Ay vallahi ne zor bi durum ya mesajini okuyunca hem güldüm hem iğrendim hem kadına üzüldümsenın için 2 kat zor olacak. kadınlara dikkat edıyordun, artık erkeklere de dikkat etmen lazım.
arkadaslarıyla dısarı cıktıgında napacaksın
gercı merak etme sen, nasıl olsa bi erkeğe aşık olup boşanır senden
Biseksüel olabilir ona birşey demiyorum ama sonradan alıştırmayla kimsenin cinsel kimliği değişmez zaten hep içinde vardır
Bide şu saçma genellemelerde vazgeçin yüzde 80 bi seksüelmiş miş miş etrafınızda hep olduğundan öyle sanıyor olmayasınız
Ben olsam ayrılırdım,isterse 35 yıllık evli olayım bitirirdim.
Bu; aman nasıl olsa deneyimlemeyecek diye es geçilecek bir durum değil. Hemcinsine de ilgi duyuyor ve bu normal bir durum değil,sapkın bir durum o yüzden evli kalamazdım.
Homofobik değilim,bu tür şeyleri kınamam ama hayat arkadaşımın da böyle bir eğilimi varsa bunu kabullenemem..
Evli kalıp aynı yatağı paylaşmam ayrılırım,çok istiyorsam hayatımda bir dost olarak kalır ama eş olarak asla..
Bence uzulme ama senin esin senin tepkini merak ediyor kendisini sana biseksuel olarak kabul ettirip senide ona tesvik edecek sende bu sefer kadinlara ilgi duyacaksin buda esin icin arti bi durum bence esin cok cok cok afeddersiniz ama coklu iliski istiyor buna yavas yavas adim atiyor bence. Yani soyle dusun sen kovana bianda diyemezsin coklu cinsel deneyeim yasmaak istiyorum diyemezsin. Ne diycrksin beb galiba yavas yavas kadinlara ilgi duyuyorum son zamnalrda komsunun kalcalari cok guzel gorunuyor kadinligimla ondan etkilendim vs gibi ona kendini kabullendirmeye caliscaksin ee oda napacak ozaman ayarla bigun arkdaslarini getir eve diycek. Bilmiyorum beb boyle dusunuyorm seni alistirrmaya calisiyor kabullenmek yerine ona toplumda boyle seylerin dogru olmadiginu anlat inancli bir aileyseniz eger bunun gunahinu cirkinligini anlat turkiye ne hale gelmis ya ozgurluk ozgurluk diyoruz ama bu kadr olmasin ya yazik gunah cocugunuzda var ona nasil boyle biseyi ablatir esiniz bunlara engel olabilirsiniz. Nereden ediniyor bu ilginc arkdaslari onlardan etkileniyor vs izin vermeyin lutfen
Homofobik değilim deyip aynı zamanda bu durumu 'sapkınlık' olarak adlandırıp ötekileştirmeniz de ayrı bir ironi. Adamın yönelimi buysa suçu ne? Karısının hoşuna gitmeyecek,onu üzecek eylemlerden uzak durursa onca yıllık evlilik sırf adamın cinsel tercihi yüzünden neden bitsin? Ortada aldatma yok,şiddet yok.
Deneyimi olmadigini ve olmayacagini soyledi oylemi?durtulerine engel olamaz canim gecsin bu hikayeyi sadece niyeti duzeni bozulmasin iste seni avutmaya calisiyor gibi geldi bana...gercekten cok zor bi durumdasin allah yardimcin olsun 23 yil dile kolay beeEşimle yaklaşık 1 senedir cinsel birlikteliğimiz yok.Tedavi süresi sebebiyle kortizon kullanıyor ve bunu sebep gösteriyordu.Ama arkadaş çevresi yenilendi gay ve biseksüel arkadaşları çoğalmaya başladı.Süreç sonunda kendisininde biseksüel olduğunu ve bunun yeni farkına vardığını söyledi.23 yıllık evliyim ve bir oğlum var.Yaşamımızı seçerek geldiğimize inanıyorum.Ama bu durumu nasıl normalseyebileceğimi bilmiyorum.İkimizinde birbirimize olan sevgisi çok kuvvetli.Daha bir deneyimi olmadığını ve olmayacağını söyledi. Bu durumda evlilik devam edebilir mi ? Böyle deneyim yaşayanlar var mı?
Ben konu sahibinin bahsi geçen eş olduğunu düşünüyorum. Sanırım karısının tepkisini merak ettiği için bize soruyor.
Öyle değilse; çok kişisel bi durum. Tamamen sizin sınırlarınızla alakalı.
Eşim söylemeden bazı şeyleri fark ettim tabiki..Ben birşeylerin farkına varmasaydım itiraf etmezdi zaten..Nasıl farkedicem. Siz eşiniz size söylemeden önce farketmişmiydiniz biseksüel olduğunu..
Bu öyle farkedilecek bişey değil.
Ben zaten diyorum gizli olan çok insan var istediği hayatı yaşayamadıkları için.. ama bu öyle rakam oran
verilebilecek tarzda bilinen bir durum değil.
Yani konu sahibiylede ilişkiye girmesi yetiyor öylemi. Hem eşine ilgi duycak hemde başka erkeklere...Benim eşim olsaydi itiraf ettiği dakika bosanirdim..Artik herşeyi normallestirip buna özgürlük demeyin.Arkadaşlar hemen fake demesek 2. Üyelik de olabilir. Ya da derdinden sonra üyelik almış da olabilir konu sahibi. Bence boşanmanızı gerektirecek bi şey yok. Biseksüelse gayet sizinle de ilişkiye girebilir. Sorun nedir?
Amarikan dizilerinden firlamis olabilur ogluOğlu da doğal karşılamış
Tövbe bi yaşıma daha girdim
Bana da öyle geldi nedense.Adam buz gibi gay işte , 1 sene boyunca eşle cinsel ilişki yaşamamak ne demek olabilir başka.
Konu sahibi kendini avutuyo.
Hııımm enteresaaannn bi uzmana başvuralım Mune bu durumda ne düşünüyo acabaaa sanırım tıbbi bi müdahale gerekicek cerrahımız cımbızıyla gelir yakında
Ben konuyu tam takip etmedi bir iki yorum okudum bakiim ne demiş sanırım operasyonluk bi durum yokMune abla coktan geldi, konuya dusuncelerini de yazdi zaten.
Cok zor bi durum, ama yakında deneyimleri de olur gibiEşim söylemeden bazı şeyleri fark ettim tabiki..Ben birşeylerin farkına varmasaydım itiraf etmezdi zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?