• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim çok üşengeç artık gına geldii

1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
171
3
96
Bursa
eşim evine çok bağlıdır hiç dışarı aramaz gitmez kötü alışkanlıkları yoktur ev işlerine yardım eder çocuğun bakımına yemeğe yardım eder AMAAAAAAAAAAAAAA
sanki yaptığı yardımları içinden geldiği için değil yapmak zorunda olduğu için yapıyor bazen sıkıldığını dile getiriyor.üzülüyorum.sorun bu değil tabi akşam 6 gibi işten gelir ben daha erken gelirim yemeğimizi yeriz masadan toparlar sonra gider tv karşısında herzamanki koltuğuna uzanır yorgunum der öyle tv izler sonra uyur orda 9 gibi uyanır bi şeyler atıştırır tv izler müdahele etmesem hayatından çok menmun e uyuduğu için gecede geç uyur ben erken uyurum o da ayrı dert

evlenmeden önce kıpır kıpır hiç durmayan bir tiptim işten geldiğimde bile hiç dinlenme gereği duymam içimde bi enerji var ama o enerjimi eşimden dolayı git gide kaybediyorum onun gibi olmaya çalışyorum yani gün boyu evde oturup tv izlesek aralarda beslensek bana mısın demez.yani dışarı çıkmak istediğimden değil ama evin içinde bi enerji yok hareketlilik yok öyle kendi kendime çocukla oyunlar oynuyorum kitap dergi okuyorum evle ilgileniyorum ama sıkılıyorum eşim yokmuş gibi sanki.evde gelenimiz gidenimiz de yok eş dost akraba yok çok sıkılıyorum hayatımda bir o bir oğlum var o da öyle pasif davranınca iyce sıkılıyorum artık ümidim oğlum o büyüdükçe onun renkli cıvıl cıvıl hayatında ben de nasibimi alırım diyorum

bazende evde bir şey bozulur onu yapana kadar aylar geçer,bi şey istersin mesela tamire gidecek bi şey vardır her zaman bir bahane olur üşenir gitmez.2 günde bir saçını yıkasın duşunu alsın isterim ama ben dediğiimde dayattığımda alır duşunu yoksa haftada bir yıkanır olay biter.bir giydiği gömleği ben farkedip yıkamasam kirli kirli bir hafta giyer yakanın kiri çıkmaz artık.

sanki eşim mecuburi görevlerini yerine getiren ruhsuz biri gibi:25:

ne yapmalıyım onu nasıl değiştirmeliyim bilmiyorum

eşinizinki üşengeçlikten çıkmış, hayat enerjisi bitmiş gibi geldi.. yaşama sevinci yok gibi geldi, yoksa evde bir huzursuzluk olmayan küçük çocuğu olan adam böyle mıy mıy olmaz, hele siz söylemeseniz 1 hafta banyo yapmayacak kadar salmış kendini...

bu konuyu ciddi ciddi konuştunuz mu onla hiç?

insanlarda gizli depresyonda var ...... belki ona yakalandı

banyo yapmamamsı ve kirli eşya giymesi dışında yaptıkları genelde tüm erkeklerin yaptığı hareketler ,işten geliyor yorgun oluyor uzanıp dinleniyor ,yani bunlar olağan gibi geldi ama banyo olayı fena gerçekten ,benim eşim günde 2 kez hem sabah hem akşam alır duşunu ve bir gömleği kirlide olsun kıyamet kopar ,bu neden yıkanmadı diye :) onun dışındaki davranışlar hemen hemen aynı diyebilirim ,miskinlik erkeklerin doğasında var ..üzülme adam akıllı konuş eşinle çözülmeyecek bişey değilmiş gibi geldi bana ..

her insan farklidir iste...

haftasonu filan gezseniz farkli birseyler yapsaniz??? yani haftaici ozellikle ciftler ikiside calisiyorsa bu durumlar normal geliyor bana, ama her gun boyle gecerse gercekten bunalir insan.

Back