Eşim dış görünüşe çok önem veriyor

Karşılıklı inat olayına girmeyin karşılık olarak sizde ona birşey söylemeyin.Yapmaniz gereken onun güzel olmuş yakışmış hoş durmuş demesini beklemek.Sormayin giyinin o iltifat edip hoşluk yapmak içinden gelirse yapsın.Kendi stilistiniz sizsiniz Kendi tarzinizini kendinizi iyi hissettiğiniz kombinleri kendiniz yapabilirsiniz.Dergileri takip edin kendi olculerinizi bilin.Mesela kahverengi yaşlı bir renktir.Gibi gibi.Kendinize güvenin tesettürde de çok güzel kombinler var araştırın bakın yaşınıza kendinize uyanı bütçeniz dahilinde giyebilir benzerini alabilir diktirebilirsiniz

Ben eşime hiç nasıl olmuş demem ben beğendiysem güzeldir güzel birşey söylemek isterse söyler önemli olan benim kendimde gördüğüm böyle böyle aşın bu duyguları

Abimin eşi dışarda tesrtture uygun giyinir ,bol kiyafetler ,makyajsız vs evin içinde masalı saçlar makyajlar mini elbiseler ... Yani isterseniz gayet yaşarsınız.

Evde çarşafla mı oturuyor sankı,adamın pıslıgınden o .
Evde ıstedıgım gıbı açık gıyınırım makyajda yaparım nıye dışarda göstermem mı gerekıyo ılla esım görse yetmıyo mu
Bence o adamın nıyetı farklıymış gerısı bahane hangımız evde eşarpla vs gezıyo

Sen kendi tipine bak g tm derim. Kemdı neymıs cemil ipekcımıymış?

Bu kocayla aşamazsın, daha da içe kapanırsın.

Zaten niyeti pis bir insan çıktı aynen .Ben carsaf yüzünden aldattı demedim.

Fındık, fıstık olur mu ateş, yastık olur mu sen orada ben burada böyle dostluk olur mu?
Beğenmeyen kendi alıp giyindirir. Vala bana salon kadını kalitemi bozduracak

Bunu size baştan söyledi mi

Siz nasıl aşacaksınız eşiniz kendine gelecek sozlik durum yok. Bunları kim duysa modu düşer. Bilmiyorum ama bu böyle devam etmez. Şimdiden beğenmiyor sizi ilerde xocukdu kiloydu yaştı derken ne yapacak o zaman

Bence de bunu dese bı kendine gelir. Kendini ezik görüyor muhtemelen konu sahibini aşağı çekmeye çalışıyor kendine mum olacak sanıyor aklınca vence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…