- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ay neler dedim bilsen her duyduğuna inanma dedi banaBir doktora sorduğunu ve aynen şunları dediğimi soyle..Dikiş yeri akiyorsa enfekte olmuş demektir..Eğer önlemini almazsa enfeksiyon vücudunu sarar ve sonu kotu olur
Bu durumda ne kadar düşünülebilir tartışılır tabii.Çocuk düşünüyorsunuz hımmm
Gitmiyorsa evde antibiyotik varsa onu kullansin bariAy neler dedim bilsen her duyduğuna inanma dedi bana
aynen bunu söyleyin. Bir de kokuyo diye değilde sağlıkla ilgili korkutup götürün.Bir doktora sorduğunu ve aynen şunları dediğimi soyle..Dikiş yeri akiyorsa enfekte olmuş demektir..Eğer önlemini almazsa enfeksiyon vücudunu sarar ve sonu kotu olur
Hep söylüyorum doktora gitmeye korkuyor iğneden korkuyormuş ameliyat sonrasında bile hep antibiyotik kullandık koruyup kolladıkİltihap olmuş orasi kokuyu, akmayi gectim o kadar enfeksiyonla 6 ay durmak nedir yahu? Cok tehlikeli degil mi? Allah korusun ölür bile
Bu durumda ne kadar düşünülebilir tartışılır tabii.
Söyleseler keşke gerçekten gurur falan umrumda değil bi kendine gelseYanında yatana da calısana da Allah sabır versin.
Kendi saglıgını dusunmedıgı gıbı insanları da dusunmuyor.
Umarım dısarıdan bırı Bıgun gururu kırılacak sekılde pıs koktuğunu soyler.
Baska turlu yola gelecegını sanmiyorum
Hep söylüyorum doktora gitmeye korkuyor iğneden korkuyormuş ameliyat sonrasında bile hep antibiyotik kullandık koruyup kolladık
Ameliyatı biz yeni sevgiliyken olması gerekiyorken ki biz 4 yıl flört ettik erteleye erteleye 7 aylık evliyken ameliyat oldu düşün ne kadar ihmal ettiğini eve ambulans mı çağırayım ben bilmem kiİgne korkusundan oturdugu yerde çürüyor adam resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?