Eşim çocugum kayınvaldem ben hayatımız

Öncelikle eşine şikayet etmekten vazgeçmelisin..Nasılsa işe yaramıyor daha kötü oluyor ne diye hala ısrarla söylersinki??

Daha sonra yapman gereken kendi kendini korumak olmalı..K.validen bişey diyosa cvbını anında verebilmelisin..

Nekadar sessiz durursan okadar ezerler..

Ayrıca yanlarnda hep mutlu görün ki k.waliden çıldırıp eşine şikayete başlasın ..Böylelikle eşin de anlar umarım..Ama sen k.walidenle tatrışmalarını hiç anlatma..Eşin gelip böyle böyle olmuş derse annen yanlış anlamış ben öyle demek istemedim de.Sakin davran..

tatlım forumda sana uzun uzun nasıhat edecek ve kaynananı nasıl maymun edecegıne dair bi dunya sey yazabılecek bı arkadas var ama adını unuttum ınan.. oonun yorumlarını bı konuda okumustumda agzım acık kalmıstı...

kaynanasından cok cekmıs o arkadas, o da ona cektırmeye karar vermıs... kaynana aynen kocayı dolduruyor hatunun usrune salıyor falan fılan senın durumun gıbı...

neyse geleyım onun anlattıklarına: kaynanası bunu sureklı evıne cagırıyor, kızı falanda evdeyken, butun işleri buna yaptırıyor, kaynana gorumce oturuyor.. bu da temızlık yapıyor, kocasının gelme saatine yakın gıyıor kaynananın terlıklerını gezınıyor her yerde.... kocası gelıncede hala yerlerı sılmekle mesgulmus gıbı yapıyor, bak kocacım butun gun sıldım yerlerı ınadına terlıkle gezdı yaaa, yazık degılmı bana dıyor, hala siliyorum dıyor....

kaynanasıyla da tabi butun gun kavga halinde, kaynanası laf sokunca bu da hıc altta kalmıyor catır catır lafı gecırıyor, kocasının yanında da askım annenın ayakkabıları cok eskımış, gel ayakkabı alalım dıyor.. gıdıp alıyorlar, kaynanaya cıkıyorlar, kaynana baslıyor sıkayet etmeye oğluna karısını... oglu da anne sen nasıl ınsansın bak boyle boyle yapıyorsun ben goruyorum neler yaptıgını dıyor, sen ona laf edıyorsun ama o senı dusunup ayakkabı aldırttı bana dıyor kaynananın gozlerı fal tası gıbı acılıyor yenılmenın sinir kriziyle daha neler neler yazdıydı da aklımda kalmadı...

sende politik davran. bu kaynanalar madem ogullarının yanında baska ogulları yokken bambaska oluyorlarsa sende oyle yap... yalnız buldunmu delirt kudurt kaynananı laflarınla... kocanın yanında annecım canım cıcım de... hedıyeler aldırt kocana ondan sonra otur ızle kaynananın sinir krizinden patlama filmini

Kayınvaliden görümcen sana her lafı söylüyor,evinin temizliğine kadar karışıyor sen gıkını çıkarmıyorsun.Bütün hıncını kocana çıkartıyorsun.Sürekli mızmızlanmak bir saatten sonra işe yaramaz.Çok kat'i bir şekilde kaynıvalidene,evinin temizliğini ve evinle ilgili diğer meseleleri sadece seni ilgilendirdiğini söylersin.Tavrını alırsın.Üniversite mezunu olup,çalışan bir kadınsan nasıl davranman gerektiğinin bilincinde olman lazım.Bu kadar sızlanmak boşuna.Biraz dik dur.Eşin senin koruyucun değil.Biraz da kendin kendini koru.

Hikaye anlat eşine . Sohbet ederken aaa iş yerinde ayşe var onun bi kuzeni var mış severek evlenmiş kayınvalidesi ile altlı üslü oturuyormuş. Başla kendi olaylarını değiştirerek anlat şüphelenmesin. Belki kendi hatalarını görebilir.

Niye anlatıyorsun bunu derse insanın kendi hayatına benzer hayatlar dikkatini çekiyor dersin.

Son düzenleme:
Bence esiniz yokken kayinvalidenizden hic cekinmeyin, disinizi bi guzel gosterin. Hatta cok ileri giderse affedersiniz ama su kavgaci cadi kadinlar gibi olun. Kayinvalideniz bakti maymun gozunu acti, pek o kadar ustunuze gelemez. Ayrica calisan bayansiniz, siz esinizin kazandigini yemiyorsunuz ki, alin teriyle paranizi kazaniyorsdunuz. Ve bence zaten kayinvalidenizin derdi sizi ayirmak deyil, sadece otarite kurmak istiyor. Ama anlarsa bu gelin benim de huzurumu kaciricak, bana fena laf soyliyecek, cekinir sizden. yavastan yavastan baslayin derim :)

(Ayrica acayip sinir oldum, migdesi bulansin bulanmasin, hamile kadindan hemde calisan bir hamile kadindan pipril piril temiz ev beklemek. Sen yapamiyosan oglu yapsin, yada tutsun birini. Insafsizliktir baska da bir sey deyil. Sanirim kontrol etme hirsi vicdaninin onune gecmis. Rabbim bizi oyle kayinvalide olmaktan korusun insallah)

gunaydın hayırlı cumalar..kusura bakmayın arkadaşlar yorumlarınız için saolun ben pek fazla giremıyorum o yuzden hepsını bıanda yazıp çıkıyorum.

görümcemın kayınvaldesı varda yok turkıyenın öbur ucunda bayramdan bayrama ya gıder yada cocuklar hasta ne bıleyım para yok sız para gönderın bız gelelım der saka degıl gercek bu ne yapsın o ınsanlarda torunumuzu görelım oglumuzu görelım dıye gönderırler parayı..nasılki kendi eşinin ailesi gelmedıgını ıstedı uzak tuttu benım aılemıde ıstemedı eşimin aklına girdi ailemi kovdurttu..

hamıleyken cok acılar cektım hep agladım yemek yıyemesdım görümce kv eşime şikayet ederdı.eşim üstüme gelirdi.offf hatırlamamk istemıyorum ((

ben eşimle mutlu olmak istiyrum arkadaslar bılıyorum soyleme eşine yazmışsınız ama yapamıyorum şimdi sizlerin yorumlarınızla dıkkat

etmeye başladım bakalım nasıl olucak. hanı kv görümce yuzlerını bıle görmek istemıyorum cok acı cetırdıler ve laf sokarak dewam

edıyor bende laf sokuyorum ama ben laf soyleyınce gururlarına dokunuyo benı eşime şikayet edıyolar kendılerı hiç bişey söylemmeiş

ben durduk yere onlara laf demişim gibi sonra sorunlu tartışma yaratan ben oluyorum nasıl bır oyun oynuyolar anlamış degilim ben

onlara karışmam allaha yakın bana uzak olsunlar isterım yok hep yanımdalar her sorun her tartışma onlardan kaynaklanır tavırları

konuşmaları ima dolu hep bana akıl verın yazmışsınız hepınız şöyle yap falan dıye bunları uygulayacagım hanı evlılıkler hep böylemı

hep dış etkenler olmak zorundamı??? neden ama benım kımseye bı kötülüğüm dokunmadı hep iyi oldum iyi olmaya calıştım

wuuu maşşallah ya bende öyle yapabılırmıyım ki ya..böyle bırıne ıhtıyacım var bana fikir wermesı için gercekten benım kv bır degıl iki

gibi görümcemde var ( bazen umursamıyorum ole olmaya calışıyorum onların dawrandıgı gibi yapıorum ama yine eşimin gözüne

batıyor oysa kendı annesı ablası oyle onlardan ögrendım onları örnek aldım diorum hayır onlar ole yapmaz öle olmaz onlar hatasız

kusursuz ınsan onlar bilir herseyıı...hatırlamak ıstemıorum ama doguma gidecegiz eşim annesıne sordu anne sabah kaçta kalkalım diye

olece kaldım ben içimden yuhh dedım annen doguracak sankı ben neyım anlamadım cook acılar var içimde ( derdım çoook bunu ıyı

bılıyorummm huzurlu olmak istiyorum ya tartışma ıstemıyorum ewladım için huzurlu bı yuva istiyorumm eşim benı anlasın (

kusura bakma ama öküzün tekiymiş kocan... sende cok pasıfsın... benım yanımda kocam oyle dıcek, dogurcak olan annenmı benmıyım dıye soylerdım! sonrada bi triple kalkar gıderdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…