Eşim çocugum kayınvaldem ben hayatımız

toprakay

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
18
0
6
Antalya
İYİ akşamlar arkadaslar uzun zamandır takıp edıyorum sızlerı ıyıkı varsınız ınsanın bılmedıgı tanımadıgı bırılerıne anlatmak istiyor içini dökmek istiyor şimdiden saolun aLLah RAZI olsun okudugunuz için..
o kadarcok seyler yasadım ki 18 aylık ewlıyım unı bıtırdım calısıyorumCALIŞAN bır bayanım. ve yasananlar cok kötü esımın aılesıyle altlı üstlü oturuyoruz hersey bır ımtıhandı benım hayatımda esimi cok sewdım ve sewıyorum hersey onun içindi her laf sokmalar her dışlamalar ona hiç birşey anlatmazdım ilk ewlendiğimiz günlerde sonra aylar gectı hamıle oldugumu ögrendim tabı bunu bıle kv le beraber gıttık cok zorlu bi hamılelık gecırdım ama sukur yaradana esımın aılesı hep dışladı hele ki görümcem ewlı ıkı cocugu esı hep kvdelerde hep orda eşim dersanede calışır o yuzden ılk aylrda pek bişey anlamadık ewlılıkten ben hamıle ve hep kusuyorum esım derslerde gece gelırewe yuzunu sabah ıse gıdegımızde gorurdum gel zaman gıt zamn bız hep tartısırdık yok ewı temızlemedın falan dıye kusuyorum o kokular fena yapıor kalkamıom bı gorumce gelıo ay sole dayayn bole dayan ne aglıyosun aglama ne var aglanacak kv ewı dolaşsın ben yokken bı su bardagı görsun oglunu doldurur esım bana laf soler bı kuzenlerı var gorumcemle bırlık olurlar hep bana laf sokarlar işte ne kadar cok mıden bulanıyo sen kendını cok dınlıyorsun falan ALLAHIM SABIR WER DEDIM HEP.AYLAR gectı dogum yaptım ve işte GERCEK YUZLERİ ORTAYA CIKTI EŞİM BANA OYLE İLGİLİ OYLE ILGILI ELLERIYLE YEMEK YEDIRIR SU ICIRIR GÖRUMCEM DAYANAMADI BU DURUMA KV DESEN oyle annem geldı bana bakmak için ona laf soledıler oyle kırıldı ki ama benım için yanımda kaldıneler oldu neler hep tartışma hep aılemı ewden kovdular ben sezaryan amelıyatımla cocuguma tek başına baktım oyle agrılarkı şükür yaradanıma şimdi iyiyim ama EŞİMLE KÖTÜYÜS BEN ARTIK AILESINI OGRNDIM BENI KULLANMAK IÇINDI IYI NIYETLER KV DERDI SEN DOGUR COCUGA BAKICAM SENDE BANA BAKICAN YEMEK YAPICAN BANA HIZMET EDICEN DERDI BEN BUNU YAPMADIM KENDI EWIMDE KENDI AILEMI KURDUM KV DÜŞÜNCESI GÖRÜMCE GELIM DAMAT OGUL BİR OLSUN CÜNKİ GÖRÜMCEM HEP KV VE BENIM EWLILIGIME KARISIR HEP KVDE ORDAN HIC CIKMAZ VARSIN CIKMASIN BENI ILGILENDIRMES ANNESININ BABASININ EWI AMA BENIM EWLILIGIME KARIŞMASI ACITTI CANIMI ALAHA HAVALE ETTIM.
NEYSE UZATTIYORUM AMA ANLATMAKLA BITMEZ YASADIKALRIM RABBIM GÖRÜYORYA BU ARADA AILEM HEP ARKAMDA ASLA EZDIRTMEDILER BENI BIRAKMADILAR.BEN EŞİMLE HEP TARTIŞIORUM cunkı kv bana davranısını laf sokmalarını görümcemın cocuklarına onların ayakkabılarını asagıya atın demelerını eşime soyluyorum ha onlar laf sokarsa bende laf sokuyorum susmuyorum ama eşim onları görsun bılsın nasıl olduklarını istıyorum ama OLMUYOR EŞİM ANNECI ANNESI MELEK TAMAM MELEK AMA BANA NELER YAPIOR NELER SOYLUYOR HEP TARTISIYORUZ SENIN ANNEN BUNU BUNU DEDI DIYORUM SEN NE KADAR KOTU DÜŞÜNÜYORSUN HERSEYİ FARKLI YORUMLUYOSUN DIYO.. BEN NE YAPMALIYIM COK SINIR OLUYORUM SINIRIMI KONTROL EDEMIYORUM EŞİM SESINI YUKSELTIRSE BENDE YUKSELTIYORUM HEP TARTIŞMA HEP KAVGA KENDI MESELEMIZ DEĞİL ANNESININ GORUMCENIN YUZUNE AMA EŞİM ONLARIN NASIL ZALIM OLDUGUNU GÖRMUYO.BEN NE YAPAYIM NASIL BI YOL İZLEYEYIM YARDIM EDIN BI FIKIR VERIN MUTSUZUM (

Ayyyy yazilandan bisi anlayim diye okurken sasi oldum vallah... Hatali yazim hep oluyor ama yani bukadarida masallah... Anladigim kadariyla yorum yapayim... Biraz uzaklasmayi deneseniz, ailenizde arkanizdaymis anladigima göre, esinize sizi kabetme duygusunu tatdirin ondan sogudugunuzu gösterin, biraz bi ara verin cocugunuzla ilgilenin onalrdan uzak durun derim, baska türlü anlamiycaklar gibi...Allah yardimciniz olsun...

Allah rızası icin bir paragraf, bir virgül ne bileyim bir uç nokta. Bilgisayar neyse de tabletten okurken kor olucam bir gün.

Eşinizin sizi korumasını beklemeyin kendi kendinizi koruyun. Tam olarak naptılar anlamadım ama laf mı sokuyolar siz de onlara cevabını verin siz de laf sokun..

Eşinize de hiç bir şey anlatmayın. Madem anlatınca kavga çıkıyo e bide altılı üstlü kavgaları duyuyolar!

Siz de lafın altında kalmayın bırakın az da onlar şikayet etsin

Ben noktaya da razıydım. Yani bütün işaretleri kullanmana gerek yoktu. Kısacası hiçbir şey anlamadım.

böyle yazı yazana yorum yapamam yazık ama bize de, bi solukta yazmışsın ama ben bi solukta okuyamadım kusura bakma.

Konunuza bi el atın.. Kapkara kara delik gibi okuyamadım.

ben biraz noktalama koydum sizler için

arkadaslar kusura bakmayın oyle doluyumkı hemen yazıp kapattım pc. eşim sosyal medyayı kullanamama karsı ben o yokken bakabılıyorum face twıtter bunları kapattırdı kıskanıyormuş.sebeb bu.

konuma gelınce taşınma cok zor rabbım yardm ederde esımın gözü aılesıne karsı açılır anlarsa belki.:

arakadaslardan biri eşine şikayet etme demiş ama olmuyor bilsin istiyorum çünki içim içimi yiyor. sonrası tartışma dedim susayım soyleemeyeyım olmuyor.

biraz daha bahsedeyım eşim dershanede calıştıgından hafta içi farklı saatlerde ewde oluyor tabi bunu kv fırsat bılır ben yokumy aewı

gezer bakar dolasır ben bunu sonra öğrendim tartıstıgımızda ewın temızlıgı bıle onun istedıgı gibi olsun ister eşime bak bunu bunu şoyle

yapmamış bu bardagı bura niye koymu neden bu yeri sılmemış diye eşime benım acıgımı göstermış yanı bı acık arama peşinde akşam i

işten geldim yorgunum ve o zamnlar hamıleyım ben bulantılarım için zofran kullandım o derece kusmalarım ki zofranı kullanan varsa

bılır bnu yazma sebebım hamılelıgımın bu denlı zor oldugu..neyse eşimin suratı asık noldu cevp yok afra tafra hep ben ısrar ettım sonra

başaldı söylenmeye yapmıyosun sılmıyosun vsvsvsv tartışma bu sebebten hamıle kadınla tartısılırmı neyse kv cıktım oyle mutlu oyle sen

şakrak bı oynamadıgı eksık... daha buna benzer bır suru şey eşim önce annesının lafını dinler sonra benı kı bazen dınlemeye gerek bırakmaz annesı konuyla ilgili ne anlatmışsa doğru kabul eder bana oyle davranışlar sergıler

Ben olsam annemi kovdukları an bende bebeğimi alıp çeker giderdim. Yok öyle bir dünya

Tavsiyem çalışıyorsun kiraya çıkın. KEsin ve net. O evden ayrılın yoksa çok daha huzursuzluklar seni bekliyor

Ben olsam annemi kovdukları an bende bebeğimi alıp çeker giderdim. Yok öyle bir dünya

Tavsiyem çalışıyorsun kiraya çıkın. KEsin ve net. O evden ayrılın yoksa çok daha huzursuzluklar seni bekliyor

o an yapamadım ama sonraları dedım eşime giderim falan dıye tabi eşim olmaz benım yanımda olucan sen dedı biz aileyis dedi benle bunlarıder ama ne zamn kv ile konussa 360 derece degısır herseyıyle hatta ben dogum yaptımdan bır gün sonra kv eşimin sewgililerini saydı hemsire ve ebelere gösterdıgı kısları saydı ben sınır oldum agladım ama onlara demedım noldu dediler ağrım çok fazla dayanamıcam dedım kv herkesın yanında döverım senı tokatlarım neymıs bu acı neymış dayanılmayacak ddedı ben bunları cok zamn sonra eşime anlattım artık içim içimi yedı ama SUÇLU BEN OLDUM ZAMANINDA ANLATMAMIŞIM NIYE SIMDI ANLATIYOMUŞUM NEDEN ANNESINI SUÇLUYOMUŞUM NE VARMIŞ BUNDA tartıştık sonuc olarak yıne sonra esım kv ile konustu artık o ne dedı ne anlattıysa eşim bana soguk davranmaya başladı GİDERİM AİLEMİN YANINA dedım bı kac tartışmada ıyı napayım gitt dedi önmesemez gibi yanı bu konudada kv bişey dediki ondan böle ben ne yapmalıyım eşimle mutlu olmak istiiyorum hem bır cocugumuz var

Blöf yapma giderim yaparım gibi... Git bak bakalım nasıl tutuşup geliyor. Kayınvaliden çirkefleştiğinde aynı tonda cevap ver meela demiş ya sana tokat atarım döverim vs. Hadi bi vur bakalım deseydin Ezdikçe ezmeye çalışıyorlar bu kayınvalideler kendimden biliyorum. İlk başlarda sussaydım pıstırabilseydi beni aynı şeyleri bende yaşardım eminim. Ama ben hiç ezdirmedim ne kendimi ne ailemi. Böyle de olması gerekir biz onların kulu kölesi değil Allah ın emanetiyiz. Daha çok sevip sahip çıkacaklarına böyle yapıyorlar işte

Şimdilik hiç şikayet etme eşine. Ama kayınvaliden sana bişey söyledi mi altında kalma. Saygısızlık falan değil bu kendini ezdirme. Sen bir bireysin o senin sahibin değil

kv eşini doldurduğunda söylenme eşine,annen söyle yaptı annen böyle yaptı diye. eşinle çok güzel vakit geçirirken, o mutluyken sakin sakin söyle. tartışmadan ve annesini suçlamadan. sadece hisettiğin kötü duygulardan bahset. kırılıyorum, yıpranıyorum, üzülüyorum falan de işte. biz şikayet edince ters etki yapıyor. eşlerimiz tarafından sorun bizdeymiş gibi algılanıyor.

ben olsam yavrumuda alır giderim ayrı eve çıkana kadar başka bir semtte evime dönmem ne bu ya hamile kadına temizlik falan ben hiç temizlik yapmadım hamileyken ahhh biraz cesur olsan yinede durumu yaşayan sensin hakkında hayırlısı olsun

Görümcenin kayınvalidesi yok mu ?
Madem gelinler kayınvalideye gidiyor,görümce neden hep annesinde ?

Ailemi kovdular derken,ciddi ciddi defol mu dediler yoksa tavır mı yaptılar ?

Üniversite mezunuyum,çalışan kadınım demişsin.Kendine reva gördüğün hayat bu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…