- 16 Eylül 2017
- 6
- 2
- 6
- Konu Sahibi Fusyabegonvil
Merhabalar kızlar. 4 yıldır evliyim Eşim 115 kilo falan oldu uzun zamandır bu kiloda veremiyor. Aslında veremiyor değil bahaneleri çok zamanıda var ama spor yapmak asla istemiyor. Deli gibİ abur cubur yiyor ama hiçbir şey yemiyorum ki ne yiyorum diyor. Ben 180 boyunda 58 kiloyum güzel bir bayanım. İlk evlendiğimizde 95 kilo falandı boyu 187 olduğundan kötü görünmüyordu Onun balık etli olması beni rahatsız etmiyordu . Fakat şimdi göbeği o kadar büyüdü ki. Bahaneleri çok fazla ne söylesem ne kadar uyarsamda ben çok yaşamak istemyiorum zaten olsun yansın gibi hayattan soğumuş beklentisiz sözler sarf ediyor. Kilo onuda mutsuz ediyor cinsel hayatımızdan memnun değilim hemen yoruluyor. Oda farkında kilonun hayatımızı kalitrsizleştirdiğini ama bir çabası yok. Üstüne üstlük çok üzülüyorum böyle amann erken ölürüm işte falan gibisinden şeyler söylemesine daha 30 yaşında. Benimde hayat enerjimi söndürüyor üzülüyorum. Nasıl kendine saygı duymasını öğreticem bilmiyorum?? Yaşayanlar ve fikirleri olablar cevap verirse memnun olurum.
Son düzenleme: