• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Çıkarları olmazsa giderlerimi karşılamıyor...

Ben işin sağlık kısmına odaklanıyorum şu an. Diğer kısımlara yazıp da daha da sinirlenmek istemiyorum çünkü. Neyse.

Nedir bahsettiğiniz virüs? HPV mi? HIV mi? Virüs olduğuna emin misiniz? Hastaneye götürmüyor demişsiniz, nasıl anladınız enfekte olduğunuzu?
Siz boşa okuyorsunuz hayatım. Bak kendince teşhiş koymuş. İnternette 20 türü var diyor Hpv’nin. Erkeklerde de kanser oluyormuş. Hayır hangi hastalık cinsiyet ayırıyor ki? Ben oraya takıldım.

Siz boşa okuyorsunuz hayatım. Bak kendince teşhiş koymuş. İnternette 20 türü var diyor Hpv’nin. Erkeklerde de kanser oluyormuş. Hayır hangi hastalık cinsiyet ayırıyor ki? Ben oraya takıldım.
dur bakalım anlarız şimdi konu sahibi nasıl anladığını bi söylesin de :)

Konu sahibi biraz daha anlatsan da aydinlansak. Elinizde kocaman sebep olması için adamın hastalık kapmasına gerek mi var defalarca aldatildim diyorsunuz. Hastalığı kapmasa okey miydi yani?

Bu Hpv virüsünün belirtisi oluyor kasıkların arasında böyle minik üzüm gibi et benleri çıkıyor erkekler de en büyük belirtisi bu ve ben bunun iÇin doktora gitmelisin test olmalısın dediğim halde gitmedi beni abartıyor uyduruyor olarak görüyo🤷🏻‍♀️

Calismazsa parasi olmaz saniirm ya parasini almis
Ama konu sahibi ayrilmak cozum burda sanki
Bence adam kendi verdiği parayı almış. Çalışan insan ihtiyaçlarımi karsilamiyor demez ki. Ki bunu da çekmez direkt çeker gider. Barismak zorunda birakildim vs demiş ama eksik anlatim bir şey anlaşılmıyor.

Bu Hpv virüsünün belirtisi oluyor kasıkların arasında böyle minik üzüm gibi et benleri çıkıyor erkekler de en büyük belirtisi bu ve ben bunun iÇin doktora gitmelisin test olmalısın dediğim halde gitmedi beni abartıyor uyduruyor olarak görüyo🤷🏻‍♀️
Bişi soracam neden boşanmıyorsun? Nedir yani bu evliliğin olayı

Konu sahibi biraz daha anlatsan da aydinlansak. Elinizde kocaman sebep olması için adamın hastalık kapmasına gerek mi var defalarca aldatildim diyorsunuz. Hastalığı kapmasa okey miydi yani?
Bilmiyorsunuz ki neler yaşıyorum nelerle savaşıyorum sadece kendime yetebileceğim günü bekliyorum yoksa hergün cehennem bide öyle bi narsistki asla kendini hatalı görmez ve hergün bi şekilde beni hayata küstürürki güçlenemiyim. Tüm paramı çekmeside gidemiyim diye..

Ailenize gidemiyor musunuz. Yani anlasamiyorsunuz şu an ve hastalık var diyorsunuz. Dediğiniz et beni gibi lekelerin HPV olduğuna emin değilsiniz çoğalıyor mu git gide.
Adam madem HPV niye o kadar rahat ve ayakta.
Tek sorun HPV de değilde. Geri gelmeniz kötü olmuş. Rabbim yardımcınız olsun 💚

Bilmiyorsunuz ki neler yaşıyorum nelerle savaşıyorum sadece kendime yetebileceğim günü bekliyorum yoksa hergün cehennem bide öyle bi narsistki asla kendini hatalı görmez ve hergün bi şekilde beni hayata küstürürki güçlenemiyim. Tüm paramı çekmeside gidemiyim diye..
E tamam bilmiyoruz da anlatın diyoruz. Kartiniz onda mi nasil cekiyor paranizi. Sizin kendi kazanciniz mi yoksa onun verdigi para mı?
Barismaya nasil zorlandiniz? Aileniz ne diyor?

Ailenize gidemiyor musunuz. Yani anlasamiyorsunuz şu an ve hastalık var diyorsunuz. Dediğiniz et beni gibi lekelerin HPV olduğuna emin değilsiniz çoğalıyor mu git gide.
Adam madem HPV niye o kadar rahat ve ayakta.
Tek sorun HPV de değilde. Geri gelmeniz kötü olmuş. Rabbim yardımcınız olsun 💚
Annem yok benim vefat etti babam yeni biriyle evlendi ben yapamam o evde.. erkeklere bi etkisi yok bu virüsün

E tamam bilmiyoruz da anlatın diyoruz. Kartiniz onda mi nasil cekiyor paranizi. Sizin kendi kazanciniz mi yoksa onun verdigi para mı?
Barismaya nasil zorlandiniz? Aileniz ne diyor?
Biz ortak kazancımızı benim hesabıma atıyoruz ben az koyabiliyorum çünkü resmî bi işim yok. Ama onun kazancı aylık 30 bini buluyor ve bana atıyor tartışma sırasında gönder hesaptaki parayı diyince gurur yapıyorum.. ve atıyorum.. bi kere beni parasıyla susturmaya çalışıyor her zülmüne boyun eğmemi bigün kendime yeterince yetebilirsem bu hayatı çekmiycem..

İyi akşamlar hanımlar derdim öyle büyükki ama sizi yormamak iÇin en azaltılmış şekliyle anlatıcam..
kocam benden 1 yaş büyük ve henüz olgunlaşmış birisi değil aile konusunda defalarca aldatılmama rağmen artık ona gücenmemekle birlikte evliliğime devam etmek zorunda bırakıldım.. sorunum şu 3 aylık bi ayrılıktan sonra barıştık fakat onda bi hastalık belirtisi görmeye başladım cinsel yolla bulaşan bi virüs ve kadınlara geçince ölümcül hastalık yapıyor bu sebeple yaklaşık 2 aydır soğudum iğreniyorum fakat elimde kocaman bi sebep var hastalıktan korkuyorum ve bu hastalık iÇin doktora gitmiyor üstüne beni suçluyor abartıyosun diyor olmayan bişy belirti vermezki abartmıyorum korkumda haklıyım buna rağmen hergün isyan ediyor en son konu şeye kadar geldi sen benim ihtiyaçlarımı gidermiyorsun bende seninkileri gidermiycem dedi hesabımdaki tüm paramı aldı ve ihtiyaçlarını gidermiycem diye beni yoklukla tehdit ediyor benim istediğimse onca acımasızlığı telafi etmesi o telafi etmiyor böylece aramız açıldıkça açılıyor gece yarıları 1 den sonra alkollü geliyor gelio uyumamamı bekliyor bu bile bi sorun oluyor onun iÇin sabaha kadar küfür ediyor uyuduğum iÇin onun kölesi olmadığım iÇin Artık aklım durdu sadece ölmek iistiyorım
Peki sormak istediğiniz nedir tam olarak?

Evliliğe devam ederseniz bu pisliğin elinde kalacaksın gibi hissettim. Can güvenliğin olduğunu düşünüyor musun? Bugün uyuyorsun diye küfür eden yarın iyice kuduracak, ne yapacak?

Annem yok benim vefat etti babam yeni biriyle evlendi ben yapamam o evde.. erkeklere bi etkisi yok bu virüsün
Şu an olduğunuz evden daha mi kötü üvey annenin olduğu ev. Siz daha iyi bilirsiniz tabi ki. Ama erkeklere de etkisi oluyordu bunun çok tehlikeli diye biliyorum eşiniz belki de değil . Doktora gitmeden fotoğraf ile siz gösterseniz doktor tanı koyar mi acaba

Biz ortak kazancımızı benim hesabıma atıyoruz ben az koyabiliyorum çünkü resmî bi işim yok. Ama onun kazancı aylık 30 bini buluyor ve bana atıyor tartışma sırasında gönder hesaptaki parayı diyince gurur yapıyorum.. ve atıyorum.. bi kere beni parasıyla susturmaya çalışıyor her zülmüne boyun eğmemi bigün kendime yeterince yetebilirsem bu hayatı çekmiycem..
Anladım. Çocuğunuz kaç yaşında? Kreşe falan gidebilecek yaşta mı? Çalışmadan düzenli bir iş olmadan kendinize yetemezsiniz.
Çocuğun ihtiyaçlarıni karsiliyor mu?

Back