eşim gay olabilirmi? :(

vay be,bunca sayfa yazdık çizdik demek ki çözümü bu kadar basitmiş..

istediğini ver adam gay olmaktan kurtulsun..bu mudur yani?

Ben öncelikle bunun tamamen bir meraktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum... Eğer benim arattırdığım şeyleri görse biri ohooo hakkımda neler düşünmez... Hem zaten şöyle bişey var eşiniz gay olsa bu tür konuları bilirdi bir şekilde... aratması bu konu hakkında bilgisi olmadığını bilgilenmek için bunu arattırdığının göstergesi... tabi oturup konuşmanız gerekiyor öncelikle ama lütfen konuşurken böyle br durumun var olduğu ihtimalini göz önüne laıp sakince tepki uyandırmayacak şekilde konuşun...

Yaşasın bu süper fikirle gayleri sayısında bayağı bir azalma olacak.
Tabi burada kadınlara çok iş düşüyor değil mi?
Ee napalım artık mesele erkek soyunu koruyup onları gay olmaktan kurtarmak

facebooktan yeni bir hesap acip gorusmek ister gibi agzini yoklayabilirsin. Ama senin icin cok zor bir durum...

bitane hesap aç kocanı ekle ağzını ara bende gayim gibilerinden konuş gay mi değil mi anlarsın:26:

vayyy siz olayı çözmüşsünüzde gaylerin derdi ters ilişkimi yani sadece adamlar adamlardan hoşlanıyor ters ilişki ne alaka

Ben gaylere iğrenç diyorum ve dönüp hayatıma bakıyorum şükrediyorum. Allahın şiddetle yasakladığı şeylerde nasıl olurda bir güzellik ararız...Kavim yıkıldı arkadaşım bu sapıklıklar yüzünden.

hahahaha süpersn koptum
konu kesin bak kesin diyorum fake ,eşim domalma pozisyonunu sever kaçınız bunu yazar??

hhahahahaha yazık vallahi
Ha şayet gerçekse de ben 1kere hiç bu tarz insan görmediğm için açıp bakmıştım nette

yada eşin parlak çocukları merak ediyor

Konuyu görünce google dan bir bakayım dedim bir yazıya rastladım

Anal yoldan pasif eşcinsel ilişkilere giriyorum.
Merhabalar, 32 yaşında evli ve 2 çocuk babasıyım. Çocuksu bir yapım var. İnsanların beni anlayamadığını ve kıymetimi bilemediklerini düşünüyorum. Benim eşimden gizlediğim çok önemli bir sorunum var. 5 yıldır ara sıra anal yoldan pasif eşcinsel ilişkilere giriyorum. Ağır utanç ve suçluluk duygularına rağmen çok yoğun bir uyarılma ve haz alıyorum. Son zamanlarda yaşadığım sıkıntı, depresyon, umutsuzluk, boşluk ve anlamsızlık duygularıyla artan anal ilişkilerimden çok rahatsız oluyorum. Sahip olduğum kimliğime ve özel yaşantıma hiçte uygun olmayan bu davranışlarımdan kurtulmak istiyorum ama kendimi durduramıyorum, çok acı çekiyorum. Ne olur bana yardımcı olun. Bu sıkıntıdan kurtulabilir miyim? Nasıl kurtulurum? Saygılar.

Eşcinsel eğilim, dürtü, duygu ve davranışlarından acı çeken, bunaltı duyan, benliğe yabancı olan eşcinselliğe yalancı (egodistonik) eşcinsellik denir. Terapi ile benliğe yabancı eşcinsellik değiştirilebilir, rahat olun. Esas olan eşcinsel kişinin değişime olan inancı ve istediği kadar neden eşcinselliğin meydana geldiğidir. Öncelikle “neden?” sorusunun yanıtı cinsel terapist ve hasta tarafından net olarak ortaya konmalıdır. Ardından hastanın bu nedenselliği ortadan kaldıracak güçleri ortaya çıkarılmalıdır. Sonrasında hastanın “nasıl üstesinden geleceğim?” sorusuna terapist net bir yanıt vermeli ve hastasına rehberlik yapmalıdır. Anlattıklarınızı analiz ettiğimizde; tahminen çocukluğunuzdan miras kalan bilinçdışı çatışmalar ve ruhsal gelişim duraksamaları nedeniyle hissettiğiniz boşluk ve anlamsızlık duygularına karşı eyleme koyma tarzında bir savunmayla dürtüsel eşcinsel ilişkilere girdiğinizi düşünebiliriz. Ayrıca yaşadıklarınız geç kalmış bir bireyleşme çabasının bir ürünü olabileceği gibi, size acı veren geçmiş ruhsal deneyimlerinizin içerdiği şiddetli duyguları bertaraf etmeye yönelik bir savunma da olabilir. Yaşadığınız eşcinsel deneyimler bir sonuçtur, bir sivrisinektir, dikkat ederseniz hayatınızda başka sivrisineklerin de olduğunu görebilirsiniz. Asıl olan bu sonucu yaratan, sivrisineklerin köken aldığı içinizdeki bataklığı kurutmaktır. Bu nedenle iç deneyimlerinize ve duygu durumlarınıza yönelen içgörü odaklı yeniden kurucu bir psikoterapi sürecine girmenizde fayda var. Bu sayede sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz, rahat olun.

üzgünüm ama bu denli ayrıntılı aramalar yapmışsa şüphelerinizde haklısınız gibi geliyor bana.Heteroseksüel bir erkek durup dururken defalarca bu kelimeleri aratmaz facebookta,belli ki o özelliklere sahip birilerini aramış.Bu yorumum için üzgünüm.Belki de yanılıyorumdur kim bilir...

bence endiselenmene gerek yok.
bende bir kere bir bayanin profili ilgimi cekmisti ve bakmistim bayan lezbiyen cikmisti.
sinir olup o tür sayfalari sikayet etmek icin aratmaya lezbiyen filan yazmistim.
korkacak bisey yok bence.

durduk yere olay çıkarmanın anlamı yok ama illa içiniz rahat etmediyse ufaktan konusunu açıp sorabilirsiniz eşinize . eğer gerçekten bişey yoksa samimi olarak yanıtlıyacaktır sorularınızı.

Canim bencede bir arkadasimizin soyledigi gibi,face-e bir erkek ismiyle uye ol,sonrada kocana ondan mesaj at,bak gor kocan nasil bir tepki vericek.Bence bu yontem en iyi yontem,hem bu sekilde kocanla konusup onyargiyla kocani da utandirmamis olursun.

rakadaşlarn dediği mantklı gelebilir .. bence casus proğramıyla herşeyi görmen daha mantklı ayrıca yüzünede göster.. kötü birşey yapıorsa.. sakın içinde saklama hem özgvenn sarslr hem pskolojn bozulur ... geç karşısına konş ne olrsa olsn önce takip et casusla... faceden oyun yapmayla uğraşma ... eğer 1 ay lık bilgide sorun yoksa bile çık konuş. ve casusla takip ettiğini anlat. güvenn oluşana kadarda kaldrmayacağını söyle. Allah sabr versn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…