Yeniyim yanlış oldu sanırımTekrar aynı konuyu neden açtın ki?
Bu konuyu daha önce açmadın mı? Dün yada bu sabahYeniyim yanlış oldu sanırım
Dün açtım ama gitmedi sanirimBu konuyu daha önce açmadın mı? Dün yada bu sabah
Evet bebeğin doğuşu ile hayatim değişti sanirim buda benim şansımBaşında elinizde kalan bir ilişkiden niye çocuk? Adam sizi aldatmış zaten o zaman ayrılmanız gerekmiyor muydu sizce? Tabi ki boşayın geçin. Ailenizin yanına dönmekle en doğru şeyi yapmışsınız.
Dün açtım ama gitmedi sanirim
Evet bebeğin doğuşu ile hayatim değişti sanirim buda benim şansım
Yaşadıklarınız ne bebeğin suçu ne de sizin şanssızlığınız, maalesef.Dün açtım ama gitmedi sanirim
Evet bebeğin doğuşu ile hayatim değişti sanirim buda benim şansım
2 çocuk mu varmış? Ben tek çocuk var gibi anlamıştım. Senede 30 gün izin,aynı evde toplam 9 ay evde kalmayla 2 çocuk iyiymiş he. Adam her izne geldiğinde araya çocuk sıkıştırmış. İyi daha fazla beraber kalmamışlar aynı evdeKocanızın başka sevgilisi var hem de en başından beri. Büyük ihtimalle ona ev açmış, senede 30 gün izin ne ya? Sizi iyi keklemiş. Böyle evliliğe de 2 çocuk!. Git davayı aç görsün ebesinin nikahını! Donuna kadar al mesleğinden de olsun pislik!
2 çocuk mu varmış? Ben tek çocuk var gibi anlamıştım. Senede 30 gün izin,aynı evde toplam 9 ay evde kalmayla 2 çocuk iyiymiş he. Adam her izne geldiğinde araya çocuk sıkıştırmış. İyi daha fazla beraber kalmamışlar aynı evde
2 çocuğum var biri bebekBen anlamadım 1 çocuk mu var 2 çocuk mu ama konu başlığı baştan yanlış. Sizin zaten bir evliliğiniz yokmuş ki. Bebeğin ne suçu var? Balık baştan kokmuş zaten.