esim evi terk etti

Senin kocan evden zırt port giden bir tip değil demek ki,sana çocuklarına bağlı, ama bu kadın öyle değil,şu an cebinde parası olsa eyvallahı olmasa kötü mü olurdu, kim dedi çalışan kadın kavga etsin çalışmayan sussun diye, denilen şu: bak çalışıyo olsan şimdi bu durumda olmazdın, yalan mı peki bu

Çalışsın çalışmasın kadın olsun erkek olsun kimse kavga anında çirkinleşmesin saygısızlaşmasın ayıptır aynı yatağa girilecek, kadınların ikide bir çolugu çocuğu toplayıp baba evine gitmesi de yanlış burdaki gibi hiçbir sorumluluk duymadan evini terketmesi de yanlış

Iste bu yuzden bas bas bagiriyoruz maddi gucunuz olsun, kendi ayaklariniz ustunde durun da evlenin diye. Aha ornek. Koca kacmis. Kadinin cocuguna mama alacak parasi yok. Ibret olsun.

İlk evlilğimde eşim sorumsuzun, yalancının önde gideniydi ve üç sene çocuk yapmadım asla düşünmedim yapmayı hatta o kadar baskıladım ki o isteğimi 36 yaşındayım hâlâ korkutuyor. Kolay değil çünkü o evlada da yazık.

canım okulla ilgili 1 dersin olduğunu ve kpss sınavın olduğunu demişsin
o evden şimdi çıkma dayan dersini kpss odaklan ve hedefine ulaşınca
adamı da sen terkedersin bu sefer
şu an adamı arama sorma konuşma ona muhtaç olduğunu bildiği için yapıyor
bunu göstermezsen kafası dank eder ve eşinizi bırakamayacağını bildiği için yapıyor

eşinizi evliliğinizi bilemem ama bşr baba evladna torunumu ver ıstemıyorum dıyebılıyor ya ben bunu anlayamıyorum.o evlatsa oda torun degılmı cocuklarını ver sen gel varmı boyle bırsey ya

kimsenin kimseyi dışladığı yok. Sadece yapmanız gereken şey çok basit herkes de aynısını söyledi idare edeceksin bi süre. Ama sen kimse bişey yazmamış gibi yine adam eve gelir gelmez defol git diyorsun. Gidince de merak edip arıyorsun halimiz perişan napıcaz diyorsun. Her ev hanımı kocasına köpek olsun diyen yok sadece sizin evliliğiniz problemli olduğu için en azından başınızı sokacak biyer ayarlayana maaşınızı kazanana kadar idare edeceksiniz okadar. Adamı kovmak yerine eve geldiğinde konuşmazsın olur biter. Git diye kovup sonra defalarca arayıp amcasıyla yüz göz olurken grurunuz nerde hanımefendi. Siz istiyorsunuz ki adam sizin ayağınızda köpek olsun ama adamın fıtratı bu değil. Naz nazı çekene yapılır...
BUNU DA ANLAMAMAKTA ISRAR EDERSENİZ DAHA SİZE YAPILACAK BİR YORUM YOK..

Canım sizin anlamak istemediğiniz şey şu. Bu evlilik normal bir evlilik değil. Adam zaten kadını bırakıp bırakıp gidiyor. Ben şuan çalışıyorum ama işi bırakıp evde otursam eşim bana böyle davranamaz. Normal bir evlilikte naz da yapılır niyaz da. Kadın ev hanımıdır kocasına nazını da yapar. Kimse hiç bir ev hanımı kocasına naz yapamaz anca çalışan kadının naz yapma hakkı var diye birşey demedi. Yeri gelir adam öküz olur. Kadın trilyon para kazansa adama naz yapamaz her kişinin fıtratı farklı. Buradaki koca nazı tribi görünce arkasına bakmadan çoluk çocuk eş dinlemeden basıp gidiyor. Böyle bir koca söz konusuyken ve konu sahibinin GİDECEK HİÇBİR YERİ YOK, MAAŞI YOK, HAMİLE, VE BİR DE 2 YAŞINDA KÜÇÜK ÇOCUĞU VAR. Bu durumdaki bir insan zoru gördüğünde basıp giden kocasına eve döndüğünde çemkirir durursa sence sonuç ne olur. Akıl var mantık var. Kimsenin düşene tekme vurduğu da yok. Herkes diyor ki kendi imkanlarına sahip olana kadar bu adamı bi şekilde idare edeceksin.

Ağzına sağlık benim annem ev hanımıydı hayatı boyunca hala da öyle, babam vefat etti maaşını annem alıyo, önceden de şimdi de çalışan birçok arkadaşından daha rahat yaşıyo valla, normal bir evlilikte çalışıp çalışmamak nispeten denklem dışı olabilir ama böyle bir evlilikte aklı selim her insan keşke çalışsaydın der

Siz hataları kabul etmısısnız ve onunda sızın cıkardıgınzı huysuzluklara boyun egecegı dusundunuz sanıyorum .

Koyundan başka bir şey degiller
Ne oldu isinize gelmeyen cevaplar yazilinca hemen saldiriya geciyorsunuz
Burada soylenen yalan mi kadin calissa ikinci cocugu olmasa bu adama goz yumar miydi
Elinden gelen nafakayi alir kendi de calisir kizina bakardi
Ama mümkün degil
Kocasi ona bakmak zorunda diye bas bas bagiriyorlar ya ben calismak zorunda degilim diye buyur adam eve ekmek parasi birakniyor ne yapabilirsiniz
Bu adama soyleyin sen karina bakmak zorundasin diye ne ise yaracak
Asil bu konuya calisan kadinlara karsi ofke kusan basliklar acip benim kocam bana bakiyor calisan kadinlar bizi kiskaniyor ihihi yorumu yapanlar beklenmeli

Ki isin garibi ben de bir adam karisina bakmali diyorum her zaman ama bakmadiginda egitimin olmali arkanda calisman olmali bu kadar basit

İkinci evliligininizi yaptınız heralde
Mutlu olun sonuna kadar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…