- 6 Mayıs 2024
- 3.465
- 3.597
- 48
- 29
Bu konuyu açıp açmamak konusunda çok kararsız kaldım. Ama içim o kadar dolu ki. Evlendiğimizden beri çocuk isteyen bir eşim vardı. Ben ilk zamanlar çocuk istemedim. Evliliğimiz otursun biraz vakit geçirelim gezelim tozalım oda saygı duydu neticede ikimizde günün birinde çocuk istiyorduk. Her zaman en önemlisi senin hazır olman çünkü doğuracak sensin derdi. 4 yılın sonunda oğlumuz oldu ama kucağımıza alamadan kaybettik. Sorunlu bir hamilelik olduğu içinde bizim için çok korkutucu bir şey oldu. Eşime artık çocuk diyince tüyleri diken diken oluyor hele ki hamilelik diyince koşarak kaçmak istiyor. Bu beni çok üzüyor. Evladını kaybeden tüm anneler bilir ki yeni bir hamileliği çok isterler. Şu an ben vücudumu yeni bir hamilelik için hazırlıyorum. Aradan 4 ay geçti. Tabi ki uzun bir süre değil ama eşim ne zamana isterim bilmiyorum diyor şu an çocuk bana kabus geliyor diyor. Hani bir tarihimiz olsa şu zamana kadar kendimize zaman verelim desek insan bekler üzülmez ama şu an ne kadar sürecek bu süreç onu bile bilmiyorum. Tamam artık çocuk lafı açmayacağım 2 yıl mı 5 yıl mı 10 yıl mı dedim hiçç yok artık o kadar olur mu bile demedi. Ve 29 yaşındayım çok genç değilim. Çok üzücü. Gerçekten üzülüyorum. Çocuk yapmak için deneme yapsak ve olmasa diyeceğim ki nasibimiz değilmiş. Deneme bile yapmadığımız için çocuğumuz olmuyor bile diyemiyorum.
İşte böyle. O günden beri çocuk lafı hiç açmadım sabırla bekliyorum. Benim gibi olan hanımlar ne kadar süre sonra tekrar eşiniz çocuk istedi?
İşte böyle. O günden beri çocuk lafı hiç açmadım sabırla bekliyorum. Benim gibi olan hanımlar ne kadar süre sonra tekrar eşiniz çocuk istedi?