• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim çok sinirli biri psikolojim bozuldu...

bide sen delir bakalım ne yapacak ? deli deliyi görünce sopasını saklar derler.........kır,dök bağar bakalım napıcak?belkide sen sustukça korktukça artıyodur olayların dozu:31: ne bu erkekler yaaa ay çıldırıcam nedir bu kadınaların çektiği offffffffff:47:

canım olaylar ılk patlak verdiği zamanlar ben aldım onun cep telefonun parcaladım yere fırlattım yeter falan dıye ama erkek gucu hemen elımı kolumu sıktı..sımdılerde psıkolojısı hepten cok bozuk kırıp dokemem yanıı..

Canım Allah yardımcın olsun benim eşimde aynen senin eşin gibiydi. Evliliğimizin ilk yıllarında şiddette vardı sonra tedaviye ikna ettim ama devam etmedi. Şu anda eskiye göre çok iyi ama yalanları gene var, çok müsrif ve küfür eder ama herkese, önceleri benim eşimde öldürmekle tehdit ederdi ama ben hiç bir zaman karşısında korktuğumu belli etmedim ve açıkça kendisinden korkmadığımı söyledim. eşimi götürdüğüm dr. bana her dediğine boyun eğmeyin ama her dediğinide kabul etmeyin demişti. Sende sinirli olduğu zaman değilde sakin olduğunda dr. gitmeye ikna etsen belki kabul eder. Birde oruç tutuyorsa bu ara ondan çok sinirlidir. Allah yardımcın olsun. Ben eşimi düzelteyim derken benim psikolojim bozuldu. Sinir hastası oldum valla.

Canım Allah yardımcın olsun benim eşimde aynen senin eşin gibiydi. Evliliğimizin ilk yıllarında şiddette vardı sonra tedaviye ikna ettim ama devam etmedi. Şu anda eskiye göre çok iyi ama yalanları gene var, çok müsrif ve küfür eder ama herkese, önceleri benim eşimde öldürmekle tehdit ederdi ama ben hiç bir zaman karşısında korktuğumu belli etmedim ve açıkça kendisinden korkmadığımı söyledim. eşimi götürdüğüm dr. bana her dediğine boyun eğmeyin ama her dediğinide kabul etmeyin demişti. Sende sinirli olduğu zaman değilde sakin olduğunda dr. gitmeye ikna etsen belki kabul eder. Birde oruç tutuyorsa bu ara ondan çok sinirlidir. Allah yardımcın olsun. Ben eşimi düzelteyim derken benim psikolojim bozuldu. Sinir hastası oldum valla.

senin adına cok sevındım canım azda olsa düzelmiş ya...valla benı silahla birebir korkuttuğu için ben şimdi lafı geçsin kötü oluyorum bırak görmeyi buda psikolojıktır emınım ama ne yapayım kı daha yasım 23 omrum boyle gecsın ıstemıyorumm..hep korku hep yalan hep huzursuzluk......nereye kadarr

canım sakin ol ve düşün,sen bu adamı hemen terketmeye kalkışmadın dr. gidelim diyorsun gelmiyor,bir de dövüyor üstelik.senin yapabilceğin baska bir şey kalmamıski!sana boşanmaktan baska bir çare bırakmamış.üstelik daha çok gençsin.seninde mutlu olmaya,çocuk sevgisini tatmaya hakkın var.sen hayata onu çekmeye gelmedin.ya tedavi olacak adam olucak,ya da kusura bakmasın yani.bak eşine çaktırmadan kendinde bir psikiyatriye,psikolağa git.yardım al,sağlıklı düşün.insallah çok mutlu olursun,bu böyle oldu diye hayatın hep kötü gitmek zorunda değil:34:

merhaba arkadaşlar herşeye hemen parlayan ve eşine herşeyi yapan biri ile evliyim...ne zaman kızacak? acaba yine beni döver mi ? acaba şöyle yapsam cok kızarmı? diye düşünmekten kafayı yicem ya...heran bişey olursa korkusuyla yaşıyorumm..

Alya, eşiniz öfkesini kontrol edemiyor. Evlilik böyle bir şey değil. Bu konuda gerekirse, savcılıktan da destek alabilirsiniz. Şiddetin döngüselliği ile ilgili makaleme internet üzerinden ulaşabilirsiniz. Okuyun, daha kapsamlı bilgilenin ve gerekli yerlerden yardım alın.

Back