Eşim biseksüel

Biseksüel eş ile evlilik sürer mi?

• Evet

OY: 10 14,9%
  • Hayır

OY: 57 85,1%

• Ankete Katılan
    67
Ay vallahi ne zor bi durum ya mesajini okuyunca hem güldüm hem iğrendim hem kadına üzüldüm

Bana kalırsa da evveliyatı vardır, duygularını bastıramamaya başlamasının geçmişi 2 yıldır bana kalırsa, artık duygularından emindir, kendini frenleyemeyecektir, itiraf edip kendini hafifletmeye çalışıyordur çünkü bu durum toplumda kabul görmese de cinsel eğilimleri farklı olan kişilerin duygularıyla, hissettikleriyle tek başına savaşması kolay değildir, psikolojileri gel-gitler yaşar, biriyle paylaşma isteği duyarlar, özellikle kendilerine en yakın olana ve duygularını açabilecekleri insanlara.

%80 abartılı olmuş ama sanırım bu abartı da vurgulanmak istenen kendini açığa vuran, toplumca bilinen LGBT dışında birde gizli LGBT'ler olduğunu anlatmaya çalışmak, aileleri, arkadaşları, eş ve çocuklarından bile saklayanlar mevcut, ne kadar saklayabiliyorlar orası tartışılır ama karşılıklı itiraflar olmadığı için bu gizli lgbtlerde herkes kendine saklıyor düşüncesini.

Eşini iyi takip et. Eğer bi hatasını görürsen boşanırsın. Adam oldukça zor bi şey yapmış kendisi hakkında bir gerçeği itiraf etmiş size. Adam faaliyete geçmediği halde sırf beğenisi bu yönde diye boşanmak oldukça saçma olur bence. Ayrıca biseksüel olmasına rağmen evli olan bir sürü kadın var. Söz konusu erkekler olunca neden aynı tepki verilmiyor acaba.

Ben olsam ayrılırdım,isterse 35 yıllık evli olayım bitirirdim.
Bu; aman nasıl olsa deneyimlemeyecek diye es geçilecek bir durum değil. Hemcinsine de ilgi duyuyor ve bu normal bir durum değil,sapkın bir durum o yüzden evli kalamazdım.
Homofobik değilim,bu tür şeyleri kınamam ama hayat arkadaşımın da böyle bir eğilimi varsa bunu kabullenemem..
Evli kalıp aynı yatağı paylaşmam ayrılırım,çok istiyorsam hayatımda bir dost olarak kalır ama eş olarak asla..

Homofobik değilim deyip aynı zamanda bu durumu 'sapkınlık' olarak adlandırıp ötekileştirmeniz de ayrı bir ironi. Adamın yönelimi buysa suçu ne? Karısının hoşuna gitmeyecek,onu üzecek eylemlerden uzak durursa onca yıllık evlilik sırf adamın cinsel tercihi yüzünden neden bitsin? Ortada aldatma yok,şiddet yok.

bu nasıl bi fantezidir??? Ya Allah aşkına bu tip 5. sınıf ucuz hikayeleri kendinize saklayın. ne alaka yani???,

biseksüel ya da gay eş olayı maalesef öyle az rastlanır bir durum değil.
Adam 2 seneden sonra bunu keşfetmemiş, size açıklama ihtiyacı duymuş sadece.
Ben olsam ayrıldırdım, ama eşimle düşman da olmazdım.
Yetişkin çocuğunuz da var. Adamı da özgür bırakırdım. kendim de özgür kalırdım.
Arkadaş olarak hayatıma devam ederdim. Ama asla aynı evde değil.

bence biseksüel degil de gay eşiniz. sizi seviyor ama cinsel olarak arzulamıyor. sizi sevmesi kadınlardan hoslandıgını göstermez. emeginize appreciate etmek, evliliginizi surdurmek, onca sene, oglunuz, size olan saygısı. bunların hepsi size olan sevgisidir. ama bence gay. size karsı hisleri daha farklı.

Evet sapkınlık.. Normal bir durum mu? Normal olmayan her durum sapkınlıktır..
Ayrıca ötekileştiriyor olsam hayatımda bir dost bir arkadaş olarak kalır düşüncesinde olmam..

Deneyimi olmadigini ve olmayacagini soyledi oylemi?durtulerine engel olamaz canim gecsin bu hikayeyi sadece niyeti duzeni bozulmasin iste seni avutmaya calisiyor gibi geldi bana...gercekten cok zor bi durumdasin allah yardimcin olsun 23 yil dile kolay bee

Eşim söylemeden bazı şeyleri fark ettim tabiki..Ben birşeylerin farkına varmasaydım itiraf etmezdi zaten..

hemen dalga gecip buyuk laflar etmeye baslamissiniz..
torun tosun sahibi olup cinsel yonelimi degisen insanlar var.

konu sahibi,evliligini yurutmen seninle alakali ama esinin senin disinda hayatinda baska insanlar olcak..
deneyimi olmadiysa da olur,ne zamana kadar pasif kalmak ister ki..
bunu ne kadar kaldirabilirsin ve nereye kadar kaldirabilirsin?
hersey sende bitiyor.

Arkadaşlar hemen fake demesek 2. Üyelik de olabilir. Ya da derdinden sonra üyelik almış da olabilir konu sahibi. Bence boşanmanızı gerektirecek bi şey yok. Biseksüelse gayet sizinle de ilişkiye girebilir. Sorun nedir?
Yani konu sahibiylede ilişkiye girmesi yetiyor öylemi. Hem eşine ilgi duycak hemde başka erkeklere...Benim eşim olsaydi itiraf ettiği dakika bosanirdim..Artik herşeyi normallestirip buna özgürlük demeyin.

Adam buz gibi gay işte , 1 sene boyunca eşle cinsel ilişki yaşamamak ne demek olabilir başka.
Konu sahibi kendini avutuyo.
Bana da öyle geldi nedense.
Sanki gaymiş de karısı çok tepki vermesin diye biseksüelim demiş gibi. Yani merak etme hala kadınlardan hoşlanıyorum ama hepsi bu kadar değil der gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…