bi insanın biseksüel olması normal. Ama tabiki bu kdr geç farketmesi, uzun uzun açıklaması, gay arkadaşlar falan garip. Yine de bu evlilik şansı hakediyor bence ortada yanlış olan bir şey henüz yok
Biraz farkındalığınızı geliştirin biraz erkekleri izleyin farkedeceksiniz gerçekleri
Yav he hePsikiyatrist yda psikologların yardımı olacağını düşünmüyorum.Oğluma yaklaşımı çok iyi.Hatta bu hislerini onunlada paylaşmış.Kendini keşfinin 2 yıl önce farkına vardığını söyledi.Eşim oldukça yakışıklıdır.Erkeklerin dünyasının kadınların bilmexiği çok ayrı bir dünya olduğunu söylüyor.Hatta yüzde 80 biseksüellik olduğunu savunuyor.
Evli bir insanın biseksuel olması normal değil hera yapma lütfen bir kadın kocasını başka kadinla dusunemezken anal ilişkiye girme ihtimalini düşünmek..bi insanın biseksüel olması normal. Ama tabiki bu kdr geç farketmesi, uzun uzun açıklaması, gay arkadaşlar falan garip. Yine de bu evlilik şansı hakediyor bence ortada yanlış olan bir şey henüz yok
Biseksüel erkek seninle neden ilişki yaşamak istemesinkiayrıca deneyimi olur merak etme
Aynısını düşündüm bi gariplik dönüyor amaIcimden konu sahibi kendisinin durumunu esiymis gibi anlatiyor gibime de gelmiyor degil.
Hayirlisi.
Oğlu da doğal karşılamışYav he hehepücüğü öyledir
bu kadar geç farketmesi anormal katılıyorum. Ama konu garipleşiyor gibi.. Konu sahibi ztn kabullenmiş bence olayıEvli bir insanın biseksuel olması normal değil hera yapma lütfen bir kadın kocasını başka kadinla dusunemezken anal ilişkiye girme ihtimalini düşünmek..
Bilmiyorum kafayı yedirtir insana
Konu gerçekse sabırlar diliyorum hakkınızda hayırlısı..
Dikkat ettiyseniz yaradılıştan gelir dedim.Benim evliliğim 20 yıldır gayet normaldi.Biseksüel bir insanla evlendiğimi düşünmedim.Sonradan böyle hislerin açığa çıkması beni sarstı doğal olarak.Sonradan öğrenilen bir durum bu ve böyle ilişkisi olup olmayan var mı diye merak ettim fikir almak istedim.Evliliğimi sürdürüp sürdürmeme konusunda henüz karar vermiş değilimyorumunuza bakılacak olursa sizin için anormal bi durum yok ve bu evliliği sürdürebileceğinize zaten inanıyorsunuz merak ettim acaba tam olarak neden konu açtınız ki?
Ada'm larla birlikte olup eve gelecek senin kocan miden alacaksa devam ettirDikkat ettiyseniz yaradılıştan gelir dedim.Benim evliliğim 20 yıldır gayet normaldi.Biseksüel bir insanla evlendiğimi düşünmedim.Sonradan böyle hislerin açığa çıkması beni sarstı doğal olarak.Sonradan öğrenilen bir durum bu ve böyle ilişkisi olup olmayan var mı diye merak ettim fikir almak istedim.Evliliğimi sürdürüp sürdürmeme konusunda henüz karar vermiş değilim
Ay bu çok komik gerçekten kadınlarailgi duymadan nasıl hoşlanmaya başliyacaksın harbiden hiç mi birşey bilmiyorsunuzBence uzulme ama senin esin senin tepkini merak ediyor kendisini sana biseksuel olarak kabul ettirip senide ona tesvik edecek sende bu sefer kadinlara ilgi duyacaksin buda esin icin arti bi durum bence esin cok cok cok afeddersiniz ama coklu iliski istiyor buna yavas yavas adim atiyor bence. Yani soyle dusun sen kovana bianda diyemezsin coklu cinsel deneyeim yasmaak istiyorum diyemezsin. Ne diycrksin beb galiba yavas yavas kadinlara ilgi duyuyorum son zamnalrda komsunun kalcalari cok guzel gorunuyor kadinligimla ondan etkilendim vs gibi ona kendini kabullendirmeye caliscaksin ee oda napacak ozaman ayarla bigun arkdaslarini getir eve diycek. Bilmiyorum beb boyle dusunuyorm seni alistirrmaya calisiyor kabullenmek yerine ona toplumda boyle seylerin dogru olmadiginu anlat inancli bir aileyseniz eger bunun gunahinu cirkinligini anlat turkiye ne hale gelmis ya ozgurluk ozgurluk diyoruz ama bu kadr olmasin ya yazik gunah cocugunuzda var ona nasil boyle biseyi ablatir esiniz bunlara engel olabilirsiniz. Nereden ediniyor bu ilginc arkdaslari onlardan etkileniyor vs izin vermeyin lutfen
Eşimle yaklaşık 1 senedir cinsel birlikteliğimiz yok.Tedavi süresi sebebiyle kortizon kullanıyor ve bunu sebep gösteriyordu.Ama arkadaş çevresi yenilendi gay ve biseksüel arkadaşları çoğalmaya başladı.Süreç sonunda kendisininde biseksüel olduğunu ve bunun yeni farkına vardığını söyledi.23 yıllık evliyim ve bir oğlum var.Yaşamımızı seçerek geldiğimize inanıyorum.Ama bu durumu nasıl normalseyebileceğimi bilmiyorum.İkimizinde birbirimize olan sevgisi çok kuvvetli.Daha bir deneyimi olmadığını ve olmayacağını söyledi. Bu durumda evlilik devam edebilir mi ? Böyle deneyim yaşayanlar var mı?
Bence odaklanmanız gereken yer burası. Sizce tesadüf mü sizinle ilişkiye girmediği dönemde çevresini değiştirmesi?Eşimle yaklaşık 1 senedir cinsel birlikteliğimiz yok.Tedavi süresi sebebiyle kortizon kullanıyor ve bunu sebep gösteriyordu.
neden öyle bi ihtimal var ki. Bizim eşlerimizin başka bayanlarla ilişkiye girme ihtimaliyle aynı şey.. Adam ben seni aldatıyorum vs mi demiş ben mi kaçırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?