Eşim çok isteksiz

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
29
Eşimde cinsel isteksizlik var. Ve bu artık canımı sıkıyor. Kaçıyor gibi. Erkenden uyuyor ya da bi işi oluyir hep akşamları. Ben istiyorum ama her seferinde isteyen olmak istemiyorum bı yaklassin istiyorum. Cinselliği istemek sadece erkeğin hakkı mi? Zaten genel olarak temas bile etmiyor bana. Böyle böyle ne olucak bilmiyorum

Şimdi isteksizlik ne kadar sürüyor?
Kaç günde bir görüşme yapıyosunuz?
Yani belki de sizin libido tavan yapmıştır, adam onu karşılayamıyodur ondan soruyorum 😂💕

Eşimde cinsel isteksizlik var. Ve bu artık canımı sıkıyor. Kaçıyor gibi. Erkenden uyuyor ya da bi işi oluyir hep akşamları. Ben istiyorum ama her seferinde isteyen olmak istemiyorum bı yaklassin istiyorum. Cinselliği istemek sadece erkeğin hakkı mi? Zaten genel olarak temas bile etmiyor bana. Böyle böyle ne olucak bilmiyorum
Neden konuşmuyorsunuz ?

Hayır sizin de hakkınız. Boşanmaya hak talep edebilirsiniz bile. Ama bence uygun bir şekilde eşinizle konuşun tedavi olsun. Hayatınız normale döner umarım.

maleesef bir erkek en basindan oyleyse genelde oylede gidiyor.bizimde oyle hatta randevulasip sevisiyoruz yani sen dusun yarin aksam yada haftasonu oglen sevisecegiz gibi yoksa adamin yaklasacagi yok.yapi itibariyle kocam oyle gelip baslatmaz iliskiyi seninkide oyledir

X