- 27 Mart 2022
- 64
- 31
- Konu Sahibi Gunluktutankelebek
Hanımlar merhaba. Eşimle 4 yıldır birlikteyiz 2.5 yıldır evliyiz. Tanıştığımızda pandemi vardı. Ortalık biraz açıldı çok yoğun çalışıyordu. İşleri rahatladı arabamız yoktu. Araba aldık karnı ağrımaya başladı 4-5 ay. Karnı geçti paramız kalmadı deeerken ben kesin olarak emin oldum ki benim eşim asosyal. Ne zaman bi yere gidelim desem yüzü şekilden şekile giriyor bahaneler buluyor kavga ediyoruz ya onun dediği oluyo gidilmiyor ya da benim hevesim kaçıyor gidilmiyor. Bugüne kadar bana 1 kere hadi şuraya gidelim demedi. Hep ben yalvar yakar çıkarıyorum çıkınca sürekli kaç gibi döneriz diyor eve gitsek de çay demlesek diyor üflüyor püflüyor burnumdan getiriyor. Kimsemizin olmadığı bir şehre taşındık bu yıl. Ondan başka kimsem yok tek başıma çıkmaktan bıktım tek başıma gezeceksem neden evlendim? Tek başıma sinemaya tiyatroya gidiyorum kahve içiyorum alışveriş yapıyorum tek başıma. Arkadaşım olsa da bir yere kadar ben eşimle bir şey yapamayacak mıyım? Evde youtubeda oyun videoları izleyerek aylarca yaşayabilir. Dinlenmek isteme falan yok haftada 3-4 gün anca çalışıyor. Ben de aksine sosyalim hava güzelken evde geçen her dakika boşa geçmiş hissediyorum. Her haftasonu kavgayla geçiyor artık çok sıkıldım. Ödü kopuyor şuraya gidelim diyicem diye haftasonuna doğru hastalanmaya başlıyor. Kasımın başında bir yere gidelim demiştim kar yağar kar lastiğimiz yok demişti istanbulda ahshhshs? Gerçekten bıktım ben bu adamı ne yapayım ne diyeyim ben buna?