Eşim eve geç gelecek hala bekliyorum

powerpuff_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
1.359
2.599
133
Eşim mesaiye kalacakmis son anda haberim oldu sandım ki 1 saat en fazla gecikir gelir yemeği ağırdan aldım hazırladım sonra acıktım dayanamadım yedim 3 tür arıyorum hala bitmedi mesai of dışarda şimşek gökgürültüsü çok da korktum .. gece yalnız yatıcam galiba Trip atasım geliyor bir darıldım bilmiyorum

Eşim mesaiye kalacakmis son anda haberim oldu sandım ki 1 saat en fazla gecikir gelir yemeği ağırdan aldım hazırladım sonra acıktım dayanamadım yedim 3 tür arıyorum hala bitmedi mesai of dışarda şimşek gökgürültüsü çok da korktum .. gece yalnız yatıcam galiba Trip atasım geliyor bir darıldım bilmiyorum
Şaka mısınız? Adam çalışıyor siz evde keyif yaparken. Bu kadar nazlı olmayın!

Yeni gelin nazi yapayım dedim atarli ablalarim gelmişler yine :D yeni gelinim ben evde yalnızım azcik size dert yaniyim dedim :) korkmayın eşim gelince sarılarak uyucam bizim için çalışıyor farkındayım :) sadece biraz tatlı tatlı öğüt alayım dedim tatlı dilli ablalarima teşekküru borç bilirim :)

Hiç şöyle naz yapamadım ona yanarım 😂 Bir tanıdığım yeni evliydi gece yarısı babasını arıyordu gel korkuyorum diye kocası işteyken. Bir ilden öbür ile gidiyordu adam. Çok tuhaf geliyordu bana. Ben 24 haneli dağ başında tek başıma da yaşadığım için böyle bir şey söylesem ne eşim ne babam inanmaz 😂 hazır inanan varsa azıcık naz yap ama şeyini de çıkarma yani 😎

Eşin bazen eve geç gelmesi iyi oluyor. Böyle durumlarda başkasının yanında izlemeye utanacagim kadar saçma filmler ( evet böyle minik bir psikopatligim var dışarıdan bakan kimse böyle 3. Sınıf filmleri izlediğime inanmaz 😂😂) ya da siyah beyaz fi tarihinden kalma Türk filmi açarım. Alırım çayımı uzatırım ayaklarımı keyif yaparım mis 😉😉

Back
X