eşim eroın bagımlısı

Umarım eşiniz bir daha uyuşturucu almaz, umarım uyuşturucu bağımlısı olan herkes kurtulur, şu yazınıza kadar sizi anlayabilir, bilgi ve tecrübeye dayalı konuştuğunuzu düşünebilirdim, bu yorumda yazdıklarınız sizi eleştiren insanlara olan öfkenizi yansıtıyor maalesef ve koca bir emniyet teşkilatını zan altında bırakan ifadeler kullanıyorsunuz.

Kimse istemez sevdiği insanların uyuşturucuyla tanışmasını, uyuşturucu kullanmasını, eşinizi savunmak pahasına buradaki insanların yakınlarının uyuşturucu kullanmasını diler gibi yazmışsınız size yakışmamış, uyuşturucuyu masum birşeymiş gibi gösterip yasallaşmasını savunmakta öyle.

Diyorsunuz ki uyuşturucu bağımlıları çok masum çok cici, uyuşturucu kullanıyor diye onlardan kaçar, iter kakarsanız ne yapsınlar yazık suç işlemek zorunda kalıyorlar, hanımefendi eşinize sevginizi, onun için çabanızı anlıyor ve takdir ediyorum ama siz eşinize olan duygusal bağınız sebebiyle gerçeklere gözünüzü kapamışsınız.

Daha 1 hafta kadar önce uyuşturucu alan biri 14 yaşındaki bir kız çocuğunu sokak ortasında taciz etti, kıza arkadan yaklaşıp belinden kavradı, çocuk korkudan çığlık atınca o sapık kaçtı, çocuğa tecavüz de edebilirdi, öldürebilirdi de, yakalanınca savunması uyuşturucu almıştım, ne yaptığımı hatırlamıyorum, ne güzel değil mi? Muhteşem bir savunma, uyuşturucu kullanınca adam öldürmeyi, küçük kızları taciz etmeyi, eşini kızlarına tecavüz ederim diye tehdit etmeyi hoş görmelisiniz'e getiriyorsunuz siz, çünkü neden? Uyuşturucu kullanıyor diye dışlıyormuşuz biz.

Bırakalım o zaman uyuşturucu kullanıyor diye hepsi dilediği suçu işlesin, sırf siz bizi cahil olarak görmeyin, toplumun suçu diyerek bizi suçlamayın diye tecavüz etmelerine, öldürmelerine, gasp etmelerine, kızlarına tecavüz ederim diye tehdit etmelerine sesimizi çıkarmayalım kuzu kuzu tacizi tecavüzü seyredelim, neden çünkü yazık onlar uyuşturucu kurbanı, suçlu toplum, peki hanımefendi uyuşturucu aldım hatırlamıyorum bahanesi ardına saklanan sapıkların mağdurları kurban değil mi?

Legalleşsin diye mücadele ediyormuşsunuz ne güzel, burada 10 yaşındaki çocuklara uyuşturucu satanları alkışlarla karşılarız legalleşince, ne de olsa legal iş legal patron olurlar.

Siz bu işin içinde ve araştıran biri olabilirsiniz ama size bir bağımlının uyuşturucu kullanmaktan uzak dursa da bağımlı olmaktan kurtulamayacağını söyleyen insanlar da cahil değil emin olun, bağımlılık uykuya geçer belki ama asla yok olmaz, bu alkol bağımlılığı için de böyledir, sigara bağımlılığı için de böyledir, uyuşturucu bağımlılığı için de böyledir, grip gibi atlatabildiğiniz birşey olsaydı ömür boyu katılmanız gereken bağımlılar toplantıları olmazdı.

Ayrıca rica ediyorum burada uyuşturucuyu özendirici, masum gösteren yazılar yazmayınız, yaşadığınız ülkede yasal olabilir ama Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde uyuşturucu kullanmak, kullanımına özendirmek suçtur, dolayısıyla sitemizde de suç olan hiçbir şey yazılamaz.

Ben o hanimefendinin dedigiyle ilgili birkac video izlemistim yani bagimlilarin gözetim altinda "temiz" made kullanabilecekleri yerlerle ilgili olan bir video idi. Bagimlilar icin bu iyi gelisme olabilir neticede gözetim altinda almasada bagimli ama Hanimefendi öyle bir bahsetmiski sanki legallesince yada böyle yerler acilinca kullanilan uyusturucu zehir degil vucuda zarari yokmus gibi bahsediyor aynen dediginiz gibi masumlastiriyor.

Oradaki adamin bacaklarini gördügümde sok olmustu gercektende yillarca kullanan insanlar öyle kötü durumdalarki bedensel olarak (psikolojilerinden bahsetmiyorum bile) ve bu yüzden böyle sanki legal olsa gözetim altinda kullanacaklari yerler olsa bagimli olmayacaklar zehir almayacaklarmis gibi bahsetmesi gösteriyorki uyusturucunun insana neler ettiginiz pekte farkinda degil :KK43:

Eroin ot falan yazan olmuş. Eroin ot değil tozdur. Folyoyla soluyarak, sigaranın içine sararak ve damardan alınarak kullanımı en yaygın kullanımlarıdır.

Şöyle bir yazı okumuştum hakkında; bir yanım damardan alınan eroinin tadına herkesin bir kez bakmasını söylerken bir yanım tüm insanlığın arkasına bakmadan kaçması gerektiğini söylüyor. Küçük bir çocuksunuz, güzel yemekler yapan anneniz size oyuncaklar alan bir babanız var. Çok mutlusunuz ama hiç dışarıyı görmemişsiniz. Bir gün işten babanız geliyor sizi dışarı çıkarıyor. Parlayan güneşin, çimlerinin yumuşaklığının tadına bakıyorsunuz. Gökten uzayan salıncağa biniyorsunuz, unicornların arasında dolaşıyorsunuz... Oraya, ‘evinize’ tekrar dönmeyi asla istemezsiniz. Cenneti yaşayan biri eve dönmek istemez çünkü. Dönse bile tat alamaz. Çünkü en tatlı olan şeyi tatmıştır. Diğerleri bayağı gelecektir.

Nereden karşıma çıktı bu yazı hatırlamıyorum ancak beni çok fazla etkisi altına almıştı. Rüyamda eroinman olduğumu görmüştüm. Sevgilime bana uyuşturucu bulması için yalvarıyordum. Konuyu görünce aklıma geldi her nedense.

Ps; Yukardaki yazı uyuşturucu güzellemesi olmamakla birlikte anlayabilene insanları nasıl çaresiz bıraktığını özleyen ufak bir metinden öte değildir. Ayrıca bağımlıların dışlanması konusu kişisel sınırlarla ilgili. Ama ‘öcü’ olarak da görülmemeliler.

Ufak bir şey daha geldi aklıma lisede ecstasy kullanan bir arkadaşım, kafası güzel olduğunda dinlediği müzikleri, ayık kafayla dinlediğinde ecstasy içme isteğinin arttığını söylemişti. Bu da eroin için geçerli değil belki ama diğer keyif verici maddeler için psikolojik bağımlılığının daha fazla olduğunu gösteriyor. Tadını bilmediğiniz hiçbir şeyi canınız istemez bunu unutmayın. Sevgiler.

Ciddi sekilde sacmalamissiniz.
Bagimlilik hastalik ablacim, o zehri almazsan 2 saat sonra krize giriyorsun titriyorsun. Danimarka'da bu isin steril sekli var yazmissin da sence bu iyi bir sey mi?!? Yani uyusturucuyu steril sekilde kullanip kendini temiz bir sekilde zehirlemek bu isi ponciklestiriyor mu sence??

Afedersiniz ama aktivistlik yapacak baska sey yok mu? Hayvanlara cocuklara kadinlara tecavuze ediliyor, kadinlar toplumda ayrimciliga ugruyor, kadinlar ishayatinda ayrimciliga ugruyor, hayvanlarin mama kaplari onlerinden aliniyor, hayvanlar topluca zehirleniyor, trafikte insanlar birbirini taciz ediyor......bakin toplumsal alanda fark yaratmak istiyorsaniz yapabileceginiz tonla is var, o Avrupa'ya verdiginiz bilet parasi var ya onunla 2 barinaktaki hayvanlari 1er ay beslersiniz. Kalkip taaaaa Danimarka'ya kadar uyusturucuyu ponciklestirmeye mi gittiniz??? Omru hayatimda boyle sey duymadim, esiniz muptelaliga yatkin olabilir kendi sucu olmayabilir kurtulamiyor olabilir.......adam hasta cunku ona hicbir laf edemem. Ama siz saglikli bir insan olarak cidden sacmaliyorsunuz, ogretmenim yazmissiniz eee olun kafanizin icinde akil yok sacma sapan topluma da kimseye de faydasi olmayan islerle ugrasiyorsunuz. Gercekten bilet parasina, bu sacmaliga doktugunuz paraya ve esinizin degil ama sizin tukettiginiz oksijene aciyorum su anda.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Ben o hanimefendinin dedigiyle ilgili birkac video izlemistim yani bagimlilarin gözetim altinda "temiz" made kullanabilecekleri yerlerle ilgili olan bir video idi. Bagimlilar icin bu iyi gelisme olabilir neticede gözetim altinda almasada bagimli ama Hanimefendi öyle bir bahsetmiski sanki legallesince yada böyle yerler acilinca kullanilan uyusturucu zehir degil vucuda zarari yokmus gibi bahsediyor aynen dediginiz gibi masumlastiriyor.

Oradaki adamin bacaklarini gördügümde sok olmustu gercektende yillarca kullanan insanlar öyle kötü durumdalarki bedensel olarak (psikolojilerinden bahsetmiyorum bile) ve bu yüzden böyle sanki legal olsa gözetim altinda kullanacaklari yerler olsa bagimli olmayacaklar zehir almayacaklarmis gibi bahsetmesi gösteriyorki uyusturucunun insana neler ettiginiz pekte farkinda degil :KK43:
Ne masumu ne masumu :KK43: O kadar kötü bir şey ki bu :KK43: İraden gidiyor, düşünemiyorsun. Yürüyen bir cenaze oluyorsun. Allah kimsenin eşine annesine babasına çocuğuna kısacası sevdiği hiç kimseye bunu yaşatmasın. Uyuşturucuyu savunan insanları da Allah bildiği gibi yapsın.

Uyuşturucu vücuda ne yapıyor biliyor musunuz? Kan basıncınız artıyor, kalbiniz hızlı atmaya başlıyor, vücudunuzun kimyası değiştiğinden duygu durum bozukluğu yaşıyorsunuz, beyin hücreleriniz ilk kullanımdan itibaren hasar görmeye başlıyor, uyuşturucu kanınıza karıştıktan sonra doğru yanlış kavramlarınız kalmıyor, korku hissetmezsiniz, bu sebepledir ki bir kişiye, gruba, topluluğa zarar vermek isteyenler olduğunda eylemi gerçekleştirecek olana uyuşturucu verirler, bunlar tıbbi ve bilimsel gerçekler, genel olarak bağımlılık artarak çoğalan birşeydir, alkol bağımlısı olma potansiyeli olan biri önce 1 kadehle başlar, vücut 1 kadeh içkiye alışınca sayı 2 kadehe, 3 kadehe, 5 kadehe derken 1 şişe ve üzerine çıkar, sigara bağımlılığı günde 2-3 sigarayla başlar 3 paket sigarayla devam eder, kumar bağımlılığı çayına tatlısına oynuyoruz diye başlar tüm maaşınıza, bankadan kredi çekmeye kadar gider.

Kendi vücudumuza verdiğimiz zararlar bir yana, uyuşturucunun etkisiyle etraftaki insanlara verdiğimiz zararı bana savunamaz kimse veya legalleşince 10 yaşında, 15 yaşındaki çocukların yitip gideceği gerçeğini silemezler.

Uyuşturucu vücuda ne yapıyor biliyor musunuz? Kan basıncınız artıyor, kalbiniz hızlı atmaya başlıyor, vücudunuzun kimyası değiştiğinden duygu durum bozukluğu yaşıyorsunuz, beyin hücreleriniz ilk kullanımdan itibaren hasar görmeye başlıyor, uyuşturucu kanınıza karıştıktan sonra doğru yanlış kavramlarınız kalmıyor, korku hissetmezsiniz, bu sebepledir ki bir kişiye, gruba, topluluğa zarar vermek isteyenler olduğunda eylemi gerçekleştirecek olana uyuşturucu verirler, bunlar tıbbi ve bilimsel gerçekler, genel olarak bağımlılık artarak çoğalan birşeydir, alkol bağımlısı olma potansiyeli olan biri önce 1 kadehle başlar, vücut 1 kadeh içkiye alışınca sayı 2 kadehe, 3 kadehe, 5 kadehe derken 1 şişe ve üzerine çıkar, sigara bağımlılığı günde 2-3 sigarayla başlar 3 paket sigarayla devam eder, kumar bağımlılığı çayına tatlısına oynuyoruz diye başlar tüm maaşınıza, bankadan kredi çekmeye kadar gider.

Kendi vücudumuza verdiğimiz zararlar bir yana, uyuşturucunun etkisiyle etraftaki insanlara verdiğimiz zararı bana savunamaz kimse veya legalleşince 10 yaşında, 15 yaşındaki çocukların yitip gideceği gerçeğini silemezler.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bahsi geçen üyenin anlattığı olayı sanirim ya ben yanlis anladım ya da sizin atladiginiz bir yer var.Şu an legal değil uyuşturucu kesinlikle olmasın da tabiki ne hayatlar kararıyor ve karartilıyor o illet yüzünden.Ama malesef su an legal olmamasına rağmen ulasmak isteyen bir şekilde buluyor zehirleniyor gönül ister ki bunlar da ortadan kalksın kimse zehirlenmesin, baslamasin, bagimli olmasin.Ben üyenin bahsettiği legal olayını su şekilde anladım hani yine herkes elini kolunu sallayarak satmasin veya alamasin ulasamasin ama en azından tedavi olma kisminda doktor gözetiminde kontrollü bir şekilde kurtulsun bu bataklığa düşen insanlar.

Bahsi geçen üyenin anlattığı olayı sanirim ya ben yanlis anladım ya da sizin atladiginiz bir yer var.Şu an legal değil uyuşturucu kesinlikle olmasın da tabiki ne hayatlar kararıyor ve karartilıyor o illet yüzünden.Ama malesef su an legal olmamasına rağmen ulasmak isteyen bir şekilde buluyor zehirleniyor gönül ister ki bunlar da ortadan kalksın kimse zehirlenmesin, baslamasin, bagimli olmasin.Ben üyenin bahsettiği legal olayını su şekilde anladım hani yine herkes elini kolunu sallayarak satmasin veya alamasin ulasamasin ama en azından tedavi olma kisminda doktor gözetiminde kontrollü bir şekilde kurtulsun bu bataklığa düşen insanlar.
Çok iyi niyetlisiniz ama maalesef anlatmak istediği o değil. Yorumlarını baştan sona okursanız anlarsınız.

Böyle bir dünya düzeninde bu mümkün değil. Yani kontrollü uyuşturucu kullanımı. Çünkü çok büyük paralar dönüyor.

Böyle bir dünya düzeninde bu mümkün değil. Yani kontrollü uyuşturucu kullanımı. Çünkü çok büyük paralar dönüyor.
Kontrollü uyuşturucu kullanımı diye bir şey olamaz. Uyuşturucunun azı ya da çoğu diye bir şey yok. Kişiyi direkt ölüme götürüyor. Alkol sigara gibi bir şey de değil, çevredeki canlılara korkunç zararlar veriyor uyuşturucu bağımlıları.

Kontrollü uyuşturucu kullanımı diye bir şey olamaz. Uyuşturucunun azı ya da çoğu diye bir şey yok. Kişiyi direkt ölüme götürüyor. Alkol sigara gibi bir şey de değil, çevredeki canlılara korkunç zararlar veriyor uyuşturucu bağımlıları.
Sizin yorumlarınızı severim Nicedays ancak bu konuda çok fazla önyargılısınız.(sakın benim sıcak baktığımı düşünmeyin.) Merak ettim bu konu sizin canınızı mı yaktı? Herhangi bir şekilde?

Sizin yorumlarınızı severim Nicedays ancak bu konuda çok fazla önyargılısınız.(sakın benim sıcak baktığımı düşünmeyin.) Merak ettim bu konu sizin canınızı mı yaktı? Herhangi bir şekilde?
Çocukken, ikinci annem olarak gördüğüm komşu teyzem bir uyuşturucu bağımlısı tarafından öldürüldü.

Eskiden yaşadığım bir olaya benzetim .
Eski kişi biz yapamadık ..
Ameteme yattı .
Durumlar sarpa sardı ..
Üstümde geceleri örümcek var diye garip şeyler görüyordu psikolojim bozulmuştu .
Krize girip gözü hiç bişey görmüyordu .
Beni dövüyordu etkisinden diyip ailemi ezdip gittiğim için aylarca sustum taaa ki beni öldürmeye çalışana kadar ..
Benim gece camdan çıktığımı iddia ediyordu .
Kafasında kurup etkisindeyken bana sarıyordu .
İçmiş içmiş bıçağı almış karnıma saplıcakken allahtan ayakta duramıyorduda elimle ittim bıçak elimi sıyırmıştı. .
İlk 6 ay gizlemişti.
Bırakmaya çalışıyorum diye kandırdı resmen ...
Belli etmiyordu işim var diyip dışarda sabahlıyordu ..
Zamanla poyası ortaya çıktı ..
Kafası gelgitliydi ..
Eminmisiniz ..
Yaşadığım için söylüyorum her içtiğinde siz tehlikedesiniz bilginiz olsun ..
Belki yuvanızı kurtarmak istiyorsunuz ..
Belki dayanırım sanıyorsunuz ..
Ama bu kolay kolay tedavi olmadan bırakılıcak bişey değil heleki eğilimliyse içmeye ..
Bende böyle diyordum boşan demeyin demişsiniz ..
Ama bunun başka çaresi varmı ben şehir değiştirdim ailem benim yüzünden yerinden oldu ..
Boğazımı sıkıyordu son zamanlarda kriz geldiğinde ..
Valla daha yolun başındasınız bunları yaşıcağınıza adım kadar eminim ..
Yapmayın diyorum ..
Yaşadım neler çektim tedavi gördüm aylarca ..
Hastanede yattım 3 ay ..
Şuanda karanlık ortamda duramıyorum .
Birisi kafasını sürekli şekilde oynattığı zaman tahamül edemiyorum ..
Kafasını sürekli oynatırdı arkaya öne Işığı kapatırdı örümceklerin üstüne geldiğini iddia ederdi ..
Kendinizi bukadarmı sevmiyorsunuz ..
Bu kadarmı yaşama sevinciniz yok ..
Kurtulun ailenize gidin ametemde yatsın tedavi olsun öyle gidin yanına ..
Şuanda tek kaldığınız her dakika size ne olucağını bilmiyorsunuz ..
Belki içip garip şeyler görüp size zarar vericek yapmayın..

Çok teşekkür ederim. Efendim bir de bazıları yazmış yok bırakmak imkansız illa bir gün başlarlar yok psikolojik sorunları olmayan başlamaz falan.. Öncelikle kimin psikolojik sorunları yok bu dünyada ayrıca buna başlamak çok basit herkesin başına gelebilir. Türkiye bu konuda cahil, görüyorum bunu. Burdaki yorumlara bakınca insanların kendilerine olan nefreti çıkıyor ortaya. Bağımlılar potansiyel suçlu demiş /demek istemiş bazıları. Evet suç işleyenler var aralarında ama bu da devlet ve toplumun suçu. İtilip kakılan, zombi gibi kaçılan insanlar ne yapacaklar sonunda. Kendi elimizle suçlular yaratıyorsunuz. Suç işletmelerinin temel sebebi maddeyi bulmak zira yolluk krizi fecidir; kemiklerin kırılsa canın daha az acır. İntahar edenler çok krize dayanamayıp. Hapse atıyorlar bir de insanları, böyle saçma şey olamaz, hapiste âlasi var uyuşturucunun. Ben Danimarka'ya da gittim bu iş için. Bağımlılarin gittiği bir yer var.steril ortamlarda tek kullanımlık iğnesini alıyor, maddeyi doktorun camın arkasından izlediği bir odada yapıyor ki maddeyi de doktor veriyor. Eğer overdose durumu gerçekleşirse hemen müdahale yapılıyor. Uyuşturucu yüzünden işlenen suçlar bu sistem çıktığından beri fazlasıyla düştü. İki hafta sonra AB politikacıların da olduğu bir toplantıya gidiyoruz. Biz bu işi kazanacağız. Avrupa'da ben ve eşim bunun olması için savaşıyoruz ve kazanacağız, biliyorum çünkü şuana dek bir çok şeyi değiştirdik. Tahmin ediyorum ki bu değişimi gerçekleştirdiğimizde Türkiye'de de duyulacak bu çünkü ben Türk olduğum için ve Türkiye'deki bağımlıları da röportaja aldığım için eminim duyulur. Bu alanda kimler üye, nasıl insanlar bilemiyorum haliyle ama tabiki onlarla tartışmaya girmem çok saçma olur çünkü zaman kaybı olduğunun farkındayım. Ama ne mutlu ki ne kadar çok insandan beğeni aldım ki bu çok önemli. Egitimli, vicdanlı ve akıllı insanlar anlar ancak bu dediklerimi. İsterlerse siteden atabilirler beni, tüh ne üzücü Biz davamızda haklıyız kardeşim. Ha bi de şu var, karma diye bir gerçek var o çok aşağıladiginiz insanlar var ya hani; aynısı çok sevdiğiniz birinin başına gelebilir unutulmasın bu çünkü ben öğretmen, avukat, doktor hatta Türkiye'de ayakta alkışlanan insanlar gördüm aman kimsenin haberi yok diye şapka gözlük ile alıyorlardı sonra kıyıdan kıyıdan karanlık sokaklardan kayboluyorlardi. Hatta şunu söyleyeyim eroin satan bir adam (o sıra eşim tedaviyi beklerken almamız gereken bir gün) bize geldi yanında bir polisle, camdan baktım polis arabası. Noluyo oldum. Güldü bunlar bize ve dediler ki '' merak etme biz istediğimizi turuklar istediğimizi görmezden geliriz, senin sevgilin (o zaman evli değilik) benim adamdan alıyor sorun yok.'' Daha neler neler gördüm. O yüzden çok iyi biliyorum bu işi. Gereken yapılacak. Kendimle, eşimle ve bizim gibi olan, düşünen herkesle gurur duyuyorum Var olun.
Bu arada sizi dün EGM ONLİNE ihbar adresinden şikayet ettiğimi söylemeyi unutmuşum,zira TC sınırları içerisinde uyuşturucu kullanmak kadar uyuşturucuya teşvik edip uyuşturucuyu övmek de büyük bir suç. En azından bir yetkili tarafından uyarılırsanız olayın ciddiyetinin farkına varırsınız. Bariz uyuşturucuya özendiriyorsunuz,sanki vücuda zararı yokmuş gibi. İnsanların ne kullanıp kullanmayacağı ne beni ne sizi ilgilendirir. Herkesin kararı kendine,herkesin vücudu kendine. Dolayısıyla herkesin fikri de kendine. Burada uyuşturucuyu bu kadar masumlaştırmanızı mantıksız buldum. Bu platform dışarıdan okunabilen bir yer ve siteye girmek için yaş sınırlaması yok,dolayısıyla okuma yazma bilen herkes şu yazdıklarınıza kolayca erişebilir. O yüzden uyarılmanızda fayda var diye düşünüyorum. Bu arada uyuşturucu bu kadar masumsa,bu kadar kolay bırakılabiliyorsa neden onca ölen,suç işleyen,tecavüz eden,öldüren bağımlılar var? Doktor kontrolünde alınan uyuşturucu suç işlemeyi engelliyor,peki insanları korkutmalarını,çevresindeki insanlara zarar vermesini de engelliyor mu?
Bence iyisi mi siz gidip bir psikoloğa başvurun,çünkü sağlıklı bir insanın düşüneceği şeyler değil bunlar. Kocasını övmek için uyuşturucuyu yücelten birini de ilk kez görüyorum. Allah yardımcınız olsun,işiniz çok zor.

Not; psikolog konusunda ciddiyim. Hiç normal değilsiniz.

Sırf şu konuya cevap vereyim diye girdim zira bende bir bağımlı eşiydim!!! Adam bana etmediğini bırakmadı ve en son gidip bir yerde kavga ettiği ve tanımadığını iddia ettiği birini öldürdü!! Bildiğiniz öldürdü yani.. ki benim kaç uzaklaştırma kararım var kaç kere tehdit asıldım hatırlamıyorum bile.. durumu asla stabil kalmayacak gittikçe saldirganlasacaktir. Ağza alınmayacak ithamlarda bulunmaktan kaçınmayacak sizi perişan edecektir bırakmazsa. Amateur yatmayı kabul eder etmez bilemem tedavi olanlar var tabi ama benimki gibi iflah olmaz tiplerde var.. Ve ortada çocuk olunca bir şekilde aradaki bağ kopamıyor malesef.. tedaviyi kabul etmiyorsa ayrılın. Ben allahın sevdiği kuluymuşum gitti belasını başka yerden buldu. Yanlış anlaşılmasın öldürdüğü adama çok üzüldüm ama dediğim gibi benim canımı yakamamış olmasına hergun şükür ediyorum. Kontrollü bağımlılık yoktur iş gittikçe berbat bir hal alacak tecrübeyle konusuyorum

Bu arada sizi dün EGM ONLİNE ihbar adresinden şikayet ettiğimi söylemeyi unutmuşum,zira TC sınırları içerisinde uyuşturucu kullanmak kadar uyuşturucuya teşvik edip uyuşturucuyu övmek de büyük bir suç. En azından bir yetkili tarafından uyarılırsanız olayın ciddiyetinin farkına varırsınız. Bariz uyuşturucuya özendiriyorsunuz,sanki vücuda zararı yokmuş gibi. İnsanların ne kullanıp kullanmayacağı ne beni ne sizi ilgilendirir. Herkesin kararı kendine,herkesin vücudu kendine. Dolayısıyla herkesin fikri de kendine. Burada uyuşturucuyu bu kadar masumlaştırmanızı mantıksız buldum. Bu platform dışarıdan okunabilen bir yer ve siteye girmek için yaş sınırlaması yok,dolayısıyla okuma yazma bilen herkes şu yazdıklarınıza kolayca erişebilir. O yüzden uyarılmanızda fayda var diye düşünüyorum. Bu arada uyuşturucu bu kadar masumsa,bu kadar kolay bırakılabiliyorsa neden onca ölen,suç işleyen,tecavüz eden,öldüren bağımlılar var? Doktor kontrolünde alınan uyuşturucu suç işlemeyi engelliyor,peki insanları korkutmalarını,çevresindeki insanlara zarar vermesini de engelliyor mu?
Bence iyisi mi siz gidip bir psikoloğa başvurun,çünkü sağlıklı bir insanın düşüneceği şeyler değil bunlar. Kocasını övmek için uyuşturucuyu yücelten birini de ilk kez görüyorum. Allah yardımcınız olsun,işiniz çok zor.

Not; psikolog konusunda ciddiyim. Hiç normal değilsiniz.
:KK9::KK9::KK9:

X