Eşim bitirmek istedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

melek10000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
20
-54
25
Merhaba 2seneye yakın evliyim 6aylık kızım var eşimle 8senedir birlikteyiz bir kere nişan attık ayrı yapamadık 1sene sonra barışıp evlendik.Annem babam ayrı annemin ikinci evliliği 15senedir üvey babam tacizde bulundu bende anneme söyleyip şehir değiştirdim 15-20gün sonra eşimle evlendik onun haberi yok bi nevi mecbur kaldım tek başımaydım zaten onu unutamıyordum herneyse eşimle iyiken çok iyiyiz ama bi tartışmada bana sürekli aracın ne boşanmak mı diyor kavgalarımız çok kırıcı oluyor bende sinirleniyorum o anlık için evet diyorum içten gelmeyerek olduğunu çok iyi biliyor oda her fırsatta boşancaksan boşan anlaşamıyoruz diyor kaç kere annemin evine bıraktı geçmişte benim güvenimi de çok kırmıştı habersiz kredi çekerek neyse

hep boşanmaya geliyor kavgalarımız en son ikidir ailemin yanında da istemiyorum dedi yine aynı şeyler olacak dedi ablasına anneme ben istiyorum dedim o istemiyorum dedi sevdiğini biliyorum ama soğumuş sebep benim fevri çıkışlarımdan karakterim böyle hakaret değil ama biraz fevri çıkışlarım oluyor kendi ailemin yanında da yapıyorum o buna çok kırılmış boşanmak istiyor kalbimde bişey yok ailemede öyle davranıyorum karakter olarak

Okadar çaresizim ki hiç beklemiyordum şuan aileler barıştırdı bidaha olmucak dendi ama karşısında ailemizin yanında ağladığımda bile olmucak istemiyorum dedi çok ağır geldi şimdi barıştık ama kafam çok karışık çok çaresizim ne yapmalıyım kendimi çok yalnız hissediyorum

annemin ikinci evliliği 15senedir üvey babam tacizde bulundu bende anneme söyleyip şehir değiştirdim
Yani polise suc duyurusunda bulunmak yerine sehir mi degistirdiniz ?
Anneniz de konudan haberdar iken ?

Sonrasinda ise adam bas bas seni istemiyorum seklinde anons yaparken,ben seviyorum diyerek tekrardan kabul mu ettiniz..
Kizim bu evlilik degil,aile zoruyla ayni evin icinde yasama mecburiyeti..
BBG evinden bir farkiniz yok..

Aile nasil kefil olabiliyor yapmayacagina ?
Bu is artik yurumez,kendinizi kandirmayin..

8 senelik sevgili olma sürecinde anlaşamadığınız gün gibi ortadaydı bence, öyle ki nişan bile atılmış 1 sene ayrı kalınmış. Bu evlilikte saygı bitmiş üzgünüm, saygı bitince sevgi de bitiyor zaten. Ayrıca asla ama asla üvey babanın olduğu eve dönmeyin, annenizle hala konuşuyor olmanız da ayrı bir ilginç geldi kocası taciz etmiş kadın gıkını çıkarmıyor pes.

Merhaba 2seneye yakın evliyim 6aylık kızım var eşimle 8senedir birlikteyiz bir kere nişan attık ayrı yapamadık 1sene sonra barışıp evlendik.Annem babam ayrı annemin ikinci evliliği 15senedir üvey babam tacizde bulundu bende anneme söyleyip şehir değiştirdim 15-20gün sonra eşimle evlendik onun haberi yok bi nevi mecbur kaldım tek başımaydım zaten onu unutamıyordum herneyse eşimle iyiken çok iyiyiz ama bi tartışmada bana sürekli aracın ne boşanmak mı diyor kavgalarımız çok kırıcı oluyor bende sinirleniyorum o anlık için evet diyorum içten gelmeyerek olduğunu çok iyi biliyor oda her fırsatta boşancaksan boşan anlaşamıyoruz diyor kaç kere annemin evine bıraktı geçmişte benim güvenimi de çok kırmıştı habersiz kredi çekerek neyse

hep boşanmaya geliyor kavgalarımız en son ikidir ailemin yanında da istemiyorum dedi yine aynı şeyler olacak dedi ablasına anneme ben istiyorum dedim o istemiyorum dedi sevdiğini biliyorum ama soğumuş sebep benim fevri çıkışlarımdan karakterim böyle hakaret değil ama biraz fevri çıkışlarım oluyor kendi ailemin yanında da yapıyorum o buna çok kırılmış boşanmak istiyor kalbimde bişey yok ailemede öyle davranıyorum karakter olarak

Okadar çaresizim ki hiç beklemiyordum şuan aileler barıştırdı bidaha olmucak dendi ama karşısında ailemizin yanında ağladığımda bile olmucak istemiyorum dedi çok ağır geldi şimdi barıştık ama kafam çok karışık çok çaresizim ne yapmalıyım kendimi çok yalnız hissediyorum

Bu üyelik 2.üyeliğiniz mi ? Yönetimin haberi var mı ? Bu konu ve tacizci üvey baba detayı forumda daha önce paylaşılmıştı.

Ya ben anlamıyorum siz eşya misiniz sizi ailenizin yanına bırakıyor.bence ailenin yanına git demekten ,daha ağır bir hareket bu.ayrica sürekli her kavga da boşanma kelimesini ağza almak saçma geliyor bana.

boşanma konusu sakız gibi olmuş ilişkinizde .çokta gelecek vaad etmiyor eşiniz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X