunu dışardan takipcisi çok ve konu sahibinin ilk konusu olunca biraz gerçekliğinden şüphede etsem yazmak istedim ,aslında evet ilğilendirmez ama , eğer merak değilde bir tercihse bu karısının ve çocuğun hayatını mahvetmiş okucak.
Kimsenin hormonları kimseyi ilgilendirmez. Bu böyle.
Hep demişimdir, ALLAH büyük konuşturtmasın tabi ki inşallah her şey olağan şekilde olur.
Ama oğlum gay filan olursa, asla arkamı dönmem.
Ama ben sizin eşinizin meraktan baktığını düşünüyorum şahsen .
Yok , ben "ay iğrenç" tarzı kötü yaklaşımlarda bulunanlara karşılık olarak , saygı duyduğumu söylemek istedim.
Ama eğer eşinin tercihi o yöndeyse, dediğiniz gibi yazık etmiş olur.
Ama ben sanmıyorum .Meraktandır o :)
gay lere iğrenç diyenlere kendi hayat tarzlarına dönüp bir bakmalarnı öneririm..konuyu açan arkadaş sana gelirsek eşin büyük bir ihtimal değişik tatlar denemek istiyor olabilir :131: gay olduğunu sanmam aktif olarak bir erkekle cinselliği merak ediyor olabilir,belkide denemişdirde bilemem.. çok var böyle evli erkekler, hem karısıyla hemde parlak çocuklarlano panic
no panic miiiigay lere iğrenç diyenlere kendi hayat tarzlarına dönüp bir bakmalarnı öneririm..konuyu açan arkadaş sana gelirsek eşin büyük bir ihtimal değişik tatlar denemek istiyor olabilir :131: gay olduğunu sanmam aktif olarak bir erkekle cinselliği merak ediyor olabilir,belkide denemişdirde bilemem.. çok var böyle evli erkekler, hem karısıyla hemde parlak çocuklarlano panic
Angel bence o doktordan hoşlandısan kimseyi takma,ne evliliği ne çocuklarını nede çevrende duyabileceğin kötü lafları ve yaş farkını, çünkü oda senden hoşlandısa ki hoşlanmışa benziyor,bence bi kere dene derim..Eğer yerinde olsadım ne yaş farkını,ne evli olmasını umursamaz dım :~) (kaldıki ayrılma arefesindeymiş )ve onu daha yakından tanımaya çalışırdım, arkadaşların yazdığı şu şeyede inanmıyorum,doktor olduğu veyadoktor üniforması olduğu için etkilenmiş olamazssın hoşlanmışssın işte bu açık,doktor olmasıla alakası yokki.Gerçekten hoşlanıp sevebilicek birini bulmak çok zor eğer birbirinizden etkilenmişseniz bunu hiç birşey bozmamalı ! ne yaş farkı ne evli olması(ayrılıyormuş zaten) bir fırsat ver doktorcuka :)
mesajlarınızda bir tuhafmış evli olmasını umursama vs..
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...66608-asik-oldum-doktora-28.html#post11198318
arkadaş iyiden iyiye marjinalmiş
Angel bence o doktordan hoşlandısan kimseyi takma,ne evliliği ne çocuklarını nede çevrende duyabileceğin kötü lafları ve yaş farkını, çünkü oda senden hoşlandısa ki hoşlanmışa benziyor,bence bi kere dene derim..Eğer yerinde olsadım ne yaş farkını,ne evli olmasını umursamaz dım :~) (kaldıki ayrılma arefesindeymiş )ve onu daha yakından tanımaya çalışırdım, arkadaşların yazdığı şu şeyede inanmıyorum,doktor olduğu veyadoktor üniforması olduğu için etkilenmiş olamazssın hoşlanmışssın işte bu açık,doktor olmasıla alakası yokki.Gerçekten hoşlanıp sevebilicek birini bulmak çok zor eğer birbirinizden etkilenmişseniz bunu hiç birşey bozmamalı ! ne yaş farkı ne evli olması(ayrılıyormuş zaten) bir fırsat ver doktorcuka :)
mesajlarınızda bir tuhafmış evli olmasını umursama vs..
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...66608-asik-oldum-doktora-28.html#post11198318
no panic diyen marjinal arkadaşın bir mesajı.
kim yazmış bunu anlamadım ama evli bile olsa aşıksan umursama sevecek birini bulmak zor cümlesini bir kadın başka bir kadına mı söylemiş?
şu facebook a ne kadar anlamlar yükler olduk ne kadar abartır olduk... ne var ki bunda.... bende oyun oynarken birinin profil resmi dikkatimi çekti baktım adam gay mış öyle yazıyordu profilinden ona baktım hatta arkadaşalrına felan da ayyyy ne iğrenç insanlar var ya deyip kapattım...... buluttan nem kapmayın ya psikolojimizi bozuyor bu facebook bizim.. rahat olun bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?