Eşim boşalamıyor

asdfgh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
430
184
29
Buraya bunları yazmayı asla istemezdim ben bu ay tedavi oldum pko var klomen kullandım doktor bugünü değerlendirmemiz gerektiğini söyledi daha önce de değerlendirmemiz söylenmişti ama eşim be zaman o gün ilişki olacak desem yok adam 10 saat denese yok neden oluyor bugün denedik olmadı aslında gayet iyiydi değerleri de iyi ama neden böyle ne yapsak geçer ceviz falan da yedirdim biraz fındık ama yok haftada bir yapsak 5 dk sürmez ama 2 günde art arda olunca asla yok benim de ömrümden ömür gidiyor lütfen yardımcı olun

Buraya bunları yazmayı asla istemezdim ben bu ay tedavi oldum pko var klomen kullandım doktor bugünü değerlendirmemiz gerektiğini söyledi daha önce de değerlendirmemiz söylenmişti ama eşim be zaman o gün ilişki olacak desem yok adam 10 saat denese yok neden oluyor bugün denedik olmadı aslında gayet iyiydi değerleri de iyi ama neden böyle ne yapsak geçer ceviz falan da yedirdim biraz fındık ama yok haftada bir yapsak 5 dk sürmez ama 2 günde art arda olunca asla yok benim de ömrümden ömür gidiyor lütfen yardımcı olun
Doktora gitti mi bu sebeple

Belli günler mecburiyet psikolojik baskı yapıyor olabilir eşinizde. Cinsellik beyinde başlayan bir şey inanın. Ama mutlaka bir doktora, fiziksel bir sıkıntı yoksa da psikiyatra gidin

Boşalamıyor yanlış bir kelime mi sizin için acaba erekte olamıyor mu diyecektiniz ?

Bence bir doktora görünsün.
Art arda olmayla alakası olduğunu sanmıyorum
Bizde art arda 3-4 gün gidiyor. Sonrasını denemedik ara verdik.
Belki stres kaynaklıdır
Doktorla görüşün

Bosalamiyor mu ? Yoksa yeteri kadar sertlesemiyor mu ? Yaşlarıniz kaç doktora gittiniz mi bı suru sebep olabilir hiçbir detay vermemişsin sence neden böyle 🤔

sizde o günleri söylemeyin hiç öyle yaklaşın

X