Merhabalar sevgili kk kadınları. Bu tür konuları uzun zamandır siteden takip ediyordum acaba bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum diye. Okudukça birçok kadının bu durumdan şikayetçi olduğunu gördüm. çok uzatmadan kendi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. 1 yıldır evliyim 3,5 aylık gebeyim. Evlenmeden önce eşimle flört ederek cinsellik yaşayarak evlendik. her şey çok normaldi. Evlendiğimiz ilk zamanlarda çok normaldi çok istekliydi. İşi gereği ara ara birkaç hafta şehir dışına çıkması gerekiyor ve uzak kalıyoruz. Hiç özlediğini beni arzuladığını söylemez cinsellik konularına bile girmez. Bir kaç defa ben konuyu açtım. bir defasında evlilikte cinselliğin şart olmadığını cinsellik olmadan da evlilik olabileceğini, bir defasında da cinselliğin aklına gelmediğini aramadığını söyledi. ben de erkekler fiziksel biyolojik olarak ihtiyaç duyar bu ihtiyacın hiç olmuyorsa hormonlarla alakalı olabilir bir uzmana görünebilirsin dedim. benim için cinselliğin önemli olduğunu söyledim. düşünün ben yaklaşmasam hiç talebi olmuyor. Aldatmadığından eminim bu arada. gerçekten hiçbir şekilde öyle bir isteği yok.