• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çıkarları olmazsa giderlerimi karşılamıyor...

Konunun tamamını , yorumlarla beraber yeniden okumanızı öneririm.

Verdiğiniz tavsiye de , dolaylı ve dolaysız zararlara yol açabilecek bir tavsiye.

Tavsiye içeriğiniz , yalan söyleme ve hırsızlık teşviki içeriyor. Uygulanması halinde ; savunmasında sizin adınızı verse sizi de suç eylemine bağlıyor olacak.
Türkiye şartlarında eşinden gizli birikim yapan nice kadınlar var.
Hem bu bir suç ise Türkiye şartlarında en basit suçtur diye tahmin ediyorum.
Bişicik olmaz 🙃

Bişicik olmaz 🙃

Bu tavsiyeyi uygulayacak insanın, yaşayabileceği istenmeyen durumları da göz ardı ediyorsunuz.

Evlilik içerisinde edinilen mallar ortaktır. Kadın veya erkek, bireysel çıkarları için dürüstlükten sapmadan da yollarını ayırabilirler.

İğrendiğiniz adam yüzünden vazgeçecek kadar değersiz mi canınız?
Hadi kendinizi umursamıyorsunuz ya çocuğunuz?
Ben anne olduktan sonra Allah’a “evlatlarımı bana bağışla, benide onlara bağışla” diye dua ediyorum. Çünkü benim kadar onları koruyup kollayacak kimse olmadığını biliyorum. Ayakları üzerinde durana kadar evlatlarım kadar kendi varlığımıda düşünmem gerekir.
Bir insan bir şey yapmak isterse önünde dağ olsa duramaz. Ama o yapmak istediği şey için konfor alanını bozacak, yaşayacağı zorlukları, daha çok yorulmayı göze alacak.

Senelerdir iğrendiğiniz bu adamdan kurtulmak için nasıl bir çaba gösterdiniz?
Çalışıp hayatınızı kazanmak için neler yaptınız?
Bu kararı vermenizde ki tek engel gerçekten öne sürdüğünüz bahaneler mi, kararsızlığınız mı?

Etkisi varsada kendisi kendi için endişelenmeli ben napabilirım bu durumda.. ben ondan senelerdir iğreniyorum ki tek sebep hastalık değil beni önemsemeyinxe iğrendim konuştuklarımı dinlemeyince iğrendim beni sokak ortasında dövdü iğrendim hepsini alkollüylen yaptı kendi kendime affetmek zorunda kaldım.. şimdi diyeceksiniz neden affettin bi sebebim var ki kimseye söyleyemiyorum.. o sebep gerçekleşse 1 gün dayanmam..
Hayatında biri var, onun seni kurtarması için bekliyorsun? Aklıma bu geldi başka ne olabilir ki?

Bu tavsiyeyi uygulayacak insanın, yaşayabileceği istenmeyen durumları da göz ardı ediyorsunuz.

Evlilik içerisinde edinilen mallar ortaktır. Kadın veya erkek, bireysel çıkarları için dürüstlükten sapmadan da yollarını ayırabilirler.
Ay yapmayın Allah aşkına ortada dürüstlük yok ki.
Bir adam çalışıyorsa elde ettiği kazançta çocuğunun ve karısının da hakkı var? Onlara hak olan rızkı vermiyor ve tek başına zaptediyor. Üstüne gecelere kadar alkol alarak onların rızkını belkide gayri ahlaki şeylere harcıyor. Böyle bir durumda eşinden gizli para biriktiren kadına ne hukuk nede dini değerler hırsızlıkla suçlamaz.
Bugün boşanma davasına eşinin maddi yükümlülüklerini yerine getirmediğini yazsa bu boşanma için geçerli sebep sayılır.

Bir adam çalışıyorsa elde ettiği kazançta çocuğunun ve karısının da hakkı var? Onlara hak olan rızkı vermiyor ve tek başına zaptediyor. Üstüne gecelere kadar alkol alarak onların rızkını belkide gayri ahlaki şeylere harcıyor. Böyle bir durumda eşinden gizli para biriktiren kadına ne hukuk nede dini değerler hırsızlıkla suçlamaz.
Bugün boşanma davasına eşinin maddi yükümlülüklerini yerine getirmediğini yazsa bu boşanma için geçerli sebep sayılır.

Yorumumu hangi mesaja karşılık yazdığımı da okuyun lütfen. Olası adli sonuç ve olasılıkları, dile getirmemize gerek olmadığını düşünüyorum.

Boşanmayı istemekte yeterli sebep ; konuda: boşanma sebebi olabilecek ve ek tazminat hakkı dahi doğurabilecek çok fazla sebep mevcut zaten.

Ne güzel söylediniz tüm sözlerinize hak verdim önce ki 3 aylık ayrı kalma sürecinde ayrılıcaktık üstündeki tüm mallardı arkadaşının üstüne geçirdi yani suçsa ortak mallarimi kaçırdı onun yaptığı öyle büyük suçlar var ki🤷🏻‍♀️

Neden boşanıp nafaka almıyorsunuz? Daha sonra iş bulursunuz?

Net olalım. Eşinle cinsellik yaşamadığın için maddi isteklerini karşılamıyor. Eğer cinsellik yaşarsan maddi isteklerini karşılayacak

Bak bu üstteki paragrafı iyi oku. Kocanın seninle ilişkisi ticarete dönmüş. Para istiyorsan seks yap diyor. Sen beden işçisi misin?

Ölümü falan düşünmeyi bırak. Böyle bir herif için hayatından vazgeçmek mi? Hayattan hiç bir şey için vazgeçilmez.

Belki bu adamla isteyerek evlenmedin ailen zorladı, belki de severek umutla evlendin ama bu sonucu değiştirmez. Yapabileceğin tek şey silkelenip ayaklarını yere sağlam basmak. Böyle bir herifle yaşamaya devam etmeyi başaran biri her şeyi başarır. Boşan ve hayatına bak.
Değersiz olan sen değilsin o. Umarım ciddiye alırsın.

Bişicik olmaz 🙃
Ne iğrenç yollar gösterdiğinizin farkındaymısınız acaba

Hedefine ulaşana kadar paraları sakla sonra tüy sizce bu kadının kocası yanına bırakırmı

Onu da geç o para birikene kadar bir 5 yıl geçti diyelim o yıllar içinde sizin önerinizle herşeye sustu ılımlı oldu sonuç kendini boynuzlayan heriften hamile kaldı sonuç hastalık belirtisi olduğunu düşündüğü heriften hastalık kaptı ki bebege bile geçebilir

Akıl akıl gel … takıl

Konu sahibi boşan neyi bekliyorsun aylık 30 binin hatırına hastalıkmı kapmak değer hergün o huzursuzluga katlanmak mı değer sokakta bile dayak yedigin herife seni mecbur eden kaynak ne

Canına gururuna değer veren hiç bir insan bahane ne olursa olsun şöyle bir herife katlanmaz aç kalır yokluk çeker bir gün kalkar ayağa

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için tek amacım işimi kurmak.. hakkım olanı mahkeme zaten bana verir çünkü ben ona 10 yılımı verdim bazı şeylerde hakkım... ve inanın öyle sakinimki ona karşı derdimi paylaştığım birkaç arkadaşım var Allah sana peygamber Sabri vermiş diyorlar tek korkum bu kadar üzüntünün sonucunda akıl sağlığımı kaybedexek olmam.. inşallah bu olmadan kurtulabilirim..
Bu zamanda boşanmak için "kendi işini kurmayı beklemek" , duyduğum en hoş bahane :-) Ben şunu anlıyorum siz asla boşanmayı düşünmüyorsunuz. Halinizden memnunsunuz. Peki niye anlattınız bunları bize?

hastalık şu an şüphe aşamasında bunu ispatlaman lazım.ayrıca ölmek yerine boşan canından kıymetli mi ki?

Bulasmistir zaten buyuk ihtimalle size gidin bi test verin sonra bu tantanayi yaparsiniz. Cinsel iliskiye girip de bulasmama ihtimali yok gibi bir sey. Adam bilerek kendine bulastirmamis sonucta. 10 kisiden 5i hpv pozitif zaten. Direk kanser demek degil bu. Asisini olursunuz.

İyi akşamlar hanımlar derdim öyle büyükki ama sizi yormamak iÇin en azaltılmış şekliyle anlatıcam..
kocam benden 1 yaş büyük ve henüz olgunlaşmış birisi değil aile konusunda defalarca aldatılmama rağmen artık ona gücenmemekle birlikte evliliğime devam etmek zorunda bırakıldım.. sorunum şu 3 aylık bi ayrılıktan sonra barıştık fakat onda bi hastalık belirtisi görmeye başladım cinsel yolla bulaşan bi virüs ve kadınlara geçince ölümcül hastalık yapıyor bu sebeple yaklaşık 2 aydır soğudum iğreniyorum fakat elimde kocaman bi sebep var hastalıktan korkuyorum ve bu hastalık iÇin doktora gitmiyor üstüne beni suçluyor abartıyosun diyor olmayan bişy belirti vermezki abartmıyorum korkumda haklıyım buna rağmen hergün isyan ediyor en son konu şeye kadar geldi sen benim ihtiyaçlarımı gidermiyorsun bende seninkileri gidermiycem dedi hesabımdaki tüm paramı aldı ve ihtiyaçlarını gidermiycem diye beni yoklukla tehdit ediyor benim istediğimse onca acımasızlığı telafi etmesi o telafi etmiyor böylece aramız açıldıkça açılıyor gece yarıları 1 den sonra alkollü geliyor gelio uyumamamı bekliyor bu bile bi sorun oluyor onun iÇin sabaha kadar küfür ediyor uyuduğum iÇin onun kölesi olmadığım iÇin Artık aklım durdu sadece ölmek iistiyorım
Ölmekten başka seçiminiz var mesela BOŞANMAK. sizi devamlı aldatan üstelik hastalık bulaştırmaya çalışan bir adamla hala evli kalmakta neden ısrar ediyorsunuz. canınıza mı susadınız ?

Kocanızdan midem bulandı. Bu kadar da olmaz. Ya hiç ama hiç kimse böyle insan yerine konmadığı evlilikte kalmamalı. Çocuk yok anladığım kadarıyla. Yapmayın. Neden korkuyorsunuz ki aile desteği şart degil. Pazarda mantı satarak geçimini sağlayan ama kimseye minnet etmeyen onca kadın var. Lütfen sizde bi yerden başlayın aklınızı basınıza toplayın. Bir de son olarak o pisliğin ihtiyaçlarına da tükürerek yazımı sonlandırayım.

Mal, mülk, para sagliginizdan daha mi kiymetli? Bosanmak icin dava acar acmaz direkt cocugunuz icin iştirak nafakasi baglanacak. Esinizin geliri aylik 30binmis. Iyi bir nafaka baglanir diye tahmin ediyorum.

Derdimi paylaşmak istedim 3. Bi göz nasıl görüyor diye çünkü ben yakınlarıma anlatamıyorum... güçsüz görülmemek için
Cok kotu gorunuyor malesef :( bundan sonra akilli davranin, para biriktirmeye, elinizi guclu tutmaya calisin, uygun zamanda da adama tekmeyi basin.

Back