Eşim boşanmak istiyor sürekli

altus34

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
29
9
25
Daha önce farkli bir hesaptan durumumj izah etmiştim o hesaba giris yapamadim kısaca anlatabilirim insallah 7 senelik evliyim 3 çocuk var görücü usulü ile evlendm evlendigimde guzel genc biriydim eşim ise çirkindi cok zayıftı gecen sene 3.dogumdan sonra kaynana baskisindan dolayi tessetture girdim ve bunalima girdim resmen belimde olan sacimi hep kestim bu arada eşimde bana olan yaklaşımi degisti bir sure sonra. 2024 yılinda sosyal m. Videolar atmaya başladi bu arada kilo aldı dövme yapti giyimini degistirdi tesettur bana yakışmadı acikcasi beni 10 yaş daha fazla büyüttü bu arada dün aksam eşim bosanmak istedigini hayatinda biri olduğunu bana yetmiyorsun dedi cinsel için .bu arada 2024 senesinde cinsel anlamda esim duzeldi öncesinde 5 dakikada bitiyordu
Ben bugun sorduğumda benden bunaldigini sırf eve erken gel ailece sohpet edek dedigim için bunaltmisim ne yapacağımı bilmiyorum artık telefon sifresini 3 4 aydir söylemiyor gecenin 03.30 o uyurken ben stresten uyuyamiyorum amacı ne sizce eşimin ne yapmaliyim

Daha önce farkli bir hesaptan durumumj izah etmiştim o hesaba giris yapamadim kısaca anlatabilirim insallah 7 senelik evliyim 3 çocuk var görücü usulü ile evlendm evlendigimde guzel genc biriydim eşim ise çirkindi cok zayıftı gecen sene 3.dogumdan sonra kaynana baskisindan dolayi tessetture girdim ve bunalima girdim resmen belimde olan sacimi hep kestim bu arada eşimde bana olan yaklaşımi degisti bir sure sonra. 2024 yılinda sosyal m. Videolar atmaya başladi bu arada kilo aldı dövme yapti giyimini degistirdi tesettur bana yakışmadı acikcasi beni 10 yaş daha fazla büyüttü bu arada dün aksam eşim bosanmak istedigini hayatinda biri olduğunu bana yetmiyorsun dedi cinsel için .bu arada 2024 senesinde cinsel anlamda esim duzeldi öncesinde 5 dakikada bitiyordu
Ben bugun sorduğumda benden bunaldigini sırf eve erken gel ailece sohpet edek dedigim için bunaltmisim ne yapacağımı bilmiyorum artık telefon sifresini 3 4 aydir söylemiyor gecenin 03.30 o uyurken ben stresten uyuyamiyorum amacı ne sizce eşimin ne yapmaliyim
Şifreyi öğrenip napcaksın adamda şüpheli davranış yok açıkca hayatımda biri var demiş zaten yani bu bildiğiniz bir şey şüpheden arkası aranacak bir şey değil adam amacını da söylemiş boşanmak eee sizi aldatan adamdan daha sizin boşnmak istemeniz lazımken daha da ne yapmalıyım mı diyorsunuz

Şifreyi öğrenip napcaksın adamda şüpheli davranış yok açıkca hayatımda biri var demiş zaten yani bu bildiğiniz bir şey şüpheden arkası aranacak bir şey değil adam amacını da söylemiş boşanmak eee sizi aldatan adamdan daha sizin boşnmak istemeniz lazımken daha da ne yapmalıyım mı diyorsunuz
muhtemelen geri dondurmek icin taktik istiyor ama sadece kendini yipratir :KK43: sineye cekmesi zor seyler bunlar

Eşiniz sizi aldattığını itiraf etmiş. Boşanmalısınız. Ayrıcı kimsenin baskısıyla tesettüre girmemeliydiniz.
Evet haklısınız orda büyük bir hata yaptim tesetture girdikten 2 ay sonra açılmak istedkm kendime sure tanidim 14 ay oluyor ama yapamıyorum açılcam zate. Evet itiraf etti ma bugunde lafında. Geeri adim attı

Evet dün aksam boyle soyledi ama bugunde yeminler içip beni bunalttin ondan söyledim dedj kafam cok karısik gerçekten

once kiskirtin, hararetli bir tartisma esnasinda sinirle soyleyecektir zaten, ses kaydi alin. sonra defolup gitsin istedigine
Bunu dün aksam soyledi malesef boyle bir cumle kuracagini tahmin etmedim bugun dediginiz gibi yapayım dedim ama soylemedi sadece bağirip defolgit falan dedi 2 saat sonrasinda da oyle birsey yok falan filan bahaneleri

Şimdi belki linçlenicem, ama olsun 3 çocukla benden boşanmak isteyen adama, 3 tane çocuğu da bırakır terk ederim. Bu nasıl bir zalimlik, 3 tane çocukla boşanmaya çalışmakta ne oluyor? Beyefendi çocukları bütün sorumluluğunu size atıp hayatına bakacak, belki yeniden evelencek. Asla kabul etmeyin. Boşanmak istiyorsa çocuklara baksın. Bakalım bir daha buna cüret edecek mi?

maddi olarak planınızı yapın ve boşanın. sizi istemeyeni siz de istemeyin.

Oncelikle tesetturu istemiyorsaniz acilin kimsenin zorlamasiyla olacak birsey degil tesettur. Sonra kendinize motive edecek seyler yapin. Bu arada delil toplayin bosanma davasi acin. Sizi aldatan onemsemeyen adam icin bosa zamaninizi tuketmeyin. Aileniz arkanizda durur mu?

Çok üzücü ya. Sene olmuş 2024 ama kaynana zorla kapattırıyor ya da açtırıyor! Kime ne yaw beden benim inanç benim ister açılır ister kapanırım.
Keşke kapanmasaydın. Hatta 3 çocuk da yapmasaydın. Ben çocukları aşırı severim. Hep iyi mutlu olsunlar ömürleri uzun olsun sağlıklı olsun. Ama böyle bir dünyaya birsürü çocuk getirmenin de anlamı yokken sen böyle bir evliliğe bu kadar çocuk nasıl getirdin?
Neyse öncelikle eşinin seni aldattığını ispatlamaya çalış. Mesela mesajlaş. Neden evliyken biriyle sevgili oldun boşansaydın madem gibi ağzından laf alacak mesajlar at.
Malı mülkü var mı? Eğer ev araba varsa dava açarak şerh koydur. Çocuklarına ve sene yetecek kadar nafaka talep et. Ve boşan! Yani pişman olup dönse bile bu evlilik bitmiş zaten. Bu şekilde evli kalamazsın. Her gün üzülür her gün şüphelenir her gün tartışır durursun. Allah yardımcın olsun. Ve çocukları okula falan gidiyorsa işe girmeni tavsiye ederim. Yaşında gençtir muhtemelen nafakayla bir ömür geçmez

X