Belli ki kapalı giyim tarzı hoşuna gitmiyor beyefendinin.eee maden niye görücü usulü kapalı kızla evlenmiş dersen ailesine uyum sağlasın diye işte.klasik pasif, karaktersiz erkek davranışı.eee siz de bu durumu bile bile evlenmişsiniz yani nedense.madem tanıyıp evlenmiş çenesini de kapatacak.soyleyin sen beni bu şekilde sevdin evlendin diye.Biz görücü usulü tarzı evlendik..yengeç burcu.. kendisi annesi kardeşi tesettürlü olmasına rağmen tesettüre çekinik yaşamış yani aslında pek istememiş ama beni görünce ve taniyinca bunu onemsememis. İş arkadaşları sen yapamazsin dediğinde de onemsememis.. bana o konuda çok saygılı genel olarak her konuda saygılı aslında.. temel düşüncesinde herkes istediği gibi giyinsin yaşasın var.. ama biraz patavatsız bunu ağzından kacirmisti.. bende özgüven eksikligi yasamaya başladım.. bazen renk uyumu falan soruyorum söyle daha güzel olur böyle olur diye yani aslında giyim ve renkten anlıyor ama yaş farkından dolayı galiba %60 anlıyorsa %40 demode geliyor..bugünde giyimden modadan konusuyorduk ve sende giyinmeyi bilmiyorsun ki dedi.. modum düşünce bende canım ne isterse giyiniyorum sen niye takiliyosun ki mutluysan içine siniyorsa boşver kimin ne dediğini dedi.. özgüven eksikliğinden dolayı çok takiyorum sanırım.. bunu nasıl asabilirim kızlar..
Benim tesettürüme hiç karışmıyor ki kendiside dini olarak gözle görülür değişmeler yaşadı evlendigimizden beri.. bende ona söylüyorum ve o da fikir alıp değişim yapıyor..Hem lafını söylüyor hem de teselliyi kendi mi veriyor ? siz de pat pat onda kusur gördüğünüz şeyleri söyleyin kendi stilist miymişte sizin giyiminizi eleştiriyor.Bence sizi kendine içten içe yakıştırmıyor.Tesettürü benimsemediği için sizin giyiminiz de batıyor olabilir ona.Bizim bir komşumuz vardı adam karısının tesettürüne karışırdı kadın ferace siyah başörtü ile gezerdi laf yapardı adam.
Kadın çarşafa girdi adam istemedi kadın devam etti en son çarşafı çıkarmak zorunda kaldı.Adam da farklı kadınları elinden tutup karısı yokken evinde aldattı.
Ben zamaninda o konuda bı fikri olduğu icin ona baglamistim o yüzden diye düşünüp ozguvensizlesmistim aslında sanırım o yüzden... İnternette kombin Bakıyorum genelde zaten etrafımdaki insanlar güzel giyindigimi söyler.. kitap okumayi çok seviyorum.. genelde tartışmalarimizda sozlerimle onu üzen net olan ben oluyorum kendisi de bunu dile getiriyor zaten.. genelde dışarı çıkarken ne güzel olmuşsun gibi iltifatlarida var.. aslında eleştirme olarak değil ama bana göre diye başlıyor hep cümlelere ve 'ben bilmem ki sen daha iyi bilirsin ben ne anlarım kadın giyiminden kız arkadaşların daha yardımcı olur' diye devam eder. Belki de ben o zamanki düşüncesini taktigim için her fırsatta onu düşünerek ozguvensizlik yaşıyor olabilirim..Eşinizin söylediğinden tesettürlü olmanıza karşı bir şey dediği anlamı çıkmıyor ki baştan neden bunu belirttiniz anlamadım.
Sosyal medya bu kadar gelişmişken bu konuda sıkıntı yaşamayın internette bir sürü kombin fikirleri var. Direk yakıştırma zevkiniz yoksa hazır bir kombinin aynısını alıp giyin.
Özgüven için kitap okuyun anlatımı ve kelime dağarcığınızı geliştirirseniz özgüveniniz yükselir.
Biz görücü usulü tarzı evlendik..yengeç burcu.. kendisi annesi kardeşi tesettürlü olmasına rağmen tesettüre çekinik yaşamış yani aslında pek istememiş ama beni görünce ve taniyinca bunu onemsememis. İş arkadaşları sen yapamazsin dediğinde de onemsememis.. bana o konuda çok saygılı genel olarak her konuda saygılı aslında.. temel düşüncesinde herkes istediği gibi giyinsin yaşasın var.. ama biraz patavatsız bunu ağzından kacirmisti.. bende özgüven eksikligi yasamaya başladım.. bazen renk uyumu falan soruyorum söyle daha güzel olur böyle olur diye yani aslında giyim ve renkten anlıyor ama yaş farkından dolayı galiba %60 anlıyorsa %40 demode geliyor..bugünde giyimden modadan konusuyorduk ve sende giyinmeyi bilmiyorsun ki dedi.. modum düşünce bende canım ne isterse giyiniyorum sen niye takiliyosun ki mutluysan içine siniyorsa boşver kimin ne dediğini dedi.. özgüven eksikliğinden dolayı çok takiyorum sanırım.. bunu nasıl asabilirim kızlar..
Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız ?aslında giyim ve renkten anlıyor ama yaş farkından dolayı galiba %60 anlıyorsa %40 demode geliyor..
Demek ki tarzlarınız farklı. Benim de eşimle tarzım çok farklı. Bazen öyle bir şey beğeniyor ki 55 yaşında kadın giymez yaşlı işi diye ama bir gör nasıl bayılıyor modele benim adam. O kadar beğendiği şey olunca onunda alıp giyiyorum benBen zamaninda o konuda bı fikri olduğu icin ona baglamistim o yüzden diye düşünüp ozguvensizlesmistim aslında sanırım o yüzden... İnternette kombin Bakıyorum genelde zaten etrafımdaki insanlar güzel giyindigimi söyler.. kitap okumayi çok seviyorum.. genelde tartışmalarimizda sozlerimle onu üzen net olan ben oluyorum kendisi de bunu dile getiriyor zaten.. genelde dışarı çıkarken ne güzel olmuşsun gibi iltifatlarida var.. aslında eleştirme olarak değil ama bana göre diye başlıyor hep cümlelere ve 'ben bilmem ki sen daha iyi bilirsin ben ne anlarım kadın giyiminden kız arkadaşların daha yardımcı olur' diye devam eder. Belki de ben o zamanki düşüncesini taktigim için her fırsatta onu düşünerek ozguvensizlik yaşıyor olabilirim..
Aslında onun söylediği genel olarak bu.' önemli olan kendini beğenmen' benim ozguvenli olmamı istiyorAslında herkes dış görünüşe önem verir. Ben eşinizin söylediklerinden başörtünüze dair bir anlam çıkarmadım açıkçası. Çünkü tesettür giyim de çeşit çeşit, bir sürü farklı tarz var. Eşiniz münasebetsizlik etmiş mi evet, ama bu sizi beğenmediği anlamına gelmiyor söylediği sadece buysa. Ötesi varsa bilemem. Öyle ya da böyle işin sonunda önemli olan sizin kendinizi beğenmeniz. O zaman bu dışarıya da yansıyor insan ışıl ışıl oluyor. Siz kendinizi beğeniyor musunuz giyim tarzı olarak ? Bir şeyi değiştirmek ister miydiniz giyiminizde ?
Kesinlikle bizimde öyle.. ben bunu kendi açımdan dert etmiş oldumDemek ki tarzlarınız farklı. Benim de eşimle tarzım çok farklı. Bazen öyle bir şey beğeniyor ki 55 yaşında kadın giymez yaşlı işi diye ama bir gör nasıl bayılıyor modele benim adam. O kadar beğendiği şey olunca onunda alıp giyiyorum ben
Amaaaan kız ne çok şeyi dert ediyorsunuz kendinize. Az bi dik durun şöyle bi beğenir şekilde bakın kendinize ayna karşısında.Kesinlikle bizimde öyle.. ben bunu kendi açımdan dert etmiş oldum
Ben 28 eşim 36Eşiniz ve siz kaç yaşındasınız ?
tamam karışmıyor olabilir ama benimsemediği için yakıştırmıyor.Beğenmediğini söylemiş sizin giyiminizi açıkça.Benim tesettürüme hiç karışmıyor ki kendiside dini olarak gözle görülür değişmeler yaşadı evlendigimizden beri.. bende ona söylüyorum ve o da fikir alıp değişim yapıyor..
Güzel giyinme anlayışın ne diye sorsaydınız keşke. Giydiğiniz kıyafet sizin içinize siniyorsa aynada kendinizi mutlu görüyorsanız sorun yok. Kibar bir dille kıyafet fotoğrafı gösterip bunlar sana çok yakışır diyebilirdi ya da size kendi tarzında kıyafet hediye edip o tarzı sevdiğini belli edebilirdi.sende giyinmeyi bilmiyorsun ki dedi.
Ben 28 eşim 36