- 3 Mayıs 2022
- 23
- 23
- 3
- 30
- Konu Sahibi Microbiologyyy
-
İş hedabı ikimizdede açık sen de görüyorsundur diye oradan takip ettim dedi. Hesap ikimizde de açık ama ben pek kullanmıyordumBence büyütülecek bir durum olmaya bilir. Sadece takipse tabi. Ama resmini ortak iş hesabından mi beğenmiş yoksa adı sanı ortada mı
Kaza kurşunu hamile kaldım ve oğlumu çok seviyorum :)Güveninizi kaybettikten sonra,ilk işiniz hamile kalmak mı oldu?
Bende ihtimal vermiyordum oluyormuş :))Yanlislikla nasil hamile kaliniyor?
Yanlışlıkla hamile kaldım ama aldırmadım da hiçbir cana kıyma taraftarı değilim.
Kaza kurşunu hamile kaldım ve oğlumu çok seviyorum :)
Güveni kaybettiginiz adamdan nasil cocuk yapabildiniz, ona insanlar sasiriyor. Hani olayi unutamamissiniz ya.Tamam elbette evladinizi sevceksiniz ama bak bosanamiyorsun iste. Icine kötü bi his var ama ayrilamiyorsun. Böyle bi olayda daha dikkatli olman gerekirdiBende ihtimal vermiyordum oluyormuş :))
Ne münasebet ya ? Siz de eski erkek arkadaşınızı ekleyin o zaman.İş hedabı ikimizdede açık sen de görüyorsundur diye oradan takip ettim dedi. Hesap ikimizde de açık ama ben pek kullanmıyordum
E affetmediğiniz adamla sevişmişsiniz. Sorguladığımız kısım burası.Yanlışlıkla hamile kaldım ama aldırmadım da hiçbir cana kıyma taraftarı değilim.
HGercekten guveninizi kaybettikten sonra hamile kalmaya nasil cesaret ettiniz? Bittiyse icinizde bosanin ben bosancak kadar birsey oldugunu dusunmuyorum helede sonrasinda cocuk yaptiginiza gore . Ilk gordugunuz zaman burnunu surtmeliydiniz o kadar.
İşte siz beni gerçekten anlayan kişisiniz şu saçma yorumlar içerisinde. Yani karşı tarafa bir mesaj iletilmiş anlatabiliyormuyum? Zaten bende bunu hazmedemiyorum.Hiçbir his olmadan sadece meraktan insan bir kere bakmış olabilir, ben de eskiden birlikte olduğum kişilere bakıyorum bazen canım sıkılınca, sadece meraktan yoksa umrumda bile değiller ama eşiniz eklemiş ve fotograf beğenmiş, ilgilendiğini karşı tarafa belli etme çabası da var. Kız belki mesaj yazsa hemen cevap verecek, çocuğunuz da varmış boşanın denmez hemen belki ama mide bulandırıcı bir durum.
Hazmedememeniz çok normal, mide bulandırıcı bir şey, 6 ay evli kaldığım eski eşimin fake hesabı olduğunu ve ordan eski sevgilisinin ablasını ve kıuzenini takip ettiğini görmüştüm, eski sevgilisini de eklemiştir de o kabul etmedi herhalde. Biz o konudan dolayı boşanmadık ama hala aklıma geldiğinde o olay, iyi ki boşanmışız diyorum ne için olursa olsun.H
İşte siz beni gerçekten anlayan kişisiniz şu saçma yorumlar içerisinde. Yani karşı tarafa bir mesaj iletilmiş anlatabiliyormuyum? Zaten bende bunu hazmedemiyorum.
Mükemmel bir babalık yapıyor. Her dediğimi yapmaya çabalıyor ve sevgisini gösteriyor ondan evliliğimi sürdürüyorum aslında ama benim kindar bir kişiliğim var yaşadıklarımı ona da yaşatmak istiyorum yani duygularımı anlasın istiyorum. Hatta bir gün kızgındım dedim bende seni aldatırsam şaşırma diye hiçbirşey diyemedi yaptığına çok pişman anladım aslında ama o resmi beğenmesiyle karşı tarafa bir mesaj iletti bence. Ben bunu kabullenemiyorumBende karşılaşsam çok üzülürüm haklısın meslektaşım ama cok çok eski bı dönem 7 yil senleyse nerden baksan on yıl öncesi bazen bende bakiyorum merak ediyorum ama bişey hissettiğimden değil, sana iyi davranıyorsa seni değerli hissettiriyorsa çocuğuna babalik yapiyorsa bence cokta uzerinde durulacak bir şey değil ama eğer ki sana değersiz hissettiriyor kötü davranıyor ise haklisin seni sevmiyor ama dediğim gibi bu kadar abartilcak bişey yok gibi ama kadiniz hepimiz illaki hissettiğin bir durumlar olabilir
Ona sığınmıyorum maddi durumum iyi, eşim çok çaBalıyor evliliğimiz bitmesin diye onun çabalamasına istinaden evliyimGüveninizi kaybettiniz ve çocuk yaptınız? Sorulduğunda kaza kurşunu diyorsunuz, özellikle böyle bir olaydan sonra düzgün korunmalıydınız. On seneyi aşkındır cinsel hayatım var;ama hiç kaza kurşunu olmadı. Olamaz. Tamam korunamamışsınız olan olmuş, bu saatten sonra çocuğum babasız büyümesine sığınmayın, çocuğunuzun babası var; boşanınca babalık vasfı düşmüyor. Sürekli bahanelere sığınmayın, insan tiksindiği suratla nasıl aynı yatağa girer ki?
Haklısın tabiki ama bence yapma çünkü Türk erkekleri biliyorsun ben yaparım o ypamaz kafasinda olup pisliklesen cinsten sogumussun çünkü belki de aksıni idda edecek çabayı gostermediginden diye dusunuyorumMükemmel bir babalık yapıyor. Her dediğimi yapmaya çabalıyor ve sevgisini gösteriyor ondan evliliğimi sürdürüyorum aslında ama benim kindar bir kişiliğim var yaşadıklarımı ona da yaşatmak istiyorum yani duygularımı anlasın istiyorum. Hatta bir gün kızgındım dedim bende seni aldatırsam şaşırma diye hiçbirşey diyemedi yaptığına çok pişman anladım aslında ama o resmi beğenmesiyle karşı tarafa bir mesaj iletti bence. Ben bunu kabullenemiyorum
Kilotlu ve sürtünerek.Yanlislikla nasil hamile kaliniyor?
Yalnız olan fotografı beğenmesi cok manidar değil mi?Bende karşılaşsam çok üzülürüm haklısın meslektaşım ama cok çok eski bı dönem 7 yil senleyse nerden baksan on yıl öncesi bazen bende bakiyorum merak ediyorum ama bişey hissettiğimden değil, sana iyi davranıyorsa seni değerli hissettiriyorsa çocuğuna babalik yapiyorsa bence cokta uzerinde durulacak bir şey değil ama eğer ki sana değersiz hissettiriyor kötü davranıyor ise haklisin seni sevmiyor ama dediğim gibi bu kadar abartilcak bişey yok gibi ama kadiniz hepimiz illaki hissettiğin bir durumlar olabilir
Benim eşim yabancıHaklısın tabiki ama bence yapma çünkü Türk erkekleri biliyorsun ben yaparım o ypamaz kafasinda olup pisliklesen cinsten sogumussun çünkü belki de aksıni idda edecek çabayı gostermediginden diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?