Daha önce farkli bir hesaptan durumumj izah etmiştim o hesaba giris yapamadim kısaca anlatabilirim insallah 7 senelik evliyim 3 çocuk var görücü usulü ile evlendm evlendigimde guzel genc biriydim eşim ise çirkindi cok zayıftı gecen sene 3.dogumdan sonra kaynana baskisindan dolayi tessetture girdim ve bunalima girdim resmen belimde olan sacimi hep kestim bu arada eşimde bana olan yaklaşımi degisti bir sure sonra. 2024 yılinda sosyal m. Videolar atmaya başladi bu arada kilo aldı dövme yapti giyimini degistirdi tesettur bana yakışmadı acikcasi beni 10 yaş daha fazla büyüttü bu arada dün aksam eşim bosanmak istedigini hayatinda biri olduğunu bana yetmiyorsun dedi cinsel için .bu arada 2024 senesinde cinsel anlamda esim duzeldi öncesinde 5 dakikada bitiyordu
Ben bugun sorduğumda benden bunaldigini sırf eve erken gel ailece sohpet edek dedigim için bunaltmisim ne yapacağımı bilmiyorum artık telefon sifresini 3 4 aydir söylemiyor gecenin 03.30 o uyurken ben stresten uyuyamiyorum amacı ne sizce eşimin ne yapmaliyim
Ben bugun sorduğumda benden bunaldigini sırf eve erken gel ailece sohpet edek dedigim için bunaltmisim ne yapacağımı bilmiyorum artık telefon sifresini 3 4 aydir söylemiyor gecenin 03.30 o uyurken ben stresten uyuyamiyorum amacı ne sizce eşimin ne yapmaliyim