İYİ akşamlar arkadaslar,uzun zamandır takıp edıyorum sızlerı,ıyıkı varsınız,ınsanın bılmedıgı tanımadıgı bırılerıne anlatmak istiyor,içini dökmek istiyor, şimdiden saolun aLLah RAZI olsun okudugunuz için..
o kadarcok seyler yasadım ki ...18 aylık ewlıyım unı.bıtırdım calısıyorum, CALIŞAN bır bayanım. ve yasananlar cok kötü esımın aılesıyle altlı üstlü oturuyoruz; hersey bır ımtıhandı benım hayatımda esimi cok sewdım ve sewıyorum hersey onun içindi, her laf sokmalar her dışlamalar ona hiç birşey anlatmazdım.
ilk ewlendiğimiz günlerde sonra aylar gectı, hamıle oldugumu ögrendim. Tabı bunu bıle kv le beraber gıttık ,cok zorlu bi hamılelık gecırdım.Ama sukur yaradana esımın aılesı hep dışladı, hele ki görümcem ewlı ,ıkı cocugu, esı hep kvdelerde ,hep orda.
Eşim dersanede calışır o yuzden ılk aylrda pek bişey anlamadık ewlılıkten. Ben hamıle ve hep kusuyorum esım derslerde gece gelıre we yuzunu sabah ıse gıdegımızde gorurdum. Gel zaman gıt zamn bız hep tartısırdık: yok ''ewı temızlemedın ''falan dıye. Kusuyorum o kokular fena yapıor ,kalkamıom bı gorumce gelıo :''ay sole dayayn, bole dayan ,ne aglıyosun aglama ne var aglanacak''. Kv ewı dolaşsın ben yokken bı su bardagı görsun oglunu doldurur esım bana laf soler bı kuzenlerı var gorumcemle bırlık olurlar hep bana laf sokarlar:'' işte ne kadar cok mıden bulanıyo, sen kendını cok dınlıyorsun ''falan.
ALLAHIM SABIR WER DEDIM HEP.AYLAR gectı dogum yaptım ve işte GERCEK YUZLERİ ORTAYA CIKTI EŞİM BANA OYLE İLGİLİ OYLE ILGILI ELLERIYLE YEMEK YEDIRIR SU ICIRIR GÖRUMCEM DAYANAMADI BU DURUMA KV DESEN oyle.Annem geldı bana bakmak için ona laf soledıler, oyle kırıldı ki ama benım için yanımda kaldıneler oldu neler ,hep tartışma, hep aılemı ewden kovdular.
Ben sezaryan amelıyatımla cocuguma tek başına baktım oyle agrılarkı şükür yaradanıma şimdi iyiyim ; ama EŞİMLE KÖTÜYÜS BEN ARTIK AILESINI OGRNDIM BENI KULLANMAK IÇINDI , IYI NIYETLER KV DERDI: ''SEN DOGUR COCUGA BAKICAM SENDE BANA BAKICAN YEMEK YAPICAN BANA HIZMET EDICEN'' DERDI .BEN BUNU YAPMADIM KENDI EWIMDE KENDI AILEMI KURDUM. KV DÜŞÜNCESI GÖRÜMCE GELIM DAMAT OGUL BİR OLSUN CÜNKİ; GÖRÜMCEM ,HEP KV VE BENIM EWLILIGIME KARISIR, HEP KVDE ORDAN HIC CIKMAZ .VARSIN CIKMASIN BENI ILGILENDIRMES.ANNESININ BABASININ EWI AMA BENIM EWLILIGIME KARIŞMASI ACITTI CANIMI ALAHA HAVALE ETTIM...
NEYSE UZATTIYORUM AMA ANLATMAKLA BITMEZ YASADIKALRIM RABBIM GÖRÜYORYA BU ARADA AILEM HEP ARKAMDA ASLA EZDIRTMEDILER BENI BIRAKMADILAR.BEN EŞİMLE HEP TARTIŞIORUM cunkı; kv bana davranısını, laf sokmalarını, görümcemın cocuklarına onların ayakkabılarını asagıya atın demelerını eşime soyluyorum. Ha onlar laf sokarsa bende laf sokuyorum,susmuyorum. Ama eşim onları görsun bılsın nasıl olduklarını istıyorum ama OLMUYOR ...
EŞİM ANNECI ANNESI MELEK TAMAM MELEK AMA BANA NELER YAPIOR, NELER SOYLUYOR .HEP TARTISIYORUZ .''SENIN ANNEN BUNU BUNU DEDI.'' DIYORUM, '' SEN NE KADAR KOTU DÜŞÜNÜYORSUN ,HERSEYİ FARKLI YORUMLUYOSUN.'' DIYO...
BEN NE YAPMALIYIM COK SINIR OLUYORUM SINIRIMI KONTROL EDEMIYORUM. EŞİM SESINI YUKSELTIRSE BENDE YUKSELTIYORUM.HEP TARTIŞMA, HEP KAVGA .KENDI MESELEMIZ DEĞİL ANNESININ GORUMCENIN YUZUNE AMA EŞİM ONLARIN NASIL ZALIM OLDUGUNU GÖRMUYO.BEN NE YAPAYIM NASIL BI YOL İZLEYEYIM YARDIM EDIN BI FIKIR VERIN MUTSUZUM(
Ben olsam annemi kovdukları an bende bebeğimi alıp çeker giderdim. Yok öyle bir dünya
Tavsiyem çalışıyorsun kiraya çıkın. KEsin ve net. O evden ayrılın yoksa çok daha huzursuzluklar seni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?