Eşim çocuk istemiyor

Benim eşim de istemedi 4. Yılımıza girecez şimdi 3 aylık bir bebeğim var siziin dediğiniz gibi çok dilendim olsun yapsın diye sonra ne olduysa yapmaya karar verdi artık inanın o hiç istemediği zamanlardan sonra karar verip istediğinde ise geçerli bir cevabı yoktu kafalarına esince oluyor maalesef . Ama siz onu cezalandırın içimden yemek yapmak gelmiyor diyin yapmayın o ne talep ediyorsa yerine getirmeyin tabi biraz zaman verin 4 ay olmş bebeğinizi kaybedeli vücut hemen toparlamıyor

Başınız sağolsun öncelikle. Kaybınız sonrası eşinizin böyle hissetmesi normal. Biz kadınlar daha duygusalız hemencecik tekrar anne olayım o duyguyu tam olarak yaşayayım deriz ama erkekler olaya daha korkarak yaklaşıyor maalesef. 2 kere düşük yaptım ve 3.ye hamile kaldığımda eşim belirli bir süre bağ kurmadı bebekle. 3 ayı geçtikten sonra anca anca bağ kurdu bebekle sağlıklı düşünmeye başladı. Ama başlarda sürekli kaybetme korkusu yine aynı döngüye girmeye korkma gibi durumlar yaşandı. Yaşın genç eşinin de yaşında problem yok bence. Ben 32 eşim 36 yaşında mesela :) Bu konuda destek alabiliyorsanız almanızı tavsiye ederim. Dilerim sağlıcakla kucağınıza aldığınız o günleri de görürsünüz de tüm bu üzücü anları unutturur size

Yaş konusuna bence hiç takılma. 34 yaşında olsun farketmez ki artık insanlar geç yaşta çocuk sahibi oluyor. Biraz zaman geçsin ister nasıl olsa
Evet tabi ki öyle ama daha genciz işte ertelemeyelim istiyorum umarım oda ister. Sizinde kaybınız var eşinizin yaklaşımı nasıl?

Adam da çocuğunu kaybetmiş yahu ne cezalandırması? Onun da duyguları var ve belli ki korkuyor. Yemek yapma onu yapma bunu yapma diyerek ceza mı olur yapmayın lütfen

Adam da çocuğunu kaybetmiş yahu ne cezalandırması? Onun da duyguları var ve belli ki korkuyor. Yemek yapma onu yapma bunu yapma diyerek ceza mı olur yapmayın lütfen
Hayır şuan için demiyorum bakın vücudunun toparlanması lazım ama eşi 4 yıldır evli bu kadın başından beridir istemiş eşi yapmamış çocuğu sonradan da kaybetmiş bebeğini adam zaten çok istekli değil veya karar vermek için yıllarını alacak en azından bu sefer bu kadar zaman yıpratmasın diye dedm

Yok hayır başından beri isteyen oydu. Ben zamana bıraktım oda saygı duydu sağolsun doğuracak olan sensin diye. Açıkçası güzelce evliliği yaşadık gezdik tozduk. Sonucunda da çocuğumız oldu ama kötü sonuçlandı. Şu an o istemiyor ve ne zaman isteyecek bilemiyorum

Sanırım yanlış okudunuz konu sahibi ilk olarak istememiş sonradan karar verip yapmışlar ve şuan eşin istekli olmamasının tek sebebi bebeğini kaybetmiş olması

Evet tabi ki öyle ama daha genciz işte ertelemeyelim istiyorum umarım oda ister. Sizinde kaybınız var eşinizin yaklaşımı nasıl?
Bizim ortak kararımız tekrar denemek yönündeydi. Aslında kararı tamamen sana bırakıyorum hazır olman önemli demişti. Bende tam anlamıyla hazır mıyım bilmiyorum tekrar olsun istiyorum ama tekrar aynı şeyi yaşama düşüncesi bile tedirgin ediyor.

Sizinle aynı gruptaydık diye hatırlıyorum sanırım Ocak 2025 anneleri. (Umarım yanlış hatırlamıyorumdur) inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Evet insanında kaybı olunca korkuyla yaklaşması normal. Bakalım inşallah bizede nasip olur

Bionda yazan o cümleyi değiş önce kuzucumm. Sonra pozitif ol ve akışına bırak. Ben tekrar anne olacağına ve sürecin sağlıcakla tamamlanacağına inanıyorum en kısa zamanda tekrar o güzel duyguyu yaşayacaksın inşallah

Aynı fikride olmanız çok güzel. Korkularınız çok normal bende de var o korku. Bebişleri sağlıkla kucağımıza almadan da geçeceğini hiç sanmıyorum. O yüzden cesaret etmek durumundayız. İnşallah bu sefer ikimizde sağlıkla kucağımıza alırız

Çift terapisi deneyin sonuçta bu hakka girmek kimse kimsenin zamanını çalmamalı. Başınız sağ olsun bu arada

Evet doğru hatırlıyorsunuz Çarşamba günü doğuracağım. Dilerim siz de eşinizle olan bu süreci istediğiniz şekilde atlatırsınız ve güzel haberi alırız kalbinizi karartmayın lütfen gençsiniz ve enerjiniz yüksek olsun. Bir olan bir daha olacak diye bir kaide yok kural yok eşiniz de bunu anlayacaktır zamanla

İnşallah çok isterim sende üzülme lütfen gerçekten erkekler çok güçsüz böyle anlarda nasıl başedeceklerini bilmiyorlar. Kısa sürede fikri değişir hiç düşünme kendini bide bu sebepten üzme

Yaaa ne güzel rabbim bebişinize sağlık hayırlı ömür versin. Bende bu aya girdim gireli biraz daha duygusalım. 27 ocakta doğacaktı can kuşum nasip değilmiş
Öyle tabi ki bu tamamen bir denk gelişti illa olacak diye bir şey yok. Ben her şeye hazırım zorluklara da güzelliklere de eşimde hazır olsa mükemmel olacak. Yani en azından bir tarih Verde yine insna bekler. Böylesi bana çok yorucu geliyor bakalım hayırlısı diyorum

inşallah dediğin gibi olur canım

Çok teşekkür ederim Dilerim süreç en kısa şekilde sonuçlanır da ikiniz de mutlu sona ulaşırsınız. Ama terapiye gitmekte fayda var. Eşinizle empati kurarak konuşun ve teklif edin. Onu anladığınızı bilir düşünürse belki sizden güç alıp daha da yaklaşır bu düşünceye. Bazen erkekler bizi o kötü durumda gördükleri için tekrar aynı şeyi yaşamamızı istemedikleri için de istemeyebiliyorlar. İletişim en güzel yol. Konuşun ve terapiye gidin umarım anlaşırsınız

Ben güzelce ne hissediyorsam anlattım en ince detayına kadar. Hormonlarımdan bahsettim. Her şeyi biliyor çok açık iletişim kurduk ama zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende tamam zamanda veriyorum dedim. Birkaç ay daha bekleyeceğim olmazsa o zaman artık terapi şıkkını kullanabiliriz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…