- 4 Mart 2012
- 15.007
- 34.655
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
O enfeksiyon kemiklerine kadar işler,sonra daha sıkıntılı rahatsızlıkları olur hemen gitsin doktora.Eşim yaklaşık 9 ay önce kıl dönmesinden ameliyat oldu ameliyat için de çok zor ikna olmuştu hafif bir hastalık iken eşimin ihmali yüzünden çok ilerlemişti.Ameliyatta 4 saat kaldı.Doktor tekrarlama riski yüksek çok dikkat et temiz tut mümkünse lazere git dedi.Ama eşim hiç birini yapmadı ameliyattan 3 ay sonra dikiş yerleri akmaya başladı yani 6 aydır sürekli yarası akıyor günde 5 6 kez benim uyarmamla çamaşır değiştiriyor artık oturduğu koltuk yattığı yatak hep kokuyor odada 1 saatten fazla dursun bütün koku odaya siniyor eşimdir canımdır çok seviyorum ama artık benim de midem kaldırmıyor.Doktora gidelim diyorum koku falan yok sana öyle geliyor diyor iş güç derken hep atlatıyor en son annesine babasına söyledim artık midem kaldırmıyor yanında yatarken bile rahatsız oluyorum dedim onlar da konuştu ama dinlemiyor.Evdeki koltukları silmekten eskidi artık misafir gelecek de kokuyu duyup midesi bulanacak diye her hafta siler oldum.Okuyup beni kınayanlar olacaktır eşini nasıl anlatırsın diyenler olacaktır ama bir fikir almam lazım çünkü ne yaptıysam ikna olmadı.Çocuk düşünüyoruz mesela ama bu şekilde ona yaklaşmak istemiyorum eşimi nasıl ikna edebilirim ? Koku olmuş yarana baktıralım diyorum sana öyle geliyor demekle yetiniyor sadece
Seni korkutmak istemem ama birak kotu kokmasini onun sonu hic iyi olmaz.Eşim yaklaşık 9 ay önce kıl dönmesinden ameliyat oldu ameliyat için de çok zor ikna olmuştu hafif bir hastalık iken eşimin ihmali yüzünden çok ilerlemişti.Ameliyatta 4 saat kaldı.Doktor tekrarlama riski yüksek çok dikkat et temiz tut mümkünse lazere git dedi.Ama eşim hiç birini yapmadı ameliyattan 3 ay sonra dikiş yerleri akmaya başladı yani 6 aydır sürekli yarası akıyor günde 5 6 kez benim uyarmamla çamaşır değiştiriyor artık oturduğu koltuk yattığı yatak hep kokuyor odada 1 saatten fazla dursun bütün koku odaya siniyor eşimdir canımdır çok seviyorum ama artık benim de midem kaldırmıyor.Doktora gidelim diyorum koku falan yok sana öyle geliyor diyor iş güç derken hep atlatıyor en son annesine babasına söyledim artık midem kaldırmıyor yanında yatarken bile rahatsız oluyorum dedim onlar da konuştu ama dinlemiyor.Evdeki koltukları silmekten eskidi artık misafir gelecek de kokuyu duyup midesi bulanacak diye her hafta siler oldum.Okuyup beni kınayanlar olacaktır eşini nasıl anlatırsın diyenler olacaktır ama bir fikir almam lazım çünkü ne yaptıysam ikna olmadı.Çocuk düşünüyoruz mesela ama bu şekilde ona yaklaşmak istemiyorum eşimi nasıl ikna edebilirim ? Koku olmuş yarana baktıralım diyorum sana öyle geliyor demekle yetiniyor sadece
Yok ne kınaması. Aslında sen diyince kp diyince gitmesi lazımdı. O zaman şöyle yap. Kp size davet et. Gelince de iyy bu ne kokuyor diye bögürsün. Sende eşine kız rezil ediyorsun beni dinlemiyorsun falna filan işte. Sağlığından geçmiş artık utandırımn gider belkiEşim yaklaşık 9 ay önce kıl dönmesinden ameliyat oldu ameliyat için de çok zor ikna olmuştu hafif bir hastalık iken eşimin ihmali yüzünden çok ilerlemişti.Ameliyatta 4 saat kaldı.Doktor tekrarlama riski yüksek çok dikkat et temiz tut mümkünse lazere git dedi.Ama eşim hiç birini yapmadı ameliyattan 3 ay sonra dikiş yerleri akmaya başladı yani 6 aydır sürekli yarası akıyor günde 5 6 kez benim uyarmamla çamaşır değiştiriyor artık oturduğu koltuk yattığı yatak hep kokuyor odada 1 saatten fazla dursun bütün koku odaya siniyor eşimdir canımdır çok seviyorum ama artık benim de midem kaldırmıyor.Doktora gidelim diyorum koku falan yok sana öyle geliyor diyor iş güç derken hep atlatıyor en son annesine babasına söyledim artık midem kaldırmıyor yanında yatarken bile rahatsız oluyorum dedim onlar da konuştu ama dinlemiyor.Evdeki koltukları silmekten eskidi artık misafir gelecek de kokuyu duyup midesi bulanacak diye her hafta siler oldum.Okuyup beni kınayanlar olacaktır eşini nasıl anlatırsın diyenler olacaktır ama bir fikir almam lazım çünkü ne yaptıysam ikna olmadı.Çocuk düşünüyoruz mesela ama bu şekilde ona yaklaşmak istemiyorum eşimi nasıl ikna edebilirim ? Koku olmuş yarana baktıralım diyorum sana öyle geliyor demekle yetiniyor sadece
Evet hastanede 5 gün kaldık günde 2 kez yapıldı eve çıktığımızda da bizzat ben yaptım eldiven giyip dezenfektan kullanarak hem de çok dikkat ettik.Ama o iyileştip ayaklandıktan sonra ne lazere gitti ne de bakım yaptı akışına bıraktı herşeyiPeki ameliyattan sonra bir süre ameliyat yerinin batikon ve gazlı bezle silinmesi gerekmiyor muydu? Ameliyat sonrası bakımla ilgili bilgi vermemişler miydi?
Artık o kadar bıktım ki söylemekten yoruldum iyi bir kavga lazım onaDoktorum ve o enfeksiyon doku kaybına kadar gidebilir. Kana karışıp vücudu altından kalkamayacak bir karmaşaya sürükleyebilir. Bu durumda eşini seviyorsan gerekirse kavga gürültü götüreceksin. Gitmiyorsa anne babasına haber sal ve gerekirse evi terk et. Temizleme, temizledikçe adamın umrunda değil. Koksun ev, srn de annene git
Sepsis e dahi girebilir. Enfeksiyon kana geçerse yayılır tüm vücuda. Ölümcül durumlar teşkil eder.Eşim yaklaşık 9 ay önce kıl dönmesinden ameliyat oldu ameliyat için de çok zor ikna olmuştu hafif bir hastalık iken eşimin ihmali yüzünden çok ilerlemişti.Ameliyatta 4 saat kaldı.Doktor tekrarlama riski yüksek çok dikkat et temiz tut mümkünse lazere git dedi.Ama eşim hiç birini yapmadı ameliyattan 3 ay sonra dikiş yerleri akmaya başladı yani 6 aydır sürekli yarası akıyor günde 5 6 kez benim uyarmamla çamaşır değiştiriyor artık oturduğu koltuk yattığı yatak hep kokuyor odada 1 saatten fazla dursun bütün koku odaya siniyor eşimdir canımdır çok seviyorum ama artık benim de midem kaldırmıyor.Doktora gidelim diyorum koku falan yok sana öyle geliyor diyor iş güç derken hep atlatıyor en son annesine babasına söyledim artık midem kaldırmıyor yanında yatarken bile rahatsız oluyorum dedim onlar da konuştu ama dinlemiyor.Evdeki koltukları silmekten eskidi artık misafir gelecek de kokuyu duyup midesi bulanacak diye her hafta siler oldum.Okuyup beni kınayanlar olacaktır eşini nasıl anlatırsın diyenler olacaktır ama bir fikir almam lazım çünkü ne yaptıysam ikna olmadı.Çocuk düşünüyoruz mesela ama bu şekilde ona yaklaşmak istemiyorum eşimi nasıl ikna edebilirim ? Koku olmuş yarana baktıralım diyorum sana öyle geliyor demekle yetiniyor sadece
Canım uyku ilacı içir ambulans çağır götürsünler.Bayıldı dersin.Neyş var derlersede amalıat olmuştu yarası akıyo dersin.Yada vinç çağır.Niye kınayalım canım adam kendini düşünmüo ama sende etten kemiktensin.Eşim yaklaşık 9 ay önce kıl dönmesinden ameliyat oldu ameliyat için de çok zor ikna olmuştu hafif bir hastalık iken eşimin ihmali yüzünden çok ilerlemişti.Ameliyatta 4 saat kaldı.Doktor tekrarlama riski yüksek çok dikkat et temiz tut mümkünse lazere git dedi.Ama eşim hiç birini yapmadı ameliyattan 3 ay sonra dikiş yerleri akmaya başladı yani 6 aydır sürekli yarası akıyor günde 5 6 kez benim uyarmamla çamaşır değiştiriyor artık oturduğu koltuk yattığı yatak hep kokuyor odada 1 saatten fazla dursun bütün koku odaya siniyor eşimdir canımdır çok seviyorum ama artık benim de midem kaldırmıyor.Doktora gidelim diyorum koku falan yok sana öyle geliyor diyor iş güç derken hep atlatıyor en son annesine babasına söyledim artık midem kaldırmıyor yanında yatarken bile rahatsız oluyorum dedim onlar da konuştu ama dinlemiyor.Evdeki koltukları silmekten eskidi artık misafir gelecek de kokuyu duyup midesi bulanacak diye her hafta siler oldum.Okuyup beni kınayanlar olacaktır eşini nasıl anlatırsın diyenler olacaktır ama bir fikir almam lazım çünkü ne yaptıysam ikna olmadı.Çocuk düşünüyoruz mesela ama bu şekilde ona yaklaşmak istemiyorum eşimi nasıl ikna edebilirim ? Koku olmuş yarana baktıralım diyorum sana öyle geliyor demekle yetiniyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?