Eşim eve geç gelecek hala bekliyorum

Eşim mesaiye kalacakmis son anda haberim oldu sandım ki 1 saat en fazla gecikir gelir yemeği ağırdan aldım hazırladım sonra acıktım dayanamadım yedim 3 tür arıyorum hala bitmedi mesai of dışarda şimşek gökgürültüsü çok da korktum .. gece yalnız yatıcam galiba Trip atasım geliyor bir darıldım bilmiyorum
Nerde çalışıoki bacım.Mesai başka bişey olmasında varsın sabaha kadar çalışsın.Çalışan adam iyidir.Sizin için çalışıo.Çalışıom diyip kötü bişey yapmasında.

Vallah adam calisiyor napsin istifa mi etseydi? 😁 bizim icin calisiyor eve ekmek getiriyor bende hala is bulamadim calissamda kafam rahatlasa artik diyorum cocuk yoksa bence sende is ara kafan rahatlar 😂

Adam çalışmasa evde yatsa da sen mesaide olsan daha mı iyi , boşver çalışsın ne güzel işte ;)

Eşim mesaiye kalacakmis son anda haberim oldu sandım ki 1 saat en fazla gecikir gelir yemeği ağırdan aldım hazırladım sonra acıktım dayanamadım yedim 3 tür arıyorum hala bitmedi mesai of dışarda şimşek gökgürültüsü çok da korktum .. gece yalnız yatıcam galiba Trip atasım geliyor bir darıldım bilmiyorum
Mesaiye kaldı ise neden trip atacaksınız
Benim eşim de şirket yemeğinde hem de hamileyim
Eve almayayım o halde

Madem geyik yapacaktık neden konuyu bdvye açtık, eğer konu dert ise neden geyik yaptık?

Back
X