tatlım forumda sana uzun uzun nasıhat edecek ve kaynananı nasıl maymun edecegıne dair bi dunya sey yazabılecek bı arkadas var ama adını unuttum ınan.. oonun yorumlarını bı konuda okumustumda agzım acık kalmıstı...
kaynanasından cok cekmıs o arkadas, o da ona cektırmeye karar vermıs... kaynana aynen kocayı dolduruyor hatunun usrune salıyor falan fılan senın durumun gıbı...
neyse geleyım onun anlattıklarına: kaynanası bunu sureklı evıne cagırıyor, kızı falanda evdeyken, butun işleri buna yaptırıyor, kaynana gorumce oturuyor.. bu da temızlık yapıyor, kocasının gelme saatine yakın gıyıor kaynananın terlıklerını gezınıyor her yerde.... kocası gelıncede hala yerlerı sılmekle mesgulmus gıbı yapıyor, bak kocacım butun gun sıldım yerlerı ınadına terlıkle gezdı yaaa, yazık degılmı bana dıyor, hala siliyorum dıyor....
kaynanasıyla da tabi butun gun kavga halinde, kaynanası laf sokunca bu da hıc altta kalmıyor catır catır lafı gecırıyor, kocasının yanında da askım annenın ayakkabıları cok eskımış, gel ayakkabı alalım dıyor.. gıdıp alıyorlar, kaynanaya cıkıyorlar, kaynana baslıyor sıkayet etmeye oğluna karısını... oglu da anne sen nasıl ınsansın bak boyle boyle yapıyorsun ben goruyorum neler yaptıgını dıyor, sen ona laf edıyorsun ama o senı dusunup ayakkabı aldırttı bana dıyor kaynananın gozlerı fal tası gıbı acılıyor yenılmenın sinir kriziyle
daha neler neler yazdıydı da aklımda kalmadı...
sende politik davran. bu kaynanalar madem ogullarının yanında baska ogulları yokken bambaska oluyorlarsa sende oyle yap... yalnız buldunmu delirt kudurt kaynananı laflarınla... kocanın yanında annecım canım cıcım de... hedıyeler aldırt kocana ondan sonra otur ızle kaynananın sinir krizinden patlama filmini