Abimin eşi dışarda tesrtture uygun giyinir ,bol kiyafetler ,makyajsız vs evin içinde masalı saçlar makyajlar mini elbiseler ... Yani isterseniz gayet yaşarsınız.Biz görücü usulü tarzı evlendik..yengeç burcu.. kendisi annesi kardeşi tesettürlü olmasına rağmen tesettüre çekinik yaşamış yani aslında pek istememiş ama beni görünce ve taniyinca bunu onemsememis. İş arkadaşları sen yapamazsin dediğinde de onemsememis.. bana o konuda çok saygılı genel olarak her konuda saygılı aslında.. temel düşüncesinde herkes istediği gibi giyinsin yaşasın var.. ama biraz patavatsız bunu ağzından kacirmisti.. bende özgüven eksikligi yasamaya başladım.. bazen renk uyumu falan soruyorum söyle daha güzel olur böyle olur diye yani aslında giyim ve renkten anlıyor ama yaş farkından dolayı galiba %60 anlıyorsa %40 demode geliyor..bugünde giyimden modadan konusuyorduk ve sende giyinmeyi bilmiyorsun ki dedi.. modum düşünce bende canım ne isterse giyiniyorum sen niye takiliyosun ki mutluysan içine siniyorsa boşver kimin ne dediğini dedi.. özgüven eksikliğinden dolayı çok takiyorum sanırım.. bunu nasıl asabilirim kızlar..
Evde çarşafla mı oturuyor sankı,adamın pıslıgınden o .Hem lafını söylüyor hem de teselliyi kendi mi veriyor ? siz de pat pat onda kusur gördüğünüz şeyleri söyleyin kendi stilist miymişte sizin giyiminizi eleştiriyor.Bence sizi kendine içten içe yakıştırmıyor.Tesettürü benimsemediği için sizin giyiminiz de batıyor olabilir ona.Bizim bir komşumuz vardı adam karısının tesettürüne karışırdı kadın ferace siyah başörtü ile gezerdi laf yapardı adam.
Kadın çarşafa girdi adam istemedi kadın devam etti en son çarşafı çıkarmak zorunda kaldı.Adam da farklı kadınları elinden tutup karısı yokken evinde aldattı.
Sen kendi tipine bak g tm derim. Kemdı neymıs cemil ipekcımıymış?Biz görücü usulü tarzı evlendik..yengeç burcu.. kendisi annesi kardeşi tesettürlü olmasına rağmen tesettüre çekinik yaşamış yani aslında pek istememiş ama beni görünce ve taniyinca bunu onemsememis. İş arkadaşları sen yapamazsin dediğinde de onemsememis.. bana o konuda çok saygılı genel olarak her konuda saygılı aslında.. temel düşüncesinde herkes istediği gibi giyinsin yaşasın var.. ama biraz patavatsız bunu ağzından kacirmisti.. bende özgüven eksikligi yasamaya başladım.. bazen renk uyumu falan soruyorum söyle daha güzel olur böyle olur diye yani aslında giyim ve renkten anlıyor ama yaş farkından dolayı galiba %60 anlıyorsa %40 demode geliyor..bugünde giyimden modadan konusuyorduk ve sende giyinmeyi bilmiyorsun ki dedi.. modum düşünce bende canım ne isterse giyiniyorum sen niye takiliyosun ki mutluysan içine siniyorsa boşver kimin ne dediğini dedi.. özgüven eksikliğinden dolayı çok takiyorum sanırım.. bunu nasıl asabilirim kızlar..
Bu kocayla aşamazsın, daha da içe kapanırsın.Biz görücü usulü tarzı evlendik..yengeç burcu.. kendisi annesi kardeşi tesettürlü olmasına rağmen tesettüre çekinik yaşamış yani aslında pek istememiş ama beni görünce ve taniyinca bunu onemsememis. İş arkadaşları sen yapamazsin dediğinde de onemsememis.. bana o konuda çok saygılı genel olarak her konuda saygılı aslında.. temel düşüncesinde herkes istediği gibi giyinsin yaşasın var.. ama biraz patavatsız bunu ağzından kacirmisti.. bende özgüven eksikligi yasamaya başladım.. bazen renk uyumu falan soruyorum söyle daha güzel olur böyle olur diye yani aslında giyim ve renkten anlıyor ama yaş farkından dolayı galiba %60 anlıyorsa %40 demode geliyor..bugünde giyimden modadan konusuyorduk ve sende giyinmeyi bilmiyorsun ki dedi.. modum düşünce bende canım ne isterse giyiniyorum sen niye takiliyosun ki mutluysan içine siniyorsa boşver kimin ne dediğini dedi.. özgüven eksikliğinden dolayı çok takiyorum sanırım.. bunu nasıl asabilirim kızlar..
Zaten niyeti pis bir insan çıktı aynen .Ben carsaf yüzünden aldattı demedim.Evde çarşafla mı oturuyor sankı,adamın pıslıgınden o .
Evde ıstedıgım gıbı açık gıyınırım makyajda yaparım nıye dışarda göstermem mı gerekıyo ılla esım görse yetmıyo mu
Bence o adamın nıyetı farklıymış gerısı bahane hangımız evde eşarpla vs gezıyo
Fındık, fıstık olur mu ateş, yastık olur mu sen orada ben burada böyle dostluk olur mu?Biz görücü usulü tarzı evlendik..yengeç burcu.. kendisi annesi kardeşi tesettürlü olmasına rağmen tesettüre çekinik yaşamış yani aslında pek istememiş ama beni görünce ve taniyinca bunu onemsememis. İş arkadaşları sen yapamazsin dediğinde de onemsememis.. bana o konuda çok saygılı genel olarak her konuda saygılı aslında.. temel düşüncesinde herkes istediği gibi giyinsin yaşasın var.. ama biraz patavatsız bunu ağzından kacirmisti.. bende özgüven eksikligi yasamaya başladım.. bazen renk uyumu falan soruyorum söyle daha güzel olur böyle olur diye yani aslında giyim ve renkten anlıyor ama yaş farkından dolayı galiba %60 anlıyorsa %40 demode geliyor..bugünde giyimden modadan konusuyorduk ve sende giyinmeyi bilmiyorsun ki dedi.. modum düşünce bende canım ne isterse giyiniyorum sen niye takiliyosun ki mutluysan içine siniyorsa boşver kimin ne dediğini dedi.. özgüven eksikliğinden dolayı çok takiyorum sanırım.. bunu nasıl asabilirim kızlar..
Bunu size baştan söyledi mikendisi annesi kardeşi tesettürlü olmasına rağmen tesettüre çekinik yaşamış yani aslında pek istememiş ama beni görünce ve taniyinca bunu onemsememis. İş arkadaşları sen yapamazsin dediğinde de onemsememis
Siz nasıl aşacaksınız eşiniz kendine gelecek sozlik durum yok. Bunları kim duysa modu düşer. Bilmiyorum ama bu böyle devam etmez. Şimdiden beğenmiyor sizi ilerde xocukdu kiloydu yaştı derken ne yapacak o zamanBiz görücü usulü tarzı evlendik..yengeç burcu.. kendisi annesi kardeşi tesettürlü olmasına rağmen tesettüre çekinik yaşamış yani aslında pek istememiş ama beni görünce ve taniyinca bunu onemsememis. İş arkadaşları sen yapamazsin dediğinde de onemsememis.. bana o konuda çok saygılı genel olarak her konuda saygılı aslında.. temel düşüncesinde herkes istediği gibi giyinsin yaşasın var.. ama biraz patavatsız bunu ağzından kacirmisti.. bende özgüven eksikligi yasamaya başladım.. bazen renk uyumu falan soruyorum söyle daha güzel olur böyle olur diye yani aslında giyim ve renkten anlıyor ama yaş farkından dolayı galiba %60 anlıyorsa %40 demode geliyor..bugünde giyimden modadan konusuyorduk ve sende giyinmeyi bilmiyorsun ki dedi.. modum düşünce bende canım ne isterse giyiniyorum sen niye takiliyosun ki mutluysan içine siniyorsa boşver kimin ne dediğini dedi.. özgüven eksikliğinden dolayı çok takiyorum sanırım.. bunu nasıl asabilirim kızlar..
Bence de bunu dese bı kendine gelir. Kendini ezik görüyor muhtemelen konu sahibini aşağı çekmeye çalışıyor kendine mum olacak sanıyor aklınca venceBulmuş genç güzel kızı bir de yorum mu yapıyor ... modadan anlamayan sensin, senin dediklerinin hepsi demode senin gençliğinde kaldı malum artık ortayaşlısın o yüzden konuşma yorum yapma derdim ben olsamŞaka bir yana beğenmiyorsa evlenmeseymiş, eşinin de öyle ahım şahım bir mal olduğunu düşünmüyorum dümdüz salak erkek modellerinden biri işte çok konuşuyor, boş konuşuyor.